Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Welke marketing kan ik prima zelf doen?

Als je een website hebt en content online hebt gezet is dat al een eerste stap in de marketing die je helemaal zelf kunt doen. De teksten op je website zijn nu eenmaal de basis van je marketing. Maar je moet ook begrijpen dat marketing veel verder gaat dan on-page marketing en optimalisatie. Je moet marketing ook invullen door te promoten, adverteren, social media en vele andere wegen die naar jouw doelgroep leiden. Denk hier eens goed over na en vergroot je succes.  

Marketing is altijd een breed begrip. Vraag jij een marketeer wat je kunt doen is er altijd ruimte voor verbetering en proberen ze de hoogte op te schroeven. Ze zullen bijna nooit vertellen wat je al goed doet. Daarom is het goed te weten wat je al goed doet. En dat kunnen een aantal dingen zijn waaronder de teksten op je website en structuur. Zet daar dus op in en je bent al op de helft van je online marketing. 

De basis van een goede website is overzicht en Natuurlijk de tekst content. Ik vertel je erover in dit artikel. Zodat jij een goede start kunt maken en in marketing voor een groot deel zelf kunt uitvoeren. Daardoor bespaar je veel geld. 

Is goede teksten en andere content ook marketing? 

Een goede tekst op je website of blog is natuurlijk ook goede marketing. Je kunt er zelfs vanuit gaan dat het tot de basis van je marketing behoort. Zonder goede content geen bezoekers en klanten. Daarom is het goed om tijd en vooral aandacht aan content creatie te besteden. 

Het is de reden dat affiliates vaak teksten door een tekstschrijver laten schrijven. Door je teksten te laten schrijven bespaar je namelijk niet alleen veel tijd. Je mag er ook vanuit gaan dat je kwaliteit teksten ontvangt.

Maar laten schrijven van teksten is niet het enige dat je kunt doen als het om teksten gaat. Je kunt teksten ook laten verbeteren, herschrijven of de publicatie ervan laten optimaliseren. Er is gek genoeg heel veel te bereiken als je echt aan de slag gaat met goede kwaliteit content.

Is marketing uitbesteden kostbaar? 

Het uitbesteden van je marketing activiteiten is vrijwel altijd kostbaar. Zeker omdat er meer vraag dan aanbod is op dit moment. Daarom kun je er vanuit gaan dat je altijd de hoofdprijs moet betalen. Daarnaast ligt het er natuurlijk ook aan wat je wilt bereiken. Hoe groter je budget hoe meer je kunt uitbesteden.

  • Het uitbesteden van linkbuilding en artikel marketing.
  • Het laten schrijven van artikelen ten behoeve van vindbaarheid.
  • Het kiezen voor advertentie ondersteuning.
  • Het laten optimaliseren van je website aan de hand van SEO.

Het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Een marketeer kan je hierover veel meer vertellen. Maar vrijwel altijd heb je te maken met hoge prijzen en forse tarieven. In enkele gevallen vindt je pakketten.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *