pixabay

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

De 3 beste websites voor gratis afbeeldingen
Content oplossingen

De 3 beste websites voor gratis afbeeldingen.

Je kunt op internet veel verschillende websites vinden waar je gratis afbeeldingen kunt downloaden. Deze afbeeldingen mag je doorgaans zonder een vermelding op de pagina gebruiken. De 3 beste websites voor gratis afbeeldingen heb ik voor je in een overzicht gezet.  Een afbeelding aan een pagina toevoegen kan een grote toegevoegde waarde zijn voor je website. Het geeft bezoekers een betere indruk van wat je te bieden hebt en zoekmachines waarderen het ook waardoor je een hogere ranking kan krijgen. Voor de SEO van een pagina is het belangrijk dat een afbeelding de juiste ALT omschrijving heeft. Deze kunnen zoekmachines lezen.

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl