Wie is Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie?

Wie is Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie?

Geschatte leestijd: 4 Minuten.

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is populairder dan ooit. Je kunt er veel geld mee verdienen. Net als de bedenker Jacko Meijaard die ook de afgelopen jaren flink aan de weg heeft getimmerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven voor de media is te lezen op zijn website. 

Wie zich verder verdiept in of alle verhalen kloppen komt al snel tot de conclusie dat er geen enkel vuiltje aan de lucht is. Maar waarom zou iemand zijn succes willen delen met een cursus? Omdat ook dit voor hem in eerste instantie een verdienmodel is. En ten tweede omdat Jacko er veel van weet wat hij wil delen. Dat merk je direct en indirect aan de affiliate marketing revolutie. Waarin hij je meeneemt langs de meest belangrijke onderdelen, mogelijkheden en kansen. In wat je wel of juist niet moet doen. En uiteindelijk volgt er nog een adviesgesprek waarin hij met je mee kijkt naar hoe je ervoor staat. En dat is meer dan positief voor de kosten die je maakt. Want aan het bedrag van slechts 47 euro kun je absoluut niet failliet gaan. 

Naast toegang tot de verschillende modules heb je ook toegang tot een forum. Hier is veel te lezen over successen, aanpak of vragen die mede cursisten en liefhebbers van affiliate marketing hebben.  

Je moet de cursus misschien wel alleen doen, de cursus kost misschien ook veel tijd. Maar je moet uiteindelijk niet vergeten waar je het voor doet. Dat is om net als Jacko Meijaard bouwen aan een passief inkomen. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Waarom heeft Jacko Meijaard de affiliate marketing revolutie gemaakt? 

Waarom heeft Jacko Meijaard de affiliate marketing revolutie gemaakt?

Daar kun je zelf natuurlijk ook een invulling aan geven. Want succes verkoopt nu eenmaal. En daar maakt Jacko dan ook dankbaar gebruik van. Het is voor hem de juiste opzet om anderen ook succes te laten ervaren. En aan de kennis die hij heeft opgedaan geld te verdienen. Uiteindelijk ga jij dit ook doen. Geld verdienen met affiliate marketing.  

Jacko zelf is geboren in 1991 en misschien wel een van de meest bekende internet ondernemers van dit moment. Dat geluk kwam niet vanzelf maar puur door te blijven investeren. Dat komt dan ook terug bij alles binnen de cursus.  

Binnen zijn eigen community zijn er inmiddels al meer dan 6000 leden. En elke dag komen hier steeds meer nieuwe leden bij. Die hij graag voorziet in een antwoord waar dit mogelijk is. 

Bij de affiliate marketing revolutie krijg je volop support van Jacko Meijaard. 

Bij de affiliate marketing revolutie krijg je volop support van Jacko Meijaard.

Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens niet verder mee komt. Je kunt vragen op het forum kwijt of direct aan Jacko Meijaard stellen. Dat is een groot voordeel. Want daardoor kun je echt door met de cursus en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Wat daarbij enorm opvalt zijn de hoeveelheid gevorderde mensen die lid zijn. Dat betekend dus dat je er als beginner informatie, vragen en antwoorden kunt vinden die letterlijk goud waard zijn. 

Ik kan dan ook niets anders dan je de affiliate markerting revolutie van Jacko Meijaard aanraden.

 

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

blog-artikelen

affiliate marketingaffiliate marketing revolutiejacko affiliate marketing revolutieJacko Meijaardwie is jacko meijaard

2 Comments

  • Na het lezen van de informatie ontzettend nieuwsgierig. Ik ga binnenkort als mijn website online staat aan de slag met de affiliate marketing revolutie.

    • Super Sanne, ik weet zeker dat je er geen spijt van zal hebben. Ook ik heb toegang tot de cursus en ben nog altijd heel tevreden met de informatie die ik krijg. Wist je trouwens dat de cursus ook actueel is. Je koopt dus geen verouderde cursus maar eentje die helemaal bij deze tijd past.

Geef een reactie

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
%d bloggers liken dit: