Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Wat is een ​website (bedrijfs) logo​?

Een website logo is een logo die je gebruikt zodat klanten je kunnen herkennen. Dit is handig zodat klanten een bepaalde link leggen wanneer ze jouw logo zien. Door je website goed in elkaar te zetten en veel waarde aan je klanten te geven zullen ze deze waarde ook aan jouw logo verbinden. Het is een wisselwerking die er voor zorgt dat je meer bezoekers krijgt.

Je kan voor je website natuurlijk een standaard logo maken. Zo kan je je initialen als logo gebruiken of een simpel plaatje. Echter moet je er voor zorgen dat niet alleen je website opvalt maar ook je logo. Een uniek logo zorgt er voor dat klanten jouw website of bedrijf kan onderscheiden van je concurrenten of andere logo’s. Je bent dan een unieke site met unieke waarde en content.

Het creëren van een goed logo is niet zo eenvoudig als je denkt. Je moet er echt uitspringen. Bedenk daarom goed wat je precies wilt uitstralen met jouw logo. Een logo met een stuk kaas er in verwerkt, werkt niet wanneer je tennisrackets verkoopt. Maak dus een logo waarin het onderwerp tennis goed naar voren komt en mensen dit gemakkelijk kunnen herkennen.

Ook kan je je bedrijfs- of websitenaam in je logo verwerken. Dit zorgt er eigenlijk voor dat mensen niet één maar twee associaties maken wanneer ze jouw logo zien. Ze zien een tekst en ze zien een logo. Tekstueel en visueel. Hierdoor maak jij veel beter duidelijk waar je precies voor staat.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *