seo producttekst

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Wat zijn SEO productteksten?
Affiliate marketing

Wat zijn SEO productteksten?

De SEO productteksten van je webshop artikelen zijn ontzettend belangrijk. De juiste woorden maken daadwerkelijk het verschil. Dat weten wij als geen ander bij flexteksten.nl. Wij schrijven dagelijks teksten voor webshops. Bij het schrijven van de productteksten zijn zoekwoorden, tekstlengte of de opmaak van teksten ontzettend belangrijk. Ze maken uiteindelijk het verschil tussen gevonden worden of niet. Wanneer je kijkt naar de gemiddelde tekst van webwinkels zijn deze niet SEO. Waarom niet? Omdat het in de eerste plaats van standaard productteksten betreft. Waar geen rekening is gehouden met onderscheidend vermogen. Dat wat je uiteindelijk wel nodig hebt om te groeien.

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl