Blog of webteksten nodig?

Blog artikel en webteksten

Heb je een eigen website? Dan wil je natuurlijk graag nummer 1 posities behalen met je content. Op die manier komen er de meeste bezoekers naar je website. Hoe meer teksten jij op nummer 1 weet te krijgen in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers meer resultaten je uit die bezoekers kunt behalen.  

Om ervoor te zorgen dat jij op de eerste plek van Google komt, moet je tekst aan een aantal voorwaarden voldoen. Vroeger was het vrij makkelijk om te scoren op bepaalde zoektermen door de zoekwoorden vaak te verwerken in je tekst, maar nu gaat dat niet meer op.  

Bij meer dan 87% van de websites zullen de juiste teksten voor een verbeterde vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet zorgen. Vraag je niet af wanneer klanten naar je website komen. Vraag je af hoe jij dichterbij de klant komt.

Wil je blog of webteksten laten schrijven?

Waar het vroeger heel makkelijk was om te scoren op bepaalde zoekwoorden, heeft Google veel veranderd aan de manier waarop Google teksten beoordeeld. Tegenwoordig kan Google nog makkelijker lezen waarover jou teksten gaan.  

Een van de belangrijkste elementen van een goede tekst, is dat jij de juiste informatie geeft op basis van de zoekopdracht die wordt gesteld aan Google. De core business van Google is dan ook om altijd zo snel mogelijk het beste antwoord op vragen te geven die gebruikers van Google stellen.  

Het is voor jou daarom zaak om zeer goed na te denken over wat precies de vraag is van een zoekterm.

Bereik meer met blog of webteksten.

Bereik meer met blog artikelen en website teksten

Hoewel dat vrij eenvoudig klinkt, kun je je daarin al snel vergissen. Als jouw antwoord te ver afwijkt van de zoekintentie, verlies je direct al je kans op een nummer 1 positie.  

Het is daarom belangrijk dat je weet wat je doet. Natuurlijk kun je deze methode van schrijven zelf aanleren, maar de kans is groot dat jij daar niet op zit te wachten. In dat geval ben je dan beter af om je content te laten schrijven door een ervaren tekstschrijver.

Laat jij je blog of webteksten schrijven?

Wij hebben ruime ervaring met het schrijven van teksten en blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die Google doorvoert. Op die manier kun je van ons verwachten dat we altijd zo goed mogelijk aan de richtlijnen van Google voldoen bij het schrijven van teksten.  

Voordat we aan de slag gaan met het schrijven van je teksten, doen we eerst uitgebreid onderzoek naar wat nou echt de achterliggende vraag is achter de zoekterm. Vervolgens bepalen we welke onderwerpen vooral noodzakelijk zijn om te benoemen.  

Vaak zie je bij tekstschrijvers dat teksten als snel afwijken van het oorspronkelijke onderwerp. Teksten worden dan slechts geschreven om maar aan een aantal woorden te komen.  

Wij geven waarde aan blog en webteksten.

Maar wist je dat Google vaak de stukken tekst die niet de juiste intentie hebben helemaal niet mee beoordeeld? Als de tekst die jij schrijft niet past bij het onderwerp, staat die tekst er eigenlijk dus gewoon voor niets. Maar je betaalt er wel voor.  

Bij Flexteksten.nl doen we ons uiterste best om “nutteloze opvulling” te voorkomen en alleen content te schrijven dat daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft voor de lezer. Zo weet je zeker dat je de waarde krijgt waar je voor betaald. Goede teksten betalen zich op lange termijn namelijk altijd in veelvoud terug.  

Waardevolle winnende webteksten.

Meer bereik met blog en webteksten

Daarnaast zorgen we ervoor dat de teksten waardevolle informatie bevatten en zorgen we er tevens voor dat de teksten jouw producten of dienst op de automatische piloot zullen verkopen.  

Op deze manier maken wij met de teksten die we schrijven van jouw website een geautomatiseerde verkoop machine.  Dat is namelijk de kracht van onze content. We helpen je graag jouw doelen te bereiken, door je website te voorzien van ijzersterke teksten.

Wij schrijven verschillende soorten winnende webteksten voor websites. Waarbij je kunt denken aan website pagina’s die gaan over diensten of de service van een bedrijf, commerciële blog artikelenlandingspagina teksten en promotionele artikelen.

Bij het schrijven van winnende webteksten staat de meerwaarde van een product, dienst of lidmaatschap centraal. Waardoor het belangrijk is te schrijven vanuit de boodschap die je wilt overbrengen. Om uiteindelijk je doel te bereiken door het overtuigen van klanten om over te gaan tot verkoop.

Wat klanten van onze blog en webteksten vinden.

We hebben al voor veel bedrijven teksten mogen schrijven. Ook krijgen we vaak terug dat onze teksten een groot verschil heeft gemaakt in de bezoekersaantallen van onze klantenDankzij onze teksten krijgen onze klanten meer bezoekers naar hun website en groeit daarmee hun bedrijf natuurlijk online.  

We raden je daarom zeker aan om onze klantreviews eens te bekijken. Wil jij ook goede posities behalen in Google en echt waar krijgen voor je geld? Dan raad ik je aan om eens contact met ons op te nemen. We helpen je graag. 

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl