concurrentie

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Waar kun je inspiratie vinden om winnende teksten te schrijven?
Winnende teksten

Inspiratie om winnende teksten te schrijven?

Als je winnende web teksten wilt schrijven kun je er niet omheen. Het bezoeken van de websites van (in)directe concurrentie. Je moet immers weten hoe dat de concurrent het doet, of je daar tegenop moet boxen of het juist heel anders moet doen. Voor tekstschrijvers is het vaak direct duidelijk wat er aan de hand is met een website. Waarom bezoekers niet komen, wat er nodig is om dat te veranderen maar vooral hoeveel tijd het kost. Soms zijn een aantal eenvoudige aanpassingen voldoende om te ranken bij google. Maar lang niet altijd is dit het geval. Dan ben je

Lees dit artikel verder »
Waarom heb je maar één kans om klanten te overtuigen?
Commerciële content

Waarom klanten overtuigen?

Wil je klanten overtuigen? Als klanten je winkel bezoeken heb je doorgaans verschillende kansen om te overtuigen. Maar op een website is dit wel anders. Je hebt slechts een kans. Die kans wil je natuurlijk benutten. Daarom is het belangrijk dat je teksten de kracht hebben om te overtuigen. Om klanten te overtuigen met webteksten ben je meestal gebonden aan informatie delen. Maar dat is zeker niet de enige mogelijkheid. Ook het geven van antwoorden op vragen helpt. Je kunt vragen stellen en die in een artikel beantwoorden. Maar de vragen die klanten hebben bestaan zeker niet altijd uit tekst.

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl