Wat is een gratis proeftekst?

Affiliate marketing tekstencontent

Wat zijn gratis proefteksten?

Je wilt vast weten wat je in huis haalt. Het gaat immers wel om de teksten voor je website of het blog dat je hebt. Daarom kun je bij mij een gratis proeftekst aanvragen. En wanneer ik gratis zeg dan is het ook echt gratis. Je betaald dus helemaal niets voor een tekst van circa 250 woorden.

Wat is een gratis proeftekst … ?

Met een gratis proeftekst ben je verzekerd van een gratis tekst dat circa 250 woorden telt. Dat zijn meer dan genoeg woorden om een indruk te krijgen. Zodat je kunt bepalen of wij een match zijn voor een houdbare samenwerking of juist niet. Want laten wij eerlijk zijn dat jij er niets aan hebt als de teksten niet goed aansluiten. Maar ik er niets aan hebt omdat jij als opdrachtgever niet tevreden bent.

Als tekstschrijver investeer ik voortdurend in mijn klanten. Door het vergroten van kennis maar ook door het aanbieden van een gratis proeftekst of door het meedenken met klanten die naar oplossingen op zoek zijn.

Het aanbieden van mogelijkheden, oplossingen en antwoorden is wat schrijven zo interessant maakt en ervoor zorgt dat ik helemaal in mijn element bent.

Je vraagt je misschien af waarom een gratis proeftekst de oplossing zou zijn om jouw over de streep te trekken. Maar zo moet je het niet zien. Het is een manier waarop ik nieuwe klanten kennis laat maken met mijn manier van schrijven, verwoorden en verbeteren van vindbaarheid op het internet. 

Nu kan ik het natuurlijk veel makkelijker aanpakken, bijvoorbeeld door je een partij meest recente tekst opdrachten te sturen. Maar vrijwel elke opdracht is geschreven met een uniek doel, vanuit de door klanten aangegeven ontbreekt het vrijwel altijd aan voldoende raakvlak. Daarom overtuig ik je graag met de gratis proeftekst.

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen? Laat het mij gerust weten. 

Tot ziens voor je eerste proeftekst en opdracht!
Marika @ flexteksten.nl

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]