google

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Hoe pas je content marketing toe?
Commerciële content

Hoe pas je content marketing toe?

Je kunt content marketing eenvoudig toepassen binnen je website. Waarbij doorgaans de bedoeling is dat je meer bezoekers zal ontvangen. De manier hoe jij dit kunt toepassen vertel ik je graag. Om met je affiliate website te kunnen groeien, moet je meer en meer bezoekers aan gaan trekken. Des te meer bezoekers je aan weet te trekken, des te meer mogelijkheden je op orders hebt. Des te meer orders, des te hoger je commissie is. Er is dus veel aan gelegen om meer bezoekers aan te trekken. Hoe je dat doet? Onder meer door met content marketing aan de slag te gaan.

Lees dit artikel verder »
Kan een tekstschrijver blog berichten voor mij schrijven?
Tekstschrijver informatie

Kan een tekstschrijver blog berichten voor mij schrijven?

Het hebben van en blog op je website met blog berichten is voor websites steeds belangrijker. Ze zorgen dat je op internet beter vindbaar bent. Maar ook dat je klanten unieke informatie kunt geven. Maar een blog heeft nog meer voordelen. Je kunt er informatie op plaatsen die je nergens anders kwijt kunt. Als tekstschrijver heb ik een groot aantal blogs van particulieren als bedrijven in beheer. Ik schrijf er met regelmaat nieuwe tekst content voor. Veel van mijn klanten vinden het bijzonder op welke wijze de blogs invloed hebben. Ze zetten namelijk belangrijke onderwerpen centraal op websites. Wat ervoor zorgt

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl