Wat zijn affiliate marketing aanbieders?

Wat zijn affiliate marketing aanbieders?

Geschatte leestijd: 6 Minuten.

Via het internet heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden om geld te verdienen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij affiliate marketing aanbieders. Je kunt met dropshipping aan de slag gaan, je kunt cursussen verkopen of je kunt met affiliate marketing aan de slag gaan. De laatst genoemde mogelijkheid is één van de meest populaire vormen van online marketing.

Bij affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven. Via jouw website kunnen bezoekers op een link klikken, waarna ze op de website van de verkopende partij terecht komen. Indien ze daar overgaan tot een aankoop, krijg jij daar een bepaalde commissie voor. Jij hebt er immers voor gezorgd dat de bezoeker op de website van de verkopende partij terecht gekomen is.  

Om te starten met affiliate marketing heb je eigenlijk twee dingen nodig: een eigen website en een samenwerking met een affiliate marketing aanbieder. Maar, wat zijn affiliate marketing aanbieders? Waar kan je deze aanbieders vinden? En hoe kan je een samenwerking aangaan met dergelijke aanbieders? De antwoorden op deze vragen vind je terug in dit artikel. 

Affiliate marketing aanbieders

Affiliate marketing aanbieders.

In Nederland zijn we gezegend met behoorlijk veel verschillende affiliate marketing aanbieders. Dit zijn partijen die ook wel te boek staan als affiliate netwerken. Deze affiliate marketing vormen het verbindingsstuk tussen de verkopende partij en de affiliates. Heb jij een eigen website? Dan kan je je aanmelden bij een affiliate aanbieder, waarna je kunt kiezen uit verschillende campagnes van de verkopende partijen. De aanbieders brengen dus eigenlijk vraag en aanbod bij elkaar, waardoor affiliate marketing al enkele jaren hoogtij kent.

Stappenplannen kopen? Nu met gratis ebook t.w.v. 47 euro!!!

De eerste reeks stappenplannen zijn te koop!

Nieuw blog schrijven, affiliate marketing of een landingspagina maken? Aan de slag gaan hoeft zeker niet lastig te zijn. Dat bewijs ik met mijn handboeken. Waarin je aan de hand van 5-stappen aan de slag kunt. Elk stappenplan is helder opgezet waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Al de stappenplannen zijn tijdelijk extra voordelig!

Nu met BONUS-ebook: je krijgt nu tijdelijk ook het 90+ pagina tellende ebook affiliate marketing bij je aankoop t.w.v. 47 euro!!! Waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wondere wereld van een passief inkomen verdienen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Stappenplan naar keuze kopen  *(inclusief gratis ebook affiliate marketing)

 

Welke affiliate marketing aanbieders zijn er in Nederland?

Welke affiliate marketing aanbieders zijn er in Nederland?

Zoals reeds gezegd heb je in Nederland de keus uit meerdere affiliate marketing aanbieders. Onder meer Wehkamp, Bol.com en Coolblue hebben hun eigen affiliate programma. Dat geldt sinds enige tijd ook voor Amazon; ook deze Amerikaanse gigant is sinds kort in de Nederlandse markt actief. Behalve deze webshops zijn er ook nog affiliate marketing aanbieders die zelf geen producten verkopen. Zij vormen simpelweg alleen maar de verbinding tussen de verkopende partijen en de ondernemers die met affiliate marketing aan de slag gaan. 

Om je een indruk van deze aanbieders te geven, hebben wij onderstaande lijst samengesteld. In onderstaande lijst vind je enkele grote affiliate marketing aanbieders die in Nederland behoorlijk populair zijn: 

  • PayPro 
  • TradeTracker 
  • Daisycon 

Hoe kan je je aanmelden bij een affiliate marketing aanbieder?

Hoe kan je je aanmelden bij een affiliate marketing aanbieder?

Wil je graag met affiliate marketing aan de slag? Dan is het vereist om een samenwerking aan te gaan met een affiliate marketing aanbieder. Het advies is om allereerst de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Vergelijk de aanbieders op basis van de producten die ze aanbieden en de voorwaarden die zij hanteren. Alle aanbieders hebben de focus op een bepaalde markt en hanteren daar ook verschillende voorwaarden voor. Vergelijk dus de aanbieders met elkaar en meld je vervolgens online bij één van de aanbieders aan.

Pssst, deze actie is echt ongekend leuk!!!

Daarom wil jij deze absoluut niet missen!

GRATIS AFFILIATE MARKETING EBOOK

Affiliate marketing e-book:Je loopt er misschien al een tijdje mee in je hoofd. Je wilt wat doen met affiliate marketing, een passief inkomen verdienen en je passie met mensen delen. Dan is het goed dat je dit boek over affiliate marketing voor beginners hebt gekocht. Ik heb naar aanleiding van mijn website en klanten waarvoor ik sinds jaar en dag schrijf mijn expertise uitgewerkt tot dit digitale boek.

Koop een stappenplan naar keuze!!!  * Slechts tijdelijk geldig

 

Meestal kan je al binnen één werkdag aan de slag met de verdere stappen om jouw affiliate website tot een succes uit te laten groeien. De samenwerking met een affiliate marketing aanbieder is daar dus één van de eerste stappen voor.

Wat is mijn eigen ervaring met affiliate marketing aanbieders?

Wat is mijn eigen ervaring met affiliate marketing aanbieders?

Als tekstschrijver heb ook ik een veelbelovende website. De eerste statistieken zijn bijzonder hoog. Ik wil deze website de komende tijd verder uitbouwen en optimaliseren. Zodat ik nog meer mensen kan bereiken en verdiensten kan hebben. Ik maak gebruik van verschillende affiliate marketing aanbieders.

Ik heb hierbij vooral ervaring met daisycon. Een affiliate aanbieder die in vrijwel ieder product dat ik op dit moment nodig heb kan voorzien.

Daarnaast maak ik gebruik van paypro. Deze loopt er een beetje tussendoor waarbij ik te pas en onpas verdiensten heb. Wat ik van paypro vooral goed vind is dat iedereen die een klein bedrijf, digitaal product of leuke dienst heeft deze kan aanbieden via dit netwerk. Daardoor krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de te verdienen commissies ook een stuk hoger.

Ik ben dan ook van mening dat het vooral een stuk ervaring met affiliate marketing aanbieders is waarna je het vanzelf onder de knie zult krijgen.

 

Ik heb nog wat gekocht, misschien lijkt je dit ook wat…

Online geld verdienen in 10 stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *