Waarom starten met een website?

Werkwijze en uitleg

Aan de slag met je persoonlijke klant portaal

Tekstschrijver blogteksten Plagiaat check

Persoonlijk klant portaal

Alles op een veilige plek
Tekstschrijver blogteksten duidelijke communicatie

Start een werkverzoek

Start vandaag nog een opdracht

Snelle en veilige levering

Digitaal geleverd in jouw portaal

Registreer een gratis klanten account.

Met een gratis klanten account krijg je toegang tot een persoonlijk profiel, regel je snel en veilig betalingen en dien je in enkele stappen nieuwe werkverzoeken in.

Inloggen in het klantenportaal

Heb je inmiddels een klanten account aangemaakt? Dan kun je direct inloggen in jouw persoonlijke omgeving en aan de slag gaan. Van je tegoed opwaarderen, facturen downloaden en nieuwe werkopdrachten geven. 

Direct je tegoed opwaarderen

Heb je een account aangemaakt? Dan waardeer je het tegoed eenvoudig, veilig en snel op met een pakkettegoed naar keuze. Niet gebruikte tegoeden blijven tot één jaar geldig. Je hoeft dus niet alles in een keer te verbruiken. 

Werkverzoek aanmaken

Na het opwaarderen van tegoed kun je direct een werkverzoek aanmaken. Omschrijf goed waar je naar op zoek bent. Het is daarnaast ook mogelijk om een bestand bij te voegen in het klantenportaal. Dit kan een voorbeeld, werkinstructie of ander soort document zijn. 

Werkverzoek in behandeling

Na het versturen van een nieuw werkverzoek is deze in behandeling. Je kunt per verzoek direct zien wat de status is en via de chat binnen het portaal eenvoudig toevoegingen doen of vragen stellen. 

Werkverzoek ontvangen

Als een werkverzoek is ontvangen en gelezen ontvang je een reactie via het portaal. Als nog niet alles helder is kan er ook worden gevraagd om een aanvulling of antwoord. Je krijgt via email als het portaal een melding. Wanneer het werkverzoek succesvol is afgerond krijg je hier ook een melding van en kun je eventuele documenten via je werkverzoek downloaden.

arrow_drop_up arrow_drop_down