Wat is een affiliate marketing website?

Wat is een affiliate marketing website?

Leestijd 9 Minuten.

Met een affiliate marketing website vertel je alles over een specifiek onderwerp waarover je veel weet. De website is met name informatie van aard en maakt gebruik van een uiterst slim verdienmodel.

Een eigen affiliate marketing website is doorgaans de meest gekozen manier om geld te verdienen met je kennis over een onderwerp. In het begin is het vooral veel tijd investeren in goede informatie waarna het verdienen kan beginnen. Zo kan het zijn dat je de eerste commissie al binnen enkele weken hebt of pas na enkele jaren. Dat ligt ook aan het gekozen onderwerp en de doelgroep. Zo heeft moderne kleding voor jongeren een groter bereik dan antieke horloges om even een voorbeeld te noemen.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


Een website maken is met de vele mogelijkheden die er zijn geen hogere wiskunde meer. Iedereen kan een website maken met de meest handige content management systemen of website builders.

Elke dag komen er nieuwe affiliate marketing websites bij op het web.

Elke dag komen er nieuwe affiliate marketing websites bij op het web.

Er komen iedere dag nieuwe affiliate marketing websites bij. Maar veel van deze websites worden al na de eerste maanden niet meer bijgehouden. Het vraagt ook veel doorzettingsvermogen om een website die nog geen inkomsten heeft steeds opnieuw te voorzien van updates. Dat maakt het bijhouden van een eigen affiliate marketing website relatief zwaar maar als je het mij vraagt zeker de moeite waard.

Een eigen website kun je namelijk helemaal indelen zoals je zelf wilt. Of je nu een prachtig ontwerp wilt kiezen, veel en vooral vaak wilt schrijven over iets waarover je veel weet of het ziet als een hobby. Met een website kun je klanten op je eigen manier overtuigen van een product of dienst.

Zo zijn er verschillende manieren om een website op te zetten. Waarbij ik vooral groot fan ben van wordpress en alle mogelijkheden.

Een affiliate marketing website met wordpress maken.

Een affiliate marketing website met wordpress maken.

Het content management systeem wordpress heeft twee gezichten. Je kunt er bijvoorbeeld een eenvoudige website mee maken die je later gaat uitbreiden met een diversiteit aan functionaliteiten of kiest direct voor een professioneel ontwerp waarmee je klaar bent.

Het ligt er maar net aan hoeveel kennis je van dit prachtige systeem hebt en welke mogelijkheden je nodig hebt met een website. Van een eenvoudig contactformulier tot een geavanceerde webshop of een van de vele andere mogelijkheden.

De hoeveelheid functies die je met wordpress plugins kunt toevoegen zijn oneindig en bijzonder te noemen. Voor alles dat je wilt is er wel een goede oplossing te vinden.

Een affiliate marketing website met website builders maken.

Een affiliate marketing website met website builders maken.

Er zijn ook tal van applicaties waarmee je direct en vooral eenvoudig een professionele website kunt maken. Een van deze tools is te vinden op de website van wix maar er zijn veel meer aanbieders. Het voordeel dat deze systemen hebben is dat je door drag-en-drop je website kunt samenstellen.

Het maakt een website opzetten eenvoudiger voor iedereen die niets van codes of plugins wilt weten. Maar het heeft ook vele beperkingen die ook genoemd moeten worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de beperkte ontwerpen die er zijn. Of de hoge kosten als je de website wilt uitbreiden.

Kortom, een website maken met een website builder biedt heel veel leuke en handige mogelijkheden. Maar op de lange termijn zal het zeker zorgen voor de nodige beperkingen.

Een affiliate marketing website laten maken.

Een affiliate marketing website laten maken.

Als je er echt geen kaas van hebt gegeten kun je ervoor kiezen om een affiliate marketing website te laten maken. Je kunt dan kiezen voor het systeem als wordpress maar hebt last van het instellen of klaarmaken van de nodige pagina’s en andere zaken.

Aan het laten maken zit een groot nadeel want de kosten voor het laten maken van een doeltreffende website zijn vaak relatief hoog. Die kosten kun je enigszins drukken door je wensen bij te stellen. Maar de tijd dat de websitebouwer ermee bezig is brengt uiteraard kosten met zich mee.

Het laten maken van een website kan dus een goede oplossing zijn als je bereidt bent om te investeren in een goede website. Waarbij je zeker weet dat je goed geholpen zal worden.

De affiliate marketing revolutie verteld ook over de mogelijkheden.

De affiliate marketing revolutie verteld ook over de mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar de verschillende mogelijkheden is er binnen de affiliate marketing revolutie volop aandacht voor. Ze hebben zelfs een eigen methode ontwikkeld waardoor je binnen een handomdraai jouw website kan maken.

Je zal tijdens die principe aan de hand van handige video’s uitleg krijgen over de stappen die je moet maken. Je werkt hierbij met marketheme die speciaal is ontwikkeld voor affiliate marketing websites.

Er zijn een aantal mogelijkheden die je hebt om kennis te maken met de affiliate marketing revolutie. Je kunt gebruik maken van een proefpakket tot de reguliere toegang, vip toegang en zelfs een masterclass. Zo kun je bij de onderste trede beginnen en uitbreiden wanneer je dit nodig vindt.

Er is dus veel te ontdekken met de affiliate marketing revolutie. Waardoor je al snel meer inzicht hebt en succes zal hebben met je website.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

download gratis
Wil jij het leren-bloggen e-book GRATIS?