Waarom wij voor een huddle ledensite hebben gekozen?

Waarom wij voor een huddle ledensite hebben gekozen?

Er gaat niks boven de ervaring van mensen die je voor zijn gegaan. De zogenaamde reviews zijn vaak de doorslag om iets wel of niet te doen of aan te schaffen. Ook met diensten zoals Huddle van IMU is dit zeer zeker het geval.

Helemaal als je ergens voor moet betalen, dan wil je dat dit de moeite waard is en dat je hier ook iets uithaalt. Wij gaan je daarom vertellen hoe wij denken over Huddle en waarom wij hier zelf ook voor hebben gekozen.

Is Huddle nu echt een goede tool voor bijvoorbeeld je eigen online-cursus, of jouw eigen online community? Is het een kwestie van even een plugin en een inlog muurtje op de website en klaar is Kees, of komt er toch wel iets meer bij kijken?

Wij hebben de gok gewaagd en Huddle zelf uitgeprobeerd. Aangezien dit voor ons een (hele) goede keuze is geweest, is dit artikel ontstaan. We gaan je meer uitleggen over Huddle en geven je hierbij onze eigen mening. Wij hebben het aan allebei de kanten uitgeprobeerd. Dat wil zeggen dat we zowel de klantenkant, als de creator-kant hebben uitgeprobeerd.

Je zult aan het einde van dit artikel, of review, dus meer weten over Huddle, wat het precies is, wat het voor jouw website kan betekenen en wat wij van Huddle vinden.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, verderop leggen we je ook alles uit over de gratis trial van Huddle. Zo kun je het systeem zelf voor 14 dagen uitproberen om zo zelf je mening te kunnen vormen over Huddle.

Maak jij ook een ledenwebsite?

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Huddle is een bijzonder compleet systeem!

We beginnen bij het begin, want wat is Huddle nu eigenlijk en waar dient het voor? Waar je voorheen misschien zou hebben gekozen voor een zogenaamde forum-software, biedt de software van Huddle, veel meer dan dat. Je kunt het zien als een forumsysteem voor ondernemers die voor hun doelgroep een levendig en actief platform willen creëren. De software van Huddle is meeslepend en voorzien van premium content die afgesloten is, maar de bezoeker zal verleiden om dit te willen ontgrendelen.

Dit houdt in dat Huddle het complete plaatje is. Met Huddle beschik je over een community systeem voor je leden die het makkelijk maakt om je eigen premium content ledensite op te zetten, op een effectieve manier. 

Je kunt ervoor kiezen om hand-outs, e-books video’s en dergelijke toe te voegen aan je netwerk, welke je benaderbaar maakt voor de community die je opbouwt. Ontwikkel slim en snel een eigen E-learning binnen jouw community, voor jouw beoogde doelgroep. Hierbij wordt niet beperkt door bijvoorbeeld standaard opties.

Bijzonder compleet!

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Huddle Community en e-learning software (LMS)

Met de software van Huddle, beschik je dus niet over 1 tool, maar gelijk 2. Zo beschik je over je eigen LMS; Learning Management System. Hier kun jij je eigen online-cursus creëren. Hiernaast is deze software ook een tool waarmee je een gedeelte kunt maken voor leden, waar jouw klanten met jou en andere klanten kunnen communiceren bijvoorbeeld.

Op papier is deze combinatie veel geld waard. Dit komt doordat het bedrijf een verhoogde waarde kan bieden voor de klanten. Voor ondernemers wordt het simpel om bijvoorbeeld de digitale producten te leveren en om de levering hiervan tegelijk te kunnen automatiseren. Op deze manier wordt het aanbod in waarde verhoogd. Simpel gezegd, kun je je prijzen hierop aanpassen en ze te verhogen.

Dé beste LMS software op het web!

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Met Huddle kom je in contact met klanten! 

Welk platform je kiest, is natuurlijk afhankelijk van de doelgroep en wat het beste bij jou past. Dit moet iedereen voor zichzelf uitzoeken wanneer ze aan de slag willen gaan met een eigen community. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit via een groep of community te doen op FB, of een LinkedIn-groep; dus de Social Media kant opzoeken. Denk hierbij ook aan Instagram en dergelijke.

Social Media is een effectieve manier om jouw doelgroep goed te kunnen bereiken en aan te spreken. Hoe dit komt? Omdat jouw doelgroep daar hoogstwaarschijnlijk al aanwezig is! Het is dan ook altijd aan te raden om zoveel mogelijk uit jouw Social Media te halen. Richt je eigen groep of community op, bijvoorbeeld op Facebook.

Blijf in contact met je klanten!

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

De enige beperking ben jij zelf! Je kunt oneindig bouwen met Huddle Software!

Social Media is dus onmisbaar tegenwoordig, maar niet altijd voldoende. Soms wil je meer als ondernemer, zoals een omgeving waarin je online je leden kunt bereiken en inspireren. Denk hierbij aan presentaties bijvoorbeeld. Als je ervoor hebt gekozen of wil kiezen om een community te combineren met een E-learning platform, dan zul je binnen het Social Media gebeuren al snel te maken krijgen met bepaalde beperkingen.

Wat voor type en/of soort contact jij ook wenst met je klanten, of wenst dat je klanten onderling kunnen hebben, via Huddle kun je verder, waar Social Media het af laat weten op veel vlakken. Je bouwt je eigen ledenomgeving geheel zoals jij dat wilt, met natuurlijk de nodige templates die tot je beschikking staan middels Huddle. Geen last meer van beperkingen van wat voor soort dan ook!

Wat wil jij écht bereiken?

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Met Huddle schaal je een ledensite makkelijk op!

Heb jij je eigen community en of ledensite en wil je hier, op een makkelijke manier, meer uit halen? Dan zou dat een goede reden zijn om voor Huddle te kiezen. Een betaalbare, maar tegelijk ook toegankelijke software voor een grotere groep? Met Huddle heb je alles binnen handbereik.

Persoonlijk bestaan wij al iets langer dan Huddle zelf en hebben dus ook meerdere systemen uitgeprobeerd, voordat wij uiteindelijk zelf op Huddle uit zijn gekomen. Er zijn verschillende redenen dat wij ervoor hebben gekozen om verder te gaan met Huddle.

Van 0 naar 100 in … seconden!

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Huddle e-learning website bouwen in een handomdraai!

Zo vonden wij de Interface zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk, maar wat ook erg fijn is, is dat het technologische gedeelte, uitbesteed is. Zodoende hoef je je geen zorgen te maken over bugs, (poging tot) hacking, of om andere technische issues. 

Dit gedeelte neemt The Huddle namelijk voor rekening. Wat ook als erg fijn wordt ervaren, is de Nederlandse helpdesk. Als Nederlandse ondernemer is het wel fijn als de support ook gewoon in het Nederlands beschikbaar is.

De vrijheid in het bepalen van de manier waarop, en de volgorde waarin jouw leden een training kunnen volgen en hoe dit eruit ziet, ligt zo goed als geheel in je eigen hand.

Maak je eigen cursusomgeving!

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Probeer Huddle 14 dagen helemaal gratis!

Voor iedereen die nog niet bekend is met alle voordelen van Huddle, de mensen die nog niet geheel overtuigd zijn of degenen die het juist zelf eens willen proberen. Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van de gratis trial die Huddle aanbiedt.

Met 14 dagen gratis Huddle, kun je geheel naar eigen wens bladeren door de verschillende opties en tools die Huddle met zich meebrengt. Probeer zelf bijvoorbeeld eens uit hoe ingewikkeld het is om van je online-training een draft te maken. Blader door de instellingen en leer hoe je jouw eigen online community indeelt.

Proef het gemak van het uploaden van verschillende bestanden zoals teksten, PDF’s, templates en video’s. Combineer jouw online community, met je E-learning platform, allemaal gemakkelijk onder 1 dak bij een en dezelfde aanbieder.

14 dagen zonder verplichtingen

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Ontdek alle functies met de Huddle Proefperiode!

Met Huddle kun je bovendien zelf bepalen welk deel toegankelijk is voor standaard leden en bijvoorbeeld betalende leden, maar kun je ook zelf bepalen wel gedeelte van jouw omgeving jij onder het licht wil brengen binnen zoekmachines zoals Google.

Heb je meerdere systemen? Ontdek dan tijdens je trial, met welke systemen je jouw Huddle kunt integreren! Wel zo handig en goed geregeld!

Voor ons persoonlijke was en is Huddle het antwoord op de meeste, zo niet, alle vragen. Dit betekent echter niet dat dit blindelings het geval is voor elke ondernemer. Hierom raden we iedereen altijd aan om eerst de trial te proberen en hier ook echt de tijd voor te nemen. Blader overal doorgeen zodat ook jij het uiterste eruit kunt halen voor jouw online community.

Ontdek Huddle helemaal gratis

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een professionele website maken?
* Krijg tot maar liefst 336 euro korting!