Tarieven

Wat kost dat dan, winnende teksten?

Je bent op zoek naar een tekst met meerwaarde voor je blog website of misschien wel de producten die je verkoopt. Dat mag dan natuurlijk best wat kosten. Maar teveel betalen wil niemand. Daarom kijk ik graag naar wat je nodig hebt en hoeveel werk ik aan het schrijven, optimaliseren en uitwerken heb.

Flexteksten Sterk in tekst content versterken
Flexteksten creatief

Snelle schrijver van creatieve teksten nodig?

Ik ben een snelle schrijver van creatieve teksten. Maar ik moet natuurlijk wel weten wat en waarover ik moet schrijven. Daar is onderzoek voor nodig en bepaald ook een deel van de prijs die je uiteindelijk moet betalen voor een winnende tekst. Door de ervaring die ik met schrijven over een groot aantal onderwerpen heb kan ik vaak wel een goede prijs voorstellen. Deze probeer ik altijd op een woordtarief te baseren. Wanneer dit niet lukt hanteer ik een vast uurtarief om je teksten te schrijven. 

Schrijven op basis van tijd.

Een tekstschrijver voor één of een paar uur, dag of misschien zelfs een week nodig? Je kunt mij voor een vast uurtarief inhuren. Zodat ik ongestoord aan je teksten kan schrijven. Je weet bovendien direct wat de kosten zijn omdat je de tijd al samen met mij hebt vastgesteld. Het is een manier die steeds vaker wordt gekozen. Het is een praktisch en vooral verstandige keuze. Bovendien kan ik mij volledig op de teksten die je zoekt of waaraan ik moet schrijven focussen.

Flexteksten tijd
Flexteksten woorden

Schrijven op basis van woorden.

Een van de mogelijkheden is schrijven op basis van woorden. Handig als je voor ogen hebt dat er 10 blogs geschreven moeten worden van elk 500 of misschien wel 2000 woorden. Een beetje afhankelijk van je wensen. Ik maak een inschatting van de tijd die ik hiervoor nodig heb en bereken dit door in de vorm van een woordtarief. Het tarief kan daardoor per opdracht verschillen. Als opdrachtgever loop je geen risico! Want als ik meer tijd kwijt bent waardoor de kosten hoger hadden moeten zijn zul je dit niet merken.

Schrijven op basis van projecten.

Een nieuwe website? Dan heb je vast een aantal pagina’s waarvoor je teksten zoekt. Aan de hand van een vaste prijs op basis van het project ben je verzekerd van teksten en zul je niet teveel betalen. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van de pagina’s waar invulling voor nodig is. Maar is vooruit bepaald. Als een pagina over je dienst of product heeft uiteindelijk veel meer aandacht nodig heeft. Zal dit invloed op de prijs hebben. Maar de projectprijs blijft hetzelfde. 

Flexteksten project
Flexteksten agenda

Schrijven op basis van periodieke afname.

Of je nu een zakelijke website, blog of webwinkel hebt. Om goed te scoren heb je vaak periodiek tekst-content nodig. Dit kan eens per week, twee weken of maand zijn. Maar feit blijft dat het nodig is om je bereik te vergroten en interessant te blijven voor klanten en je doelgroep aan lezers. Je kunt met mij afspraken maken voor periodieke afname en eventuele publicatie op bijvoorbeeld je wordpress website. De kosten zullen ook hierbij afhankelijk zijn van het soort tekst-content en hoeveel tijd ik eraan moet besteden. 

Kies een tarief waarin jij je kunt vinden.

Wil jij het schrijven van je teksten uitbesteden? Kies dan vooral een tarief waarin jij je kunt vinden of wat je daadwerkelijk nodig hebt. Wil je mij voor een aantal uren per week inhuren? Eenmalig vragen om teksten voor je te schrijven of om je project inhoud te geven. Je kunt mij altijd via mail, telefoon of whatsapp bereiken.

Flexteksten Sterk in tekst content versterken