Wat is een affiliate marketing blog?

Wat is een affiliate marketing blog?

Leestijd 6 Minuten.

Met een affiliate marketing blog schrijf je dagelijks vol passie over een onderwerp waarvan je veel weet. Het grote voordeel van een blog schrijven is dat je er volledige vrijheid in kan vinden. Het ene moment beoordeel je een product en het andere moment probeer je een product aan je klanten te verkopen.

Een eigen affiliate marketing blog beginnen is niet lastig en neemt nog altijd in populariteit toe. Ook hosting providers spelen hier slim op in door het aanbieden van pakketten voor het maken van een blog. En daar pluk jij uiteindelijk de vruchten van omdat je kunt profiteren van lage prijzen en veel functionaliteit. Zo kun je voor enkele euro’s per maand een wordpress hosting pakket afsluiten inclusief domeinnaam. Waarna je deze met een klik kunt installeren en direct kan starten om aan je affiliate marketing blog te bouwen.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


Met een goed affiliate marketing blog vertel je dus alles over onderwerpen waar je veel van weet. Maar er is veel meer dat je met een goed blog kunt bereiken als het om affiliate marketing gaat waar ik je graag meer over wil vertellen.

Schrijf interessante blog artikelen.

Schrijf interessante blog artikelen.

De belangrijkste functie van een blog is het schrijven van interessante en vooral doeltreffende teksten. De manier hoe je schrijft bepaald hierbij voor een groot deel hoe succesvol je bent met een blog. Dat maakt het schrijven van een bloeiend, sprankelend en informatief artikel nog belangrijk als je echt het verschil wil maken en wilt verkopen.

Bij het schrijven van een goed artikel voor je affiliate marketing blog is het belangrijk om de lezer langzaam maar doeltreffend in je verhaal mee te nemen. Alleen daardoor ben je in staat om echt te overtuigen doordat alles is verteld en je een goede eerste indruk hebt gemaakt.

Wil je echt beter leren schrijven? Dan is een van de schrijf en column cursussen die je bij mij op de website kunt vinden zeker een aanrader. Daarmee leer je stap voor stap wat je moet doen en vooral waarom. Een goed verhaal begint door de principe van schrijven ook zelf goed te begrijpen.

Plaats interessante foto’s op je blog.

Plaats interessante foto's op je blog.

Om een goed artikel te schrijven ben je soms uren bezig. Maar die tijd investeer je niet voor niets en is de eerste stap voor je succes met affiliate marketing. Maar bij een goed blog artikel horen afbeeldingen. Dit kunnen enkele afbeeldingen zijn maar leuker is het natuurlijk om een fotoalbum toe te voegen.

De juiste foto’s geven een blog absoluut meerwaarde waardoor je elke lezer beter weet te boeien en behouden. Zie het als een wedstrijd waarbij jij met de juiste woorden moet zorgen dat de lezer de finish haalt.

Want aan het einde van elk blog krijg je slechts eenmalig de kans om een product of dienst te verkopen. En daar schrijf jij een artikel voor en plaats je boeiende en vooral passende afbeeldingen.

Creatief schrijven is de kracht achter elk affiliate marketing blog!

Creatief schrijven is de kracht achter elk affiliate marketing blog!

Hoe meer je schrijft voor een blog hoe beter je erin kunt worden. Maar je kan ook de verkeerde dingen leren die uiteindelijk niet werken. Dat maakt het uiterst belangrijk om te investeren in juiste kennis. Dat is wat ik heb gemerkt tijdens mijn beginjaren als schrijver. En dat is wat een cursus van niemand minder dan Luuk Koelman voor mij rechtgezet heeft.

Want dankzij de cursus creatief schrijven weet ik als geen ander wat er bij het schrijven van een blog echt belangrijk is. Ik heb tijdens deze cursus op een heldere manier geleerd wat een goede tekst echt belangrijk maakt. Dat is echt niet de aanbieding of het voordeel dat je te bieden hebt maar zeker wel het totaalplaatje.

Je krijgt in de cursus tal van voorbeelden die je verbeelding laten spreken bij het schrijven. Veel van de voorbeelden zijn eigenlijk vanzelfsprekend. Maar je moet ze nog wel even uitvoeren en toepassen in je teksten. Dat is wat je gaat leren zodat je elk onderwerp aankan.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *