Tarieven

Wat kost een tekstschrijver?

Als je naar een tekstschrijver op zoek bent is het tarief natuurlijk ook belangrijk. Dat snap ik als geen ander. Je wilt achteraf niet voor verrassingen staan. Maar schrijven is uiteindelijk ook maatwerk. Daarom is het goed dat wij eerst contact hebben. Zodat ik weet waar je naar op zoek bent, hoeveel tijd ik aan het schrijven moet besteden om tot een toffe tekst te komen en wat er nodig is.

Een goede tekst vraagt nu eenmaal om een onderzoek. Om de juiste zoekwoorden te vinden zodat je website een goede positie in zoekmachines krijgt. Maar ook om de tekst te richten aan de doelgroep die je voor ogen hebt.

Benieuwd geworden? Neem eens contact met mij op voor de mogelijkheden en mijn tarieven. Ik doe je graag een goed voorstel.

Typmachine bg
Prijswijzigingen/- typfouten voorbehouden, prijzen zijn vanaf en exclusief btw.
geen zoekwoorden onderzoek inbegrepen, meerprijs afhankelijk van voorkeuren