Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Wat dacht jij van online een full-time inkomen verdienen?

Wat dacht jij van online een full-time inkomen verdienen?

Met de opkomst van affiliate marketing kan iedereen een fulltime inkomen verdienen. Maar dat gaat niet vanzelf. Je hebt daarvoor echt wel de nodige kennis voor nodig. Het is de reden dat ik een van de verdienmodellen die er zijn wil aanbevelen en dat is de affiliate marketing revolutie. Het is een videocursus die je alles over de principes verteld en waarbij je ook toegang hebt tot een actief forum vol met informatie. 

Aan de slag gaan om een online fulltime inkomen te verdienen vraagt dus voorbereiding en een gedegen stukje kennis over verdienmodellen en stappen die je te nemen hebt. Daarnaast is het goed om na te denken over hoe je kunt zorgen voor een consistente publicatie van nieuwe content op je website. 

Een fulltime inkomen klinkt je Misschien als muziek In de oren. Maar voor het zover is, heb jij nog heel wat werk te verzetten? Nou Philip de marketing website is niet zomaar opgezet en even tijd nodig om te groeien. Ik vertel je daar meer over in dit artikel. 

Hoeveel geld heb je elke maand echt nodig? 

Wanneer je start met affiliate marketing of een ander online verdienmodel zul je op termijn een flink inkomen kunnen verdienen. Het is goed om voorafgaand aan je avontuur te bepalen hoeveel geld je echt nodig hebt. Dat noemen wij het doelbedrag. Het doelbedrag is voor veel affiliates altijd gelijk aan een fulltime inkomen.  

Maar in de praktijk kun je natuurlijk veel meer geld verdienen dan je maandelijkse inkomen of salaris. Het bedrag dat elke maand echt nodig is blijft dus echt een doelbedrag. 

  • Zet je fulltime inkomen als doelbedrag.
  • Weet hoeveel kosten je maandelijks maakt.
  • Denk goed na over hoeveel tijd je investeert.

Wat moet je doen om geld te verdienen? 

Om geld te verdienen is het belangrijk dat je voortdurend investeert. Dit hoeft niet in geld te zijn maar kan ook gaan over de tijd dat je bezig bent met het schrijven. Het optimaliseren van je website en klaarmaken van pagina's. De een besteed een uur per dag waar de ander er meer dan fulltime mee bezig is.

Het is overigens niet bewezen dat meer tijd investeren je ook meer zal opleveren. In de praktijk kan het zelfs langer duren voor je succesvol bent. Waar dit mee samenhangt is soms onduidelijk. Er is meer te indexeren of je website heeft een grote variatie aan content. Het kan met werkelijk alles te maken hebben.

Je moet dus altijd tijd blijven investeren maar niet meer dan nodig is om de beoogde kwaliteit neer te zetten. Daarbij moet je over de inzet van advertenties en banners of andere affiliate marketing materialen goed blijven nadenken. Zodat ze goed aansluiten op de boodschap van de tekst, het onderwerp en je uiteindelijke doelgroep.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *