Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Waarom wij voor Phoenixsite hebben gekozen?

Waarom wij voor Phoenixsite hebben gekozen?

Voor mij als ondernemer was de keuze voor Phoenix van IMU eigenlijk helemaal niet lastig. Misschien was het zelfs een beetje te verwachten. Ik was namelijk al een jaar aan het rommelen met een eigen WordPress website. Maar hoe langer ik ermee aan de slag was hoe meer die website mij tegen ging staan. In eerste instantie omdat ik steeds meer functionaliteiten wilde maar voor elk een aparte plugin nodig was. Maar als tweede door de veiligheid die mijn site niet meer had. Ik was dus echt toe aan een systeem dat veilig, gebruiksvriendelijker en beter in elkaar zat. 

Nu gebruik ik Phoenix inmiddels alweer een tijdje. Wat mij opvalt is eigenlijk dat ik mijn websites op een steeds betere manier kan beheren. En sterker dan dat, zonder onzin toevoegingen of dat mijn website langzaam aan het worden is. 

Kortom, voor mij was de reden een stabiele website, geen zorgen meer en alles erop en eraan dat ik van mijn website verwacht. Waar ik bijzonder tevreden over ben. Bovendien staat het team van IMU Phoenix direct voor je klaar. Vanuit de chat kun je vragen stellen en support krijgen. Wel zo prettig dat ik mij over technische zaken geen zorgen meer hoeft te maken dus. 

Zullen we een website maken?

Phoenixsite is de perfecte all-in oplossing!

Welke andere voordelen zijn belangrijk? Voor bedrijven die met een eigen website online willen gaan.

Ik heb lang nagedacht over de vraag wat voor jou een reden kan zijn voor Phoenix te kiezen. Vanuit mijn oogpunt en beleving binnen het systeem heeft dit vooral te maken met de gebruiksvriendelijkheid. Een website maken is zeker niet lastig. Je kunt vrijwel direct beginnen op ieder willekeurig platform. Maar marketingtechnisch schort het hier en daar nog wel een beetje aan de mogelijkheden. Wat bij Phoenix inclusief is en waar je opnieuw geen technische kennis voor nodig hebt. 

Daarnaast is het gewoon heel prettig om er niet alleen voor te staan. Als er bijvoorbeeld iets met je website aan de hand is. Waarbij je vaak aangewezen bent op een expert. Die expertise heb je met Phoenix direct in huis. Zo heb ik al vaker dankbaar gebruik kunnen maken van het systeem. 

Tot slot wil eindigen met wat ik als het meest belangrijk ervaar. Dat is de waarde van je content dat met Phoenix een echte boost krijgt. Waardoor pagina’s en websites beter vindbaar zijn en ze je veel meer opleveren.

Ervaar de voordelen gewoon zelf!

Phoenixsite is de perfecte all-in oplossing!

Probeer Phoenixsite 14 Dagen Gratis!

Kies er vandaag nog voor om met de Phoenix Trial te starten. Het is 100% gratis en vrijblijvend! Je kunt tijdens de trial echt alles helemaal ontdekken en proberen. Waarvoor je 14 dagen de tijd hebt! Laat je ook overtuigen zonder verplichtingen of kosten voor je weet of het bij je past! Maar liefst 97% van de klanten is tevreden met de proefperiode!

Gewoon gratis starten

Phoenixsite is de perfecte all-in oplossing!

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

3 reacties

  1. Ik ben afgelopen week overgestapt naar Phoenixsite en inmiddels mijn eerste website gemaakt. De mogelijkheid om kant-en-klare pagina’s of modules te kiezen die je eenvoudig kunt aanpassen aan je eigen business is wat mij voor nu het meest opgevallen is. Voor enkele zaken de helpdesk nodig gehad, binnen 30 minuten kreeg in antwoord! Super geregeld!

  2. Ik heb nu ongeveer een half jaar een aantal Phoenixwebsites draaien. Dat alles goed op elkaar afgestemd is blijft voor mij het grootste voordeel. Daarnaast ben ik sinds kort begonnen met het schrijven van blog artikelen. De (nieuwe) editor hiervoor is overzichtelijk in gebruik. Geen gekke functies enzo maar gewoon wat je echt nodig hebt. Dat is eigenlijk binnen heel het Phoenixsysteem het geval. Ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: