budgetteren

Mijn freelance tekstschrijver blog artikelen

Waarom tekstschrijvers een tarief per woord hanteren?
Tekstschrijver informatie

Over de woordtarieven tekstschrijvers.

De woordtarieven tekstschrijvers zijn nogal verwarrend. De een rekent een tarief per uur. Waar de ander kiest voor een woord of project tarief. Waar moet je nu op letten bij het inhuren van een tekstschrijver? Het schrijven van een goede tekst kan best een tijdrovende klus zijn. Je bent er vaak enkele uren mee bezig. Voor een tekstschrijver is dit niet anders. Hoewel een tekstschrijver misschien wat makkelijker schrijft over een onderwerp. Maar wat is nu de reden dat een tekstschrijver een tarief per woord hanteert. Nu jij weet dat het veel tijd in beslag kan nemen voor een tekst

Lees dit artikel verder »

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl