Verhoog je omzet direct met Plug&Pay! De beste betaaloplossing van dit moment!

Wil jij ook graag meer winst en omzet door checkouts die conversie geoptimaliseerd zijn? Wil jij ook voorkomen dat potentiële klanten afhaken, net als ze op het punt staan om een bestelling te plaatsen? Het is de hoogste tijd dat je hier iets aan doet. Tijd dus, om het rendement van jouw betaalproces te optimaliseren. Tijd om ervoor te zorgen dat de bezoekers van jouw website, betalende klanten worden. Tijd voor Plug&Pay.

Met de software van Plug&Pay, optimaliseer je jouw betaalpagina, en behaal je hogere conversies. Je kunt betaalpagina’s maken die ervoor zorgen dat je je klantwaarde enorm kunt verhogen, minder klanten zult ‘verliezen’ en meer omzet zult maken. Binnen een mum van tijd kun jij de meest effectieve betaalpagina’s maken, voor jouw producten, met behulp van de klant- en klare templates voor betaalpagina’s van Plug&Pay. Je geeft jouw verkoopresultaten en omzet een boost met allerlei verschillende tools.

Het is erg belangrijk, om ervoor te zorgen dat jouw betaalpagina optimaal presteert. Dit is feitelijk de belangrijkste pagina, op je hele website. Dit is het moment van de waarheid en je wil niet dat de (potentiële) klanten hier afhaken.

Bouw de perfecte betaalpagina met Plug en Pay in een handomdraai en verhoog je omzet!

Waarschijnlijk heb je veel energie, tijd en geld gestoken om meer bezoekers naar je website te krijgen, door bijvoorbeeld je online zichtbaarheid te vergroten. Als de bezoekers eenmaal op je website zijn, dan wil je natuurlijk laten zien dat men het beste bij jou kan zijn, voor wat er gezocht wordt, zodat men overgaat tot actie.

Je moet een websitebezoeker eerst overtuigen om actie te ondernemen, voordat deze bij jou een aankopen zal doen. Dit alles, en meer, bereik je met Plug&Pay.

Zullen we een betaalpagina maken?

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Binnen 5 minuten een nieuwe checkout? Dat regel je met de betaalsoftware van Plug&Pay!

Plug&Pay; DE ideale tool om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met verkopen via je eigen website, zonder dat je hier een volledige webshop aan moet hangen. Eindelijk een tool met 1-klik upsell in Nederland. Een strakke overzichtelijke betaalpagina zonder afleiding voor de potentiële klant.

Wil jij dit ook? Het kost je slechts 5 minuten van je tijd, maar zal geheid zorgen voor meer omzet. Maak van je hobby je beroep, of verkoop je eigen spullen, zonder dat je hiervoor een aparte/speciale webshop voor moet hebben. Waar het voorheen eigenlijk altijd nodig was om een webshop te hebben, is er nu Plug&Pay.

Waar je voorheen zelf over behoorlijke technische kennis moest beschikken om zo je eigen betaalpagina’s in elkaar te zetten, is er nu Plug&Pay. De ideale alles- in 1 software van Plug&Pay geeft je toegang tot upsell-processen, betaalpagina’s en zelfs online abonnementen. Je kunt de klant- en klare templates gebruiken, die tot in het laatste detail getest zijn op effectiviteit in de praktijk.

Binnen 5 minuten online!

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Verhoog de orderwaarde van klanten met de waardevolle technieken achter je betaalpagina van Plug&Pay!

Om je orderwaarde en orders te verhogen, heb je de beschikking over verschillende conversietechnieken. Bovendien stelt het affiliatesysteem je in staat, om jouw omzet vliegensvlug te verhogen. Naast dit alles zorgt Plug&Pay ook voor A/B-testing, statistieken, facturen, betaalherinneringen en nog veel meer.

Binnen 5 minuten kun je van start zonder dat je hier enige technische kennis voor nodig hebt. Zonder dat je een webshop moet hebben en zonder een lange wachttijd of een ellenlang en moeilijk proces. Stap voor stap word je door het simpele proces geleid, waarna je letterlijk binnen 5 minuten al aan de slag kunt met de meeste effectieve templates voor jouw betaalpagina.

Verhoog je orderwaarde en omzet!

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Koppel Plug&pay eenvoudig met zapier en zorg voor een makkelijke integratie binnen tal van programma’s!

Als online-ondernemer maak je ongetwijfeld gebruik van verschillende tools die je hierbij helpen. Zapier is een van deze tools en deze specifieke tool, koppelt andere tools met elkaar. Als jij gebruik maakt van verschillende tools, dan kun je Zapier zien als de lijm tussen de verschillende tools die jij voor je onderneming gebruikt. Een koppeling in Zapier kan ervoor zorgen dat je met een trigger in tool A, een actie laat gebeuren in tool C. Dit zorgt ervoor dat je taken gemakkelijk kunt automatiseren.

Je kunt je Plug&Pay account, koppelen aan Zapier en je kunt Plug&Pay dan gebruiken als trigger in je Zapier. De trigger zou dan een nieuwe bestelling zijn binnen Plug&Pay, waaraan je een actie in een andere tool kunt koppelen.

Een voorbeeld: Bij elke nieuwe bestelling binnen Plug&Pay, moet de klant worden toegevoegd aan nieuwe contacten binnen het mail-systeem. Of, bij elke nieuwe bestelling in je Plug&Pay, moet er een geautomatiseerde e-mail worden verzonden.

De koppeling van Zapier is op zich gratis, maar afhankelijk van je wensen kan het zijn dat de koppeling toch kosten meebrengt. Zo is de koppeling gratis voor 100 taken maandelijks, tussen Plug&Pay en een ander systeem.

Met een koppeling tussen je Plug&Pay account en Zapier, maak je het voor jezelf dus niet alleen nog makkelijker, het is nog een manier om je omzet te verhogen en je betaalpagina te optimaliseren. Haal alles uit je verschillende tools, met een simpele koppeling.

Voor elke website een oplossing!

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Dit levert een goede betaalpagina je op! Daarom kies je voor Plug&Pay!

Een goede betaalpagina kan het salesproces van jouw website of webshop maken, maar ook kraken! Dit is voor geen enkele online-ondernemer een geheim.

Het is daarom ook enorm belangrijk, om betaalpagina’s te gebruiken die echt maximaal geoptimaliseerd en tot in de puntjes getest zijn op effectiviteit.
 In de praktijk blijkt het voor de gemiddelde ondernemer, die minder verstand heeft van de technische kant en minder kennis heeft van conversietechnieken, lastiger dan je denkt. Het probleem hieraan is; Jij gebruikt deze technieken niet, maar de kans is groot dat je concurrent dit wel doet, waardoor jij klanten kunt gaan verliezen, wat leidt tot minder sales en uiteindelijk dus ook minder omzet.

Door een goede, geoptimaliseerde betaalpagina, zie jij je conversiepercentage geleidelijk maar aanzienlijk stijgen. Bovendien krik je de gemiddelde orderwaarde op als je dit goed aanpakt.  Een goede betaalpagina = een goede business!

Een goede betaalpagina heeft bijvoorbeeld zo min mogelijk afleiding. Mensen zijn tegenwoordig nu eenmaal snel afgeleid en als jij op je betaalpagina een knop naar een sociaal platform hebt, is de kans groot dat mensen hierop gaan klikken. Leuk, maar niet heus want de bedoeling was dus afrekenen! Zorg er ook voor dat je betaalpagina vertrouwen, overzichtelijkheid en duidelijkheid uitstraalt.

Kortom: Een optimale betaalpagina, is de belangrijkste pagina op je website en 1 van de belangrijkste elementen van je eigen business. Met de Plug&Pay, kant- en klare templates voor betaalpagina’s, wordt online verkopen pas echt leuk!

Alleen maar mooie voordelen!

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Maak gratis kennis met plug&pay betaalsoftware, de software waar je meer door kunt bereiken!

Bovenstaand heb je redelijk wat info kunnen vergaren over het systeem van Plug&Pay. Misschien was het de eerste keer dat je van deze Software hoorde. Hopelijk ben je dan na het lezen van dit artikel wat wijzer geworden en heb je een inzicht in de voordelen die gekoppeld zijn aan de software van Plug&Pay. We hebben een kleine greep genomen, uit de talloze tools, opties en voordelen die gepaard gaan met het systeem van Plug&Pay. Mocht je nog meer willen weten en alle voordelen op een rijtje zetten voor jezelf? Er is ontzettend veel informatie te vinden op het internet, en je kunt op YouTube ook een aantal filmpjes vinden over Plug&Pay.

Nog niet overtuigd? Geen probleem en ook best logisch. Je wil natuurlijk het fijne ervan weten, voordat je een beslissing neemt. Eigenlijk zou je het, het liefste even een periode uitproberen, zodat je kunt zien of het echt zo goed werkt, of het iets voor je is en of het inderdaad de (kleine) moeite waard is. Dat kan!

Je kunt de software van Plug&Pay nu geheel gratis uitproberen, tot wel 14 dagen lang. Je krijgt een kijkje binnen het systeem, je hebt inzicht in alle templates die er zijn en je kunt ze natuurlijk uitproberen om te kijken of het echt werkt! Je hebt beschikking tot alle tools en kunt alles op je gemak eens bekijken en proberen.

Na deze periode van 14 dagen, ben je totaal vrij om de keuze te maken om wel of niet te kiezen voor Plug&Pay voor jouw bedrijf. Besluit je om verder te gaan met Plug&Pay? Dan moet je alleen nog even beslissen welk account het beste bij jou en je bedrijf past. Er zijn 3 verschillende type accounts om uit te kiezen bij Plug&Pay.

Probeer 14 dagen helemaal gratis!

Kies voor de perfecte betaaloplossing!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top