tekst specialist

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Wat is het verschil tussen een tekstschrijver en een copywriter?
Tekstschrijver informatie

Wat is het verschil tussen een tekstschrijver en een copywriter?

Ben jij ook benieuwd naar de verschillen tussen een tekstschrijver of copywriter? Logisch, er is nogal wat om te doen als je het internet lees. Maar zijn er daadwerkelijk verschillen? Of worden de termen te pas en onpas door iedereen gebruikt? Wanneer je voornamelijk (net als flexteksten.nl) druk bent met het schrijven van teksten. Enerzijds voor het web, anderzijds voor social media of andere media. Dan ben je voor vele een echte copywriter. Maar waarom eigenlijk? Dat heeft vaak te maken met wat je doet om teksten te kunnen schrijven. Je doet bijvoorbeeld onderzoek, geeft een tekst vorm of zorgt

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl