45-2560x1100.jpg

Waarom affiliate marketing niets voor je zou zijn?

Als jij geen tijd en geduld hebt om aan een website te werken is affiliate marketing misschien niets voor jou. Dan moet je verder kijken of kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Je moet in een affiliate..

Als jij geen tijd en geduld hebt om aan een website te werken is affiliate marketing misschien niets voor jou. Dan moet je verder kijken of kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Je moet in een affiliate marketing website vaak veel tijd stoppen, aandacht houden en je bent voortdurend bezig om de zoekresultaten aan de hand van content te verbeteren. Elke bezoeker op je website is nu eenmaal een kans op inkomsten.  

Ik heb zelf een jaarplanning gemaakt om ervoor te zorgen dat ik het kan volhouden en weet wat mij te doen staat. Ik ben niet heel geduldig. Maar op die manier ben ik toch tot online geld gaan verdienen met affiliate marketing gekomen. Dit raad ik je daarom ook aan. Je kunt het plan voor komend jaar helemaal indelen naar de tijd die je hebt en wat je wilt bereiken. Een raad, neem niet te veel hooi op je vork. 

Mijn doel is Natuurlijk om jou over te halen te kiezen voor affiliate marketing. Maar zo eenvoudig is dat niet, want jij moet er zelf achter staan en Je moet het zelf allemaal doen. Daarom vertel ik je graag meer in dit artikel. 

Waarom stoppen veel mensen met affiliate marketing? 

Starten met affiliate marketing is op zichzelf relatief eenvoudig. Hierdoor starten er altijd veel meer mensen met affiliate marketing dan de mensen die dit vol houden tot er inkomsten zijn. Soms kan dat maanden of zelfs een jaar duren voor je inkomen hebt. Het is goed om je dit te realiseren. 

Daarbij kiezen sommige mensen direct voor dure investeringen als een website laten maken of dat logo laten ontwerpen. Dat is zonde! Je kunt veel beter kiezen voor een goed website systeem en de nodige tools om je online marketing te verbeteren. 

Ook ik heb voor een goed website systeem en de juiste tools gekozen. Namelijk voor een Phoenix website. Waarmee ik mijn bezoekers aantallen en verdiende commissie de afgelopen dagen flink heb zien groeien. Dit kan jij ook! En als je denkt dat de investering fors is heb je dat toch wel een beetje fout. Kijk maar eens hoeveel werk je aan een eigen site hebt of kosten voor hosting en losse systemen of integraties. Met Phoenix kun je bovendien meerdere websites gaan maken voor het zelfde geld. 

  • Meerdere websites maken met een fijn systeem.
  • Lage kosten en geen onverwachte uitgaven meer.
  • Super veilig en ontzettend gebruiksvriendelijk.

Er zijn nog meer voordelen, maar die moet je zelf maar gaan ontdekken op de website van Phoenix. 

Hoe voorkom je dat je na enige tijd zal afhaken? 

Er zijn een aantal zaken die je op orde moet hebben om het vol te houden. Ik persoonlijk werk graag met een jaar planning. Zo weet ik precies wat ik vandaag, morgen en overmorgen moet doen. En ook hier weer een groot voordeel door mijn overstap naar Phoenix. Ik hoef mij namelijk geen zorgen meer te maken over updates, veiligheid of het kopen van tools om popups en andere marketing te regelen.

Maar er is veel meer dat je kan helpen om het vol te gaan houden:

  • Door een goede jaar content planning te maken
  • Door doelen te stellen en daar naartoe te werken.
  • Door inspiratie van andere websites te krijgen.

Voor de rest moet je vooral weten wat jou kan motiveren om door te gaan. Voor de een is dit voor het schrijven een mooie wandeling maken, de ander schrijft graag met een kop koffie op de tafel en nog een ander werkt het liefst vroeg in de morgen aan een website.

Het is uiteindelijk dus echt een kwestie van waar jij je goed bij voelt.

Geef een reactie