Zoekmachine optimalisatie (seo)

Wat heb jij aan een zoekmachine als je onvindbaar bent op het internet. Precies, helemaal niets. En daar gaan wij samen verandering in brengen. Met jouw boodschap, mijn woorden en kennis van zoekmachine optimalisatie help ik je vooruit.

Ik zorg voor een goede opmaak (H1, H2, H3,…) en stijl van pagina teksten. Daarnaast ben ik thuis in het content management systeem WordPress en help je bij het inzetten van verschillende SEO technieken die je website zoekmachine vriendelijk maken.

Zoekmachine optimalisatie …

Wil jij zoekmachine optimalisatie op jouw (WordPress) website. Een solide basis van jouw online marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende aanpassingen op pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog? En het op een juiste wijze instellen van WordPress plugins. Dit is je kans om te profiteren van een aantrekkelijk tarief, afhankelijk van de werkzaamheden.


Teksten optimaliseren

Opmaak optimaliseren

Stijl optimaliseren

WordPress optimaliseren

WordPress plugins

Goede kwaliteitDe kracht van begrijpelijke teksten en de juiste woorden.

Ik geloof in de kracht van teksten met de juiste woorden. Voor websites, blogs, email berichten, landingspagina’s, productpagina’s en sociale media. Dit is waar ik mij als tekstschrijver op richt en waarvan ik veel kennis in huis heb. Wat jij wil overbrengen, aan wie en wat jouw doel is laat ik hierin samenkomen. Maar met begrijpelijke webteksten haal je veel meer in huis. Zo zijn het stuk voor stuk zoekmachine vriendelijke teksten, geschreven zijn voor klanten.

Wil jij ook begrijpelijke teksten op jouw website. Een solide basis van jouw online marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende website pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog? Dit is je kans om te profiteren van de kracht van begrijpelijke teksten voor het web.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.