keyword density

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Hoe groot is de kans dat jij je teksten nog altijd zelf schrijft?
Content oplossingen

Webteksten zelf schrijven of laten schrijven?

Er zijn ontzettend veel mensen die de teksten voor een website nog altijd zelf schrijven. Je kunt je webteksten misschien ook best zelf schrijven. Maar niet het resultaat behalen die ze voor ogen hebben. Een reden om het schrijfwerk uit handen te geven. Zodat jij meer bereikt met het blog dat je hebt of de informatie websitepagina’s. Met een beetje geluk bereik je de zoekresultaten. Misschien sta je zelfs wel op de voorpagina. Maar daarmee maak je nog niet het verschil. Bij google staan er wel meer websites op de eerste plek, maar verkopen uiteindelijk niets. Je hebt dus niets

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl