Wat is het beste verdienmodel voor je website?

Wat is het beste verdienmodel voor je website?

Geschatte leestijd: 13 Minuten.

Met je website geld verdienen? Dat klinkt goed toch? Daarom vertel ik je in dit artikel over het beste verdienmodel voor je website. Zodat je weet welke mogelijkheden er zijn en hoe je de juiste keuze kunt maken in geld verdienen met je eigen website.

Geld verdienen met je eigen website is eenvoudiger dan je denkt. Zeker als je website al een aantal bezoekers trekt. Je veel zorg en aandacht besteed aan het schrijven van teksten en de onderhoud van een website. Dat zijn namelijk de meest belangrijke kenmerken om succes te hebben en het beste verdienmodel voor je website te kunnen kiezen. 

In dit artikel vertel ik je over Google Adsense, affiliate marketing en producten of diensten verkopen als verdienmodel. Het ene verdienmodel sluit het andere model overigens niet uit. Er zijn tal van voorbeelden waarop gecombineerd gebruik gemaakt is van verdienmodellen.

Laten wij dus snel kijken wat elk van deze verdienmodellen je te bieden hebben en wat je van een verdienmodel kunt verwachten. Dat is belangrijk wil je geld verdienen met je eigen website. 

Stappenplannen kopen? Nu met gratis ebook t.w.v. 47 euro!!!

De eerste reeks stappenplannen zijn te koop!

Nieuw blog schrijven, affiliate marketing of een landingspagina maken? Aan de slag gaan hoeft zeker niet lastig te zijn. Dat bewijs ik met mijn handboeken. Waarin je aan de hand van 5-stappen aan de slag kunt. Elk stappenplan is helder opgezet waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Al de stappenplannen zijn tijdelijk extra voordelig!

Nu met BONUS-ebook: je krijgt nu tijdelijk ook het 90+ pagina tellende ebook affiliate marketing bij je aankoop t.w.v. 47 euro!!! Waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wondere wereld van een passief inkomen verdienen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Stappenplan naar keuze kopen  *(inclusief gratis ebook affiliate marketing)

 

Adsense als beste verdienmodel?

Adsense als beste verdienmodel?

Wanneer je specifiek op zoek bent naar een eenvoudig verdienmodel komt Adsense zeker in aanmerking. Je kunt aan de hand van een eenvoudige code en bijbehorende instructies om deze te plaatsen aan de slag. Waarbij het gaat om banner en link advertenties. Hoewel geld verdienen met je eigen website vaak veel verder gaat dan het plaatsen van Google Adsense op je website.

Hoewel er veel websites zijn die beloven dat Google Adsense bij veel bezoekers een goede manier is om snel geld te verdienen met je eigen website trek ik dit zeker in twijfel. Omdat je er doorgaans duizenden bezoekers per dag voor nodig hebt wil het je daadwerkelijk wat opleveren.  Omdat er slechts een klein percentage op advertenties zal klikken en de banner of link advertentie opbrengsten vaak laag zijn (afhankelijk van de niche/branche).

Het voordeel van Google Adsense is vooral de kosteloze aanmelding voor deze dienst. Ben je goedgekeurd? Dan kun je er direct mee aan de slag. Waarbij je toegang hebt tot je eigen adsense omgeving waarbinnen je kunt kiezen voor verschillende advertentievormen. 

Het is bij een advertentie kiezen verstandig is om responsive ads weergave te kiezen. Zodat bezoekers op een mobiel, tablet en computer de advertentie zullen zien. Hierover vind je in je advertentieaccount meer informatie.

Pssst, deze actie is echt ongekend leuk!!!

Daarom wil jij deze absoluut niet missen!

GRATIS AFFILIATE MARKETING EBOOK

Affiliate marketing e-book:Je loopt er misschien al een tijdje mee in je hoofd. Je wilt wat doen met affiliate marketing, een passief inkomen verdienen en je passie met mensen delen. Dan is het goed dat je dit boek over affiliate marketing voor beginners hebt gekocht. Ik heb naar aanleiding van mijn website en klanten waarvoor ik sinds jaar en dag schrijf mijn expertise uitgewerkt tot dit digitale boek.

Koop een stappenplan naar keuze!!!  * Slechts tijdelijk geldig

 

Omdat de plek van een advertentie op je website een groot verschil kan maken is het goed om de statistieken in het oog te houden. Het kan veel verschil maken op welke plek je een advertentie toont en welke advertentievorm je kiest. Waarbij tekstuele advertenties in de meeste gevallen een hoger klikpercentage kennen.

Producten en diensten als beste verdienmodel?

Producten en diensten als beste verdienmodel?

Voor een bedrijf is Google Adsense niet de juiste oplossing. Er kan zomaar een advertentie van je concurrent op je website terechtkomen. Je wilt uiteindelijk voorkomen dat klanten van je website wegklikken. Daarom is het voor bedrijven beter eigen diensten of producten te promoten als advertentie.

Wanneer je een schilder bent kan dit bijvoorbeeld de gratis offerte aanvragen zijn of als je een linkbuilder bent een gratis advies rapport. En zo kun je als bedrijf altijd een dienst of service vinden waarvoor je doelgroep kiest. 

Laat ik als voorbeeld mijn eigen dienstverlening uitlichten. Op verschillende hoogwaardige plekken zul je specifieke diensten uitgelicht zien. Daardoor weet ik als tekstschrijver mijn bereik op internet te vergroten en krijg ik iedere dag nieuwe aanvragen voor specifieke en doeltreffende teksten, bijvoorbeeld voor affiliate marketing teksten.

Als bedrijf kun je dus het beste kiezen voor diensten, producten of service waar je klant al naar op zoek is. Een website bezoeker komt namelijk niet voor niets op jouw website kijken.

Kennis als verdienmodel?

Kennis als verdienmodel?

In deze digitale wereld is er ongekend veel vraag naar informatie, kennis en advies. Je kunt dit als bedrijf inzetten als verdienmodel. Door het aanbieden van cursussen, trainingen of informatieve ebooks bijvoorbeeld. Die hoef je niet zelf te schrijven. 

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan de slag te gaan met PayPro.nl. Je hebt direct toegang tot tientallen digitale producten waarmee je jouw website kunt verrijken en tegelijkertijd aan de verkoop geld kunt verdienen.

Ook kun je denken aan betaalde toegang tot specifieke website onderdelen. Een premium blog of ledendeel bijvoorbeeld. Waarop je gedurende de tijd waardevolle informatie kunt aanbieden aan betalende klanten. Er zijn tal van systemen en plugins als je met wordpress werkt die je hierbij kunnen helpen.

Tot slot kun je denken aan adviseren, waarbij klanten tegen betaling jouw expertise kunnen inhuren. Het is hierbij bijzonder belangrijk om afbakeningen te bepalen.

Advertentieruimte als verdienmodel?

Advertentieruimte als verdienmodel?

Het verkopen van advertentieruimte is een van de mogelijkheden die je met een website of blog hebt. Maar het valt niet altijd mee om adverteerders te vinden die een advertentie op je website willen plaatsen. Je advertentieruimte aanbieden op Sitedeals is daarom een goede optie. Waar je ook terecht kunt om zelf advertentieruimte te kopen.

Wanneer je een blog hebt is het in sommige gevallen ook interessant om blogruimte op je website tegen betaling te bieden. Waarbij het verstandig is om voorwaarden aan plaatsing te stellen. Je kunt denken aan het aantal woorden, gebruik van koppen en maximaal aantal links binnen een tekst. Dit om de kwaliteit van een website hoog te houden waardoor deze niet afzakt in de ranking binnen google.

De prijs die je aan blogruimte of advertentieruimte kunt koppelen is afhankelijk van hoe je website rankt, bezoekersaantallen en het onderwerp. 

Zijn er nog meer verdienmodellen?

Zijn er nog meer verdienmodellen?

Zijn er nog meer verdienmodellen? Ja! Het belangrijkste verdienmodel affiliate marketing is namelijk nog niet besproken. En zeker niet zonder een reden. Want met affiliate marketing als verdienmodel vraagt ook wat meer aandacht. 

Je kunt affiliate marketing namelijk op verschillende manieren inzetten waarbij Geld verdienen met je eigen website voorop staat. 

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het inzetten van teksten om doelen binnen affiliate marketing te realiseren. Van blog artikelen, product teksten voor een webwinkel tot website informatiepagina’s. Deze onderwerpen komen ook binnen mijn blog voortdurend terug omdat ze zo belangrijk zijn in de weg naar succes.

Hoewel het verdienmodel affiliate marketing een van de meest gebruikte vormen is blijkt dat het verdienmodel lang niet voor iedereen even goed werkt. Je moet het de tijd geven om te kunnen groeien, voortdurend aan blijven sleutelen en investeringen maar ook goed over nadenken. Het vraagt dus best veel tijd en inspanning waarna je uiteindelijk kunt verdienen.

Dat vraagt dus om een gepaste aanpak en de nodige motivatie. Zodat je bezoekers om kan zetten in betalende klanten waardoor jij geld verdiend met je eigen website. Maar lang niet iedereen weet het vol te houden. Zo zijn er tal van voorbeelden waarbij je ziet dat er na enkele maanden nog altijd geen inkomen is. Toch volhouden vertel ik de klanten. Wanneer een website na maanden (soms zelfs pas na een jaar) gaat lopen ben je er namelijk. 

Om het allemaal te versnellen adviseer ik klanten ook om wekelijks nieuwe teksten af te nemen. Zo heb je zelf meer tijd om aan je website te besteden.

Over affiliate marketing als verdienmodel?

Over affiliate marketing als verdienmodel?

Als verdienmodel is affiliate marketing bijzonder krachtig. Maar het verdienmodel vraagt wel de nodige uitleg, juist omdat je het zo divers kunt inzetten. Deze vormen van affiliate marketing zijn er:

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden die betrekking hebben op tekstschrijven. Dat is namelijk wat ik voortdurend voor klanten doe. Waarbij je binnen iedere vorm van affiliate marketing betaald krijgt voor iedere verkoop die je middels een persoonlijke affiliate link hebt gerealiseerd. 

Hoe meer bezoekers je dus doorstuurt via een unieke affiliate marketing links waarna ze een product of dienst kopen. Hoe hoger je verdiensten kunnen zijn.

Wil je serieus aan de slag met affiliate marketing? Dan is de affiliate marketing revolutie een uitstekende manier die ook nog eens heel voordelig is. Want voor 47 euro heb je toegang tot tientallen video’s, het forum en kun je ook een persoonlijk gesprek met niemand minder dan Jacko Meijaard inplannen. 

Start met de affiliate marketing revolutie.

Ik raad klanten die nieuw zijn binnen affiliate marketing of nog niet de gewenste resultaten hebben de affiliate marketing revolutie dan ook aan. Er zijn verschillende soorten toegang die je kunt kopen:

Affiliate Marketing Revolutie proefpakket is de manier om kennis te maken met wat de Affiliate Marketing Revolutie je te bieden hebt. Je krijgt inzicht in de manier waarop je het kunt leren en kan wanneer je er klaar voor bent gewoon upgraden zodat je volledig toegang hebt tot alle belangrijke modules. 

Affiliate marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie geeft je toegang tot alle modules waarmee je een eigen affiliate marketing website kunt bouwen. Je leert hoe je een wordpress website inricht, theme kiest of aan de slag gaat met het marketheme. Daarnaast leer je wat de belangrijke elementen zijn die voortdurend in de berichten en opzet van je website moet hanteren.

Zeker in het begin ga je veel aan de Affiliate Marketing Revolutie hebben. Omdat je met deze cursus een absolute basis kunt neerleggen die je daadwerkelijk verder brengt.

Affiliate Marketing Revolutie Masterclass is zeker een goede stap als jij echt verder wilt komen met affiliate marketing. Je krijgt toegang tot waardevolle en exclusieve materiaal binnen affiliate marketing. Maar te begrijpen is ook dat de Affiliate Marketing Revolutie Masterclass vaak een stap te ver is vanwege de investering die het vraagt. Zelfs bij het terugverdienen ervan als je ermee aan de slag gaat

Affiliate Marketing Revolutie VIP gaat je veel brengen binnen affiliate marketing. Dat is een ding wat zeker is. Omdat je toegang krijgt tot waardevolle informatie en materialen. Maar vooral omdat de Affiliate Marketing Revolutie VIP gewoonweg gericht is op resultaat.

Bij iedere vorm van de affiliate marketing revolutie is het goed te weten dat je een 30 dagen geld terug garantie hebt. Waarbij verteld moet worden dat een terugbetaling nog geen enkele keer is voorgekomen.

Om terug te komen op Affiliate Marketing als verdienmodel is deze het meest winstgevend voor kleine (beginnende) websites als grotere bestaande websites. 

 

Ik heb nog wat gekocht, misschien lijkt je dit ook wat…

Online geld verdienen in 10 stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *