Je hebt ons gevonden, dat is de eerste stap richting krachtig content voor het (web).


Je bent op zoek naar unieke content. En daar begint het mee. Maar dat moet je ons nog wel even vertellen. Wat is het waar je naar op zoek bent, waarom en met welk doel?


Mail met ons

Vrijblijvende offerte.

Laat ons weten wat je zoekt, wil bereiken en hoe snel. Stuur ons een vrijblijvende offerte aanvraag en ontvang binnen enkele dagen jouw offerte.

Planning en uitvoering

Aan de slag!

Je hebt ons akkoord gegeven, het plannen en de creatie van unieke content kan beginnen. Gedurende deze stap houden we je op de hoogte.

Aflevering en nazorg

Alles naar wens?

Gefeliciteerd, het content waarna je zocht is klaar en kan worden gebruikt. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd of alles naar wens is en helpen je graag verder.


Dit maakt onze copywriting bijzonder

Jeukende handen. Dat krijgen wij bij meer dan 90% van de websites die wij dagelijks bezoeken. De gemiste kansen, mogelijkheden of prikkelende teksten die wij missen. Zonde! Dat kan anders zijn onze gedachten. En soms heeft het weinig te maken met het uiterlijk van een website. Vaker gaat het om de inhoud. Je kent het wel. Vol verwachting kom je op een bloedmooie website. Maar wanneer je begint met lezen mis je raakvlak. Dan toch maar door naar de volgende (minder mooie) website die wel verteld wat je wilt weten.

Wil jij dit voorkomen met je website? Natuurlijk wil je dat. En daarvoor hoef je ons slechts een enkele mail te sturen. Bellen mag ook! Zodra wij alle informatie hebben, ontvang je een geheel vrijblijvende offerte (prijs en informatie over wat wij voor je kunnen doen). En daar stopt het echt niet bij. Jij als klant krijg alle vrijheid om keuzes te maken. En vaak kijken wij over je schouders mee. Met een bezoekje aan je website, vragen over je bedrijf of jouw passie. Dat verwoorden, daarmee aan de slag gaan en er een super dikke tekst over schrijven. Dat werkt!

Ping! Je hebt een nieuwe mail in je mailbox. Zonder dat je er erg in hebt krijg je de tekst die wij je hebben beloofd. Je leest hem en denkt. Vette hap. Dat gevoel, hou het vast. Want zonder meerkosten worden de teksten die je zoekt ook opgemaakt voor het media waarop je ze zal gebruiken. Bijvoorbeeld je website, de nieuwsbrief die je verstuurt of de landingspagina van je website. Wat maakt het uit, als we schrijven doen we het goed.

Kijk live mee …

Maar soms heeft een opdracht weinig te maken met een tekst op zich. Denk bijvoorbeeld aan reclame afbeeldingen (banners), eenvoudige video’s voor op de website, een ontwerp voor je logo of het ontwerp van een nieuwe website. En misschien wel die WordPress website. In dat geval geven wij je gedurende het proces een live view. Hoe vet is dat. Je ziet waar we mee bezig zijn, hoe ver we zijn en kan tussentijds volop commentaar leveren. Jij bent immers de klant.

Wij hopen je een goede indruk te geven over onze werkwijze. Heb je vragen of specifieke verzoeken? Laat het ons gerust weten. Net als onze creaties zorgen we graag voor een werkwijze waarin jij je kan vinden.