Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Wat is een ​WordPress plugin​?

Wanneer je zelf een website hebt gemaakt en je begeeft je tussen andere website eigenaars heb je vast wel eens van WordPress gehoord. Wanneer je zelf een website heeft die via WordPress is gemaakt is dit een interessant artikel. Ook als je twijfels of je je site eigenlijk beter in WordPress kan maken is het de moeite waard verder te lezen.

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die er voor zorgt dat de functionaliteit van je WordPress website wordt uitgebreid. Iedere WordPress gebruiker heeft andere behoeftes, wensen en doelgroepen. Dit is de reden dat deze plugins niet standaard in WordPress zitten, maar dat je zelf via een plugin kan toevoegen. Zo kies je precies wat jij nodig hebt voor jouw website.

De meeste gebruikers van WordPress hebben geen plugins nodig. Maar anderen maken er juist een hoop gebruik van. Het is in ieder geval heel interessant om eens te onderzoeken welke plugins jou zouden kunnen helpen bij jouw website. De plugins die het meest bekend zijn bestaan uit plugins voor bijvoorbeeld Google Maps of voor je social media.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte WordPress plugin moet je goed checken wanneer deze voor het laatst geupdate is. Wanneer deze langer dan een jaar niet is geupdate, dan kan je beter verder zoeken. Ook is het belangrijk om te bekijken tot welke WordPress versie de plugin is getest. Ook het aantal installaties en de ratings zijn belangrijk om in de gaten te houden.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *