Blog en webteksten

Sterk in blog en website teksten.

Lukt het je maar niet om de juiste woorden vinden? Heb je niet de tijd om blogteksten en webteksten te schrijven? Maar wil je wel jouw klanten online bereiken? Dan is dit hét moment om een tekstschrijver te omarmen. Juist omdat blogs en websites steeds nieuwe teksten nodig hebben. Om te groeien en commissie te verdienen. Dan kies je graag voor een tekstschrijver die weet wat er nodig is om de beste teksten te schrijven en ervoor zal zorgen dat jij kunt groeien.

Flexteksten Teksten schrijven 1
Flexteksten Teksten schrijven 2

De marketing achter een website.

Van grote bedrijven tot de bakker of timmerman uit het dorp. Een blog helpt je gevonden worden, in contact te blijven met klanten en vooral te vertellen wat je op andere website pagina’s niet kunt vertellen. Een open plek met mogelijkheden dus. Ik zorg graag voor een boeiende blog op jouw website. Een blog waarmee je beter vindbaar bent met je website. Maar ook waarmee je klanten meer kunt vertellen over hoe bijzonder je product of dienst is. Voor het vindbaar maken van het blog ga ik aan de slag met SEO en Semantic Search.

Kies voor winnende blog en website teksten.

Om het succes van blogs te blijven realiseren heb ik een nauwlettend contact over het verloop. De kennis die hieruit voortkomt is belangrijk om het schrijven steeds te verbeteren en successen te vergroten. Het schrijven van blog artikelen is voor veel bedrijven een klus waar geen tijd voor is. Een goed artikel schrijven kan namelijk veel tijd in beslag nemen en is een terugkerend proces. Zo moet je steeds opnieuw artikelen op jouw website plaatsen om actueel te blijven voor je klanten en zoekmachines. Je kunt dit schrijven uit handen geven. De tijd die je hierdoor bespaard kun je aan andere werkzaamheden besteden.

Flexteksten Teksten schrijven 3

Bij het schrijven van krachtige blog artikelen zorg ik voor een schrijfstijl die je van mij gewend bent. Vaak informeel, laagdrempelig en passend bij het doel dat je hebt. Van informatie tot heel overtuigend en commercieel.

Flexteksten Teksten schrijven 4

Goede blog en website teksten vergroten je bereik.

Een blog voor je website teksten laten schrijven is een goede keuze. Zeker als je er zelf de tijd niet voor hebt of niet de juiste woorden kunt vinden. Ik help je graag bij het schrijven van een goed blog of die website teksten. Zodat jij verder kunt bouwen aan het succes van je website en je tijd kunt besteden aan wat nog meer belangrijk is. Over wat is de juiste content die je wilt publiceren is, de boodschap en hoe je dit aan je doelgroep overbrengt denk ik na. Daar hoef jij je geen zorgen om te maken.

Omdat goede marketing verder gaat dan woorden.

Er zijn een aantal manieren hoe je met blog teksten op je website meer kunt bereiken. Welke manieren het beste werken hangt samen met factoren als het onderwerp van de website, aantal huidige bezoekers en de manier hoe een website ingedeeld is. Soms kun je met kleine aanpassingen binnen de structuur van de teksten en website veel verschil maken. Je kunt denken aan beter vindbaar zijn met je website tot het verhogen van verkoop. Daar help ik je als tekstschrijver eveneens bij als je hier vragen over hebt.

Je hebt uiteindelijk een duidelijk doel voor ogen. Je wilt beter vindbaar zijn, meer verkopen of klanten werven. Maar dat succes of de groei komt niet vanzelf. Daar moet je echt iets voor doen. Maar dan moet je wel weten waaraan je goed doet. In veel gevallen maakt kwaliteit content hier een belangrijk deel van uit. Zodra je eenmaal de voordelen van goede content hebt ondervonden zal jouw behoefte naar goede content alsmaar groeien. Omdat ook je blog en website zullen groeien.

Flexteksten Teksten schrijven 5
Flexteksten Teksten schrijven 6

Wat klanten écht van ons vinden.

Het schrijven van blog artikelen doe ik voor verschillende particulieren en ook zakelijke klanten. De teksten die ik schrijf worden zeer goed beoordeeld. Je kunt de klantbeoordelingen teruglezen op de pagina klant beoordelingen. Ik zou het leuk vinden als je mijn klantbeoordelingen eens leest. Want op de beoordelingen ben ik meer dan trots. Ben je na het lezen van hoe klanten mijn dienstverlening beoordeeld? Neem dan gerust contact met mij op en je ontvangt binnen een aantal werkdagen een offerte

Als jij het kunt bedenken, kan ik het schrijven !