Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Waarom online geld verdienen?

Klinkt misschien als een overbodige vraag, maar waarom zou je kiezen voor online geld verdienen? Het is goed om over na te denken. Als jij op zoek bent naar een manier om snel geld te verdienen kun je namelijk veel beter verder kijken. Het kan met online kanalen zomaar maanden duren voor je gaat verdienen. Je kiest online geld verdienen dus echt als een investering waarvoor je wel de nodige inspanningen voor moet verrichten. Want een website op zichzelf zal weinig aantrekkingskracht voor nieuwe bezoekers hebben. Nieuwe content, linkbuilding en de nodige aandacht is dus echt een vereisten. Wat zeker in het begin een echte dagtaak is.

Weet dus goed wat je reden is om online geld te verdienen. Het komt je niet aanwaaien. Daar moet je echt klaar voor zijn. Zeker omdat wij in dit artikel aan de slag gaan met het inzetten van affiliate marketing.

Laat ik even wat voordelen en nadelen in een overzicht plaatsen zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten.

 • Affiliate marketing is een uitstekend verdienmodel.
 • Affiliate marketing kun je makkelijk inzetten.
 • Affiliate marketing netwerken zijn er in overvloed.
 1. Affiliate marketing is geen manier van snel verdienen.
 2. Je moet voortdurend investeren in affiliate marketing.

Welke manieren van online geld verdienen zijn er allemaal?

Er zijn verschillende manieren waarop je online geld kunt verdienen. Je kunt aan de slag met affiliate marketing. Maar je kan ook denken aan Google Adsense of verdienen door dienstverlening. Waar onze voorkeur uitgaat naar affiliate marketing vanwege het passieve inkomen dat je eenvoudig kunt opbouwen.

 • Affiliate marketing als verdienmodel.
 • Google Adsense als verdienmodel.
 • Diensten verlenen als verdienmodel.
 • Producten verkopen als verdienmodel.

Bij affiliate marketing verkoop je producten van een andere website of online winkel. Voor elke verkoop krijg je een vast bedrag van de omzet of een percentage dat vooruit afgesproken is.

Bij Google Adsense verkoop je advertentieruimte op je website. Voor elke klik die volgt krijg je een vergoeding. Deze manier is uitsluitend een goed verdienmodel als er veel verkeer op je website is.

Diensten verlenen als verdienmodel is een goede keuze. Let er wel op dat je bij het verrichten van diensten als tekstschrijven, bloggen of het maken van websites mogelijk als bedrijf zal worden gezien door onze vrienden van de belastingdienst. Schrijf je dus in bij de Kamer van Koophandel, je kunt tot een omzet van 20.000 euro gebruikmaken van de Klein Ondernemers Regeling. 

Producten verkopen als verdienmodel is natuurlijk ontzettend leuk. Je kunt bijvoorbeeld ebooks schrijven en verkopen. Zo is de winst die jij maakt volledig voor jezelf. Echter om ebooks te verkopen moet je veel tijd en aandacht in de promotie stoppen. Waardoor je eerste verdiensten lang op zich laten wachten. 

Weet dus waar je aan begint en start verstandig. Wil je een snelle manier om geld te verdienen? Dan kun je de kansen die Affiliate marketing je biedt het beste laten varen. 

Wat heb je nodig om online geld te kunnen verdienen?

Als je online geld wilt verdienen met affiliate marketing heb je een eigen website, social media kanaal of youtube kanaal nodig. Via dit kanaal kun je aan de slag met het aanbieden van producten en diensten waarover je commissie verdiend. De commissie die je kunt verdienen kan soms tot tientallen euro's oplopen.

Laten wij de kanalen waarmee je mogelijk geld kunt verdienen in een overzicht plaatsen zodat je precies weet wat je nodig hebt.

 • Websites en blogs
 • Social media accounts
 • Youtube videokanalen
 • Marktplaats websites

Wanneer je een externe website wilt inzetten om via affiliate marketing geld te verdienen is het belangrijk dat je alle regels en voorwaarden in acht neemt. Het zou zonde zijn als je kanaal verloren gaat of op on-hold zal worden gezet. 

Hoe lang duurt het voor je online echt geld kunt verdienen?

Waar de een direct succes heeft met een website duurt dit bij een ander vaak langer. Hoeveel tijd jij nodig hebt om te scoren bij zoekmachines om uiteindelijk geld te verdienen is dus niet op voorhand te vertellen. Je kunt het proces echter wel versnellen. Bijvoorbeeld door het uit handen geven van je online marketing of door net als ons voor Phoenixsite te kiezen. Een systeem dat gemaakt is voor snelle indexatie bij google en door een team van expert marketeers is geoptimaliseerd. 

Je kunt dus sneller resultaat hebben als je kiest voor het investeren in een bewezen systeem of het uitbesteden van goede online marketing.

Waar moet je absoluut rekening mee houden bij geld verdienen?

Wanneer je pas begint met het toepassen van een verdienmodel is het soms best lastig om de juiste wegen te vinden. Welke kanalen moet je inzetten als affiliate en op welke manier kun je dit het beste doen. Soms kan het overweldigende aanbod zelfs zorgen dat je teveel hooi op je vork neemt. Dat moet je natuurlijk voorkomen. Kies altijd voor een vast Affiliate netwerk. Het opschalen kan als de tijd rijp is altijd nog en is snel te regelen. 

De onderstaande tips wil ik je dan ook meegeven. Het zijn de meest gemaakte fouten die je beter kunt voorkomen.

 • Blijf altijd bij een enkel affiliate netwerk.
 • Kies niet te snel voor het opschalen.
 • Zorg dat jij blijft investeren in content.

Wat is een passief inkomen?

Wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing kun je een passief inkomen verdienen. Wat eigenlijk niets anders betekend dan dat jij als je slaapt, op vakantie bent of wat anders doet geld kunt verdienen. Daar hoef je dus helemaal niet voor te werken. 

Dit kan doordat je website 24/7 bereikbaar is voor klanten. Waarbij er dus altijd kan worden geklikt op links waardoor jij commissie kunt gaan verdienen. 

 • Geld verdienen omdat je website 24/7 bereikbaar is.
 • Geld verdienen terwijl je aan het slapen bent.
 • Geld verdienen terwijl… 

Wat is affiliate marketing?

Nu je het een en ander gelezen hebt is het goed om ook op deze vraag een passend antwoord te geven. Want wat is affiliate marketing? Een antwoord op die vraag is helemaal niet lastig. Het is een verdienmodel en voor bedrijven een effectief advertentie kanaal. Omdat jij op jouw website producten verkoopt van een andere winkel en daar reclame voor maakt is is dit voor een bedrijf voordeliger dan als zij dit moeten uitbesteden. Waarbij ze je belonen in de vorm van een commissie als je een verkoop hebt gerealiseerd. 

 • Je verkoopt producten van een ander bedrijf.
 • Bij elke verkoop ontvang je van het bedrijf commissie.
 • Zodra je een drempelbedrag bereikt hebt betalen zij uit.

Hoe kun je affiliate marketing als beste online inzetten?

Er is niet een manier waarop je affiliate marketing als beste kunt inzetten maar wel honderden manieren. Waarbij aan de slag gaan met een eigen website het meest effectief is. Omdat je op die manier terugkerende klanten hebt. Maar je kunt ook een blog starten of een social media kanaal inrichten om geld mee te verdienen. De mogelijkheden zijn echt ontzettend groot. Maar houdt wel rekening met de regels. Het is niet de bedoeling dat jij klanten gaat lastigvallen om te verkopen. 

Zijn er nog meer mogelijkheden om online geld te verdienen?

Voor de creatieve geesten onder ons zijn er bijzonder veel kansen om een inkomen uit online activiteiten te halen. Bij mij gaat de voorkeur naar het inzetten van affiliate marketing. Waarbij ik je net als op deze pagina graag meer vertel over de manier hoe je het kunt gebruiken en er succes mee kunt hebben. Daarbij hoop ik natuurlijk dat je eens gaat rondkijken op mijn website en kiest voor een professioneel product of leuke cursus. Want als jij je aanmeld via mijn website ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Waarmee ik artikelen als deze kan blijven publiceren. 

Daarnaast zet ik mijn inkomsten uit affiliate marketing ook op een heel andere manier in. Zo biedt ik mijn klanten de mogelijkheid om een gratis cursus te volgen. Deze verloopt volledig via e-mail. 

Ik geef je in de mails die ik verstuur advies, informatie en waardevolle tips om succesvol te worden. Veel informatie kan ik zelf aan je geven en andere informatie koop ik in via mijn affiliate marketing budget. Welke ik dus indirect teruggeef aan mijn bezoekers en klanten.

Hoe vreemd het ook klinkt, aan mijn gratis programma en alles dat je zonder betaling kunt lezen op mijn website verdien ik ook geld. Omdat jij misschien wel via dit artikel op mijn website terecht gekomen bent.

Waarom doen er nog zo weinig mensen aan affiliate marketing?

Elke dag starten er veel mensen met affiliate marketing. Maar een groot deel van deze mensen stopt alweer binnen een jaar. Je kunt dit ook zien aan de websites die op forums als Sitdeals te koop worden aangeboden. Dat is eigenlijk best wel zonde. Omdat het zomaar kan zijn dat je de site vlak voor het hoogtepunt en na veel tijd investeren van de hand doet. 

Voor affiliate marketing heb je dus een lange adem nodig en veel geduld als je beloond wilt worden. Daarom is het heel belangrijk dat je een leuk onderwerp kiest waarover je wilt schrijven en veel kunt schrijven. 

Als jij een fanatieke visser bent, graag schildert of de mooiste foto's kunt bewerken is dat dus een unieke kans. Omdat je het ontzettend leuk vindt over te schrijven, te doen en in te ontdekken. Die beleving en wat je gemaakt hebt kun je allemaal delen met mensen. Waarbij je mooie producten eenvoudig kunt promoten zodat je commissie kunt verdienen. 

 • Je hebt er een lange adem voor nodig.
 • Het is geen manier om snel te verdienen.
 • Schrijven en content maken moet leuk zijn.
 1. 90% stopt binnen een jaar met affiliate marketing.
 2. Slechts 25% hiervan is daadwerkelijk winstgevend.
 3. Het kost veel tijd om voortdurend te publiceren.

Ik hoop natuurlijk dat jij aan de slag gaat met online geld verdienen met affiliate marketing. Mocht je hulp nodig hebben in de vorm van goede content ben je van harte welkom. Neem ook eens een kijkje tussen de producten die ik je kan aanbevelen op de website. 

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *