Waarom je echt moet starten met Phoenix?

Waarom je echt moet starten met Phoenix?

Waarom starten met Phoenix? Het is een vraag die jij jezelf ongetwijfeld zal stellen. Het is toch een beste investering die je moet doen. Voor mij gaf het complete systeem de doorslag om er eens beter naar te kijken...

Waarom starten met Phoenix? Het is een vraag die jij jezelf ongetwijfeld zal stellen. Het is toch een beste investering die je moet doen. Voor mij gaf het complete systeem de doorslag om er eens beter naar te kijken. En dat kon ik doen dankzij de Phoenix proefperiode van 14 dagen. Waarbij ik al na enkele dagen kon besluiten dat dit absoluut een blijvertje was. Het systeem was compleet, doeltreffend en als je het allemaal zelf moet regelen kom je uiteindelijk ook op eenzelfde of zelfs duurdere investering. Want de webhosting, het systeem en updates zijn allemaal inclusief. Laat ik de voordelen eens op rij zetten.

 • Een gebruiksvriendelijke website builder.
 • 70+ conversie geoptimaliseerde templates
 • Koppelingen met e-mail marketing providers
 • Pop-ups, aftellers en unieke conversietriggers
 • Productlanceringen module
 • Inclusief 2 licenties: maak 2 websites!
 • Bonus: 1 jaar gratis Mailblue t.w.v. €108,-

Daarnaast vindt ik het geplaatst om een heel ander voordeel met je te delen. Want overstappen geeft vaak problemen. Je verliest bezoekers en posities in zoekresultaten. Dit was bij de overstap naar Phoenix niet het geval. Ik heb een probleemloze overstap ervaren en mijn posities in de zoekmachines is zelfs verbeterd. Niet onbelangrijk als je het mij vraagt.

Phoenixsite Software Trial

Maak een winstgevende website.

Wat heeft Phoenix te bieden?

Ik heb je het eigenlijk al een beetje verteld. Wat Phoenix je te bieden hebt. Op de website van Phoenixsite.nl is overigens ook alles dat je moet weten te lezen. Heb ik daar geen toevoeging op dan? Echt wel! Maar dat lees je later in dit thema. Ik wil je eerst kennis laten maken met de vele functies. Je kunt hieronder direct doorklikken naar de pagina’s waarop je alles kunt lezen.

 • Landingspagina’s aanmaken met Phoenix
 • De SEO technieken achter een Phoenix website
 • Conversie tools voor meer leads en klanten 

Op de bovengenoemde pagina’s lees je alle actuele functies van een Phoenix website. Dat is dan ook de reden dat ik je naar deze pagina’s verwijs, zodat je precies weet waar je voor kiest. 

Te veel om op te noemen!

Maak een winstgevende website.

Wat zijn de voordelen van Phoenix?

Nu kan ik natuurlijk de voordelen van de website overnemen. Maar liever vertel ik je de voordelen die ik zelf heb mogen ontdekken en ervaren na mijn start met Phoenix. En laat ik eerlijk zijn, ik ben nog steeds volop aan het ontdekken.

 • Phoenix is bijzonder gebruiksvriendelijk. In het begin voelt het wat beperkt en leeg. Maar naarmate je ontdekt wat het je te bieden hebt is dat verleden tijd en kan het alles dat je kunt wensen.
 • Waar ik voorheen zelf moest nadenken over de optimalisatie van de website is dit nu al gedaan. Ik kan mij dus volledig focussen op het schrijven en publiceren van content. Dat scheelt veel tijd en hoofdpijn.
 • Je kunt veel marketing middelen inzetten. Bovendien is koppelen van e-mail marketing programma’s in een handomdraai geregeld en integreer je deze overal waar jij je kunt wensen. 
 • Doeltreffende en vooral goed geoptimaliseerde templates voor al je pagina’s. Of dit nu om de voorpagina, productpagina of campagne en lancering van een product gaat. Je merkt direct het verschil. 
 • Ik kan al mijn content en ideeën op de website kwijt. Waarbij ik in enkele klikken een goed geoptimaliseerde en vooral conversie gerichte pagina template kan kiezen. Weer iets dat mij geen tijd meer kost om zelf te maken. 

Ik bespaar dus veel tijd en moeite en zie direct resultaat! Ik vindt het dan ook jammer dat ik Phoenix nooit eerder ontdekt hebt.

Ontdek de voordelen zelf, probeer het!

Maak een winstgevende website.

Heb je meer bereik als je Phoenix gaat gebruiken op je website?

Als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek heb ik niet direct een groter bereik op internet. Ik spreek liever van een gerichter bereik. Want de bezoekers die nu op mijn website terecht komen ondernemen direct actie in de vorm van aanmelden voor mijn lesprogramma, klikken op diensten die ik te beiden heb en versturen mij sneller een offerte aanvraag. 

 • Ik bereik meer klanten op internet.
 • Ik krijg meer aanmeldingen voor mijn lesprogramma.
 • Ik ontvang meer offerte aanvragen.

Vergroot je online bereik.

Maak een winstgevende website.

Welke mogelijkheden heb je met het Phoenix website systeem?

Met een Phoenix website heb je alle mogelijkheden in huis om de beste en mooiste websites te maken. Die het ook nog eens perfect doen op een mobiel scherm of tablet. Niet onbelangrijk omdat wij steeds vaker via een mobiel op websites kijken. Daar is absoluut rekening mee gehouden tijdens het bouwen. Verder heb je werkelijk alles in huis om een website naar keuze te maken. Er draaien inmiddels vele duizenden websites op Phoenix. Wat mij veel inzicht heeft gegeven is een bezoek aan de voorbeeld websites brengen. 

Eindeloos ontwerpen en bouwen

Maak een winstgevende website.

Is Phoenix gebruiksvriendelijk?

Ik durf te zeggen dat het een van de meest gebruiksvriendelijke systemen is waarmee je een website kunt bouwen. In het begin dacht ik dat het systeem veel te beperkt was. Zeker omdat ik WordPress zelf gewend ben. Maar niets van dat alles. Het biedt alles dat je nodig hebt en meer dan dat… voor iedere zelf respecterend bedrijf een Phoenix website zou ik zeggen. Daar kan een maatwerk ontwikkelde website niet tegenop!

Phoenix = gebruiksvriendelijk

Maak een winstgevende website.

Waarom heeft Flexteksten.nl voor Phoenix gekozen?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er lang over getwijfeld heb. Wat zou een Phoenix website mij nu meer te bieden hebben dan WordPress? Daar ben ik tijdens mijn gratis proefperiode absoluut van teruggekomen. Het is gewoonweg niet te vergelijken met andere services, website builders of wat je op internet ook zou tegenkomen. Dit was voor mij echt next level! Je maakt links of rechtsom altijd een goed geoptimaliseerde en vooral snelle website. Daarnaast heb je rechtstreeks verbinding met een medewerker, via de chat. 

Ik heb dus weloverwogen gekozen, maar pas na het afsluiten van een proefperiode die mij er uiteindelijk van overtuigd heeft! 

Software met alles dat je nodig hebt.

Maak een winstgevende website.

Is Phoenix niet veel te duur?

Ik dacht ook dat het systeem veel te duur was. Je betaald toch een fors bedrag. Maar aan de andere kant is alles hier wel inbegrepen. Zo heb je geen zorgen meer over de hosting, beveiliging of updates binnen het systeem. Dat kost naast geld ook veel tijd. Want je hoeft je enkel nog op de content te focussen. In dat opzicht is het systeem absoluut het geld waard. Maar je moet er natuurlijk wel geld voor hebben. Ik kan niet in je portemonnee kijken. 

Ik ben van mening dat je altijd kritisch naar nieuwe producten of een dienst moet kijken. Wat kost het nu, hoeveel tijd ben ik ermee bezig en wat heb ik ervoor. Die berekening heb ik gemaakt en ik kwam tot een verbazingwekkende conclusie. Mijn oude website koste maar liefst een kleine 572 euro. Waarbij ik de tijd voor het onderhouden en veilig maken van het systeem niet eens meegerekend heb. Kun je nagaan. 

Phoenixsite is een investering in succes!

Maak een winstgevende website.

Voor wat voor websites is Phoenix het beste te gebruiken?

Of je nu de plaatselijke bakker, een internet ondernemer of uitlaat service hebt. Met Phoenix maak je een website die helemaal aansluit op alle wensen die je maar kunt hebben. Daarvoor hoef je geen expert te zijn. Het is dus niet een systeem dat je kunt koppelen aan een bepaald soort websites of branche. Wil je geen gebruikmaken van conversie geoptimaliseerde pagina’s? Dan maak je in een handomdraai pagina’s die voldoen aan al je wensen en je helemaal zelf hebt ingedeeld. 

 • Je bent niet gebonden aan soort bedrijf, branche of een specifieke onderneming. Je hebt volledige vrijheid om een website te bouwen die helemaal aansluit op jouw bedrijf, onderwerp of elke andere reden dat je een website nodig hebt.
 • Het indelen van een pagina tot toevoegen van afbeeldingen of die video is in enkele klikken geregeld. Waarbij deze direct door het systeem geoptimaliseerd worden voor online gebruik. Waardoor je website niet onnodig traag zal worden.
 • Het menu en andere attributen wijzig je in een handomdraai en pas je volledig naar al je wensen aan. 

Maak een complete website.

Maak een winstgevende website.

Wat is de conclusie als je kiest voor Phoenix op je website?

Voor mij persoonlijk is de conclusie dat ik overgestapt ben naar een snelle en goed geoptimaliseerde Phoenix website. Waarover ik heel tevreden ben. Zo is mijn website op elk apparaat te gebruiken en zijn de pagina’s gemaakt om te verkopen. Een echt nadeel heb ik niet ontdekt wanneer ik naar het systeem kijk. Ik ben dan ook van mening dat je gewoon moet starten met een GRATIS trial. Zodat je zelf kunt ervaren waarom dit systeem zo doeltreffend is. 

 • Bespaar tijd dankzij een compleet systeem.
 • Krijg meer gerichte bezoekers en klanten op je website.
 • Nooit meer zelf sleutelen aan optimalisatie.
 • Op elk toestel een goede website!
 • Geoptimaliseerd voor het krijgen van commissie.

Begin vandaag nog met je GRATIS Phoenix Trial! Is het niet wat je zoekt? Dan stop je zonder verdere verplichtingen! Zo eenvoudig is Phoenix uitproberen.

Probeer Phoenix gewoon uit!

Maak een winstgevende website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kost een tekstschrijver?
Ben je benieuwd wat het laten schrijven van teksten kost? Laat dan je gegevens achter en ik stuur je binnen 15 minuten de actuele tarieven en een mooie deal.