Starten met Webhosting dat WordPress ook echt ademt?

Jouw WordPress website verdient toch ook de beste hosting? Maar wat is goede webhosting, hoeveel mag het kosten en bij welke partij staat jouw website op de beste plek. Je hebt veel te kiezen als het om hosten van een WordPress website gaat.

Maar de keuze voor goede WordPress webhosting hoeft natuurlijk niet heel lastig te zijn als je voor Heijsen Internet kiest. Want niet alleen de webhosting is voor WordPress gemaakt. Je krijgt ook licenties van een groot aantal handige tools om je WordPress website beter, sneller en professioneler te maken.

Dit zijn de licenties voor Elementor Pro, DIVI Pro, WP Rocket voor caching, Software updates van WordPress, plugins en thema’s. Dit zijn pakketten waar je normaliter maandelijks veel voor moet betalen.

Bij Heijsen Internet betaal je voor deze overcomplete webhosting tijdelijk slechts 35,- als je voor een jaarcontract kiest!

WordPress webhosting

Niet goed = Geld terug

Ben je niet tevreden over jouw webhosting? Hoewel ik mij zeker dat niet kan voorstellen krijg jij je geld binnen 30 dagen terug.

Gratis domeinnaam

Bij de webhosting is een .nl / .be / .com domein volledig inbegrepen. Je kan jouw domein verhuizen of een nieuwe registreren.

Eindeloos doorgroeien

Geen verschillende pakketten maar gewoon één pakket waarmee je eindeloos kunt groeien, bouwen en op kunt vertrouwen.

Veilig en beveiligd

Profiteer van een veilige en beveiligde website met de beste ondersteuning voor jouw website. Omdat jij bereikbaar wil zijn voor jouw klanten.

Simpelweg één smaak hosting voor de allerbeste performance!

Waarom kies je voor een bepaalde webhosting? Waaraan moet jouw webhosting voldoen en hoeveel mag het je uiteindelijk kosten. Het is allemaal belangrijk! Maar hoe fijn zou het zijn als de beste keuzes al voor je gemaakt zijn.

Zo kun jij je volledig focussen op het bouwen van jouw WordPress website waarbij over alles goed nagedacht is.

Waarbij je kunt rekenen op wekelijkse updates van software, jouw unieke SSL certificaat voor het versleutelen van gegevens en altijd een recente back-up en altijd voldoende ruimte en rekenkracht voor jouw website tot je beschikking hebt zodat je eindeloos kunt groeien.

Omdat scoren bij Google met de beste webhosting begint!

Een snelle website is niet alleen fijn voor je bezoekers en klanten. Ook bij zoekmachine Google doet een website het beter. Wil jij echt scoren in de zoekresultaten? Dan heb jij snelle hosting nodig! Om je website te optimaliseren met zogenaamde servercaching technieken zullen ongeëvenaarde resultaten worden behaald. En daar hoef jij je met de webhosting van Heijsen Internet helemaal niets voor te doen.

Met Lightspeed VPS Servers heb je altijd de beschikking over krachtige prestaties zonder dat jij hier bij het bouwen rekening mee moet gaan houden of ingewikkelde codes moet toepassen.

Bovendien is de webhosting ook nog eens GROEN en duurzaam. Dat is in deze tijd net zo belangrijk als de prestaties!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top