website blog artikelen

Website blog teksten

_

Website blog artikelen zijn steeds belangrijker geworden. Met een krachtig blog bereik je makkelijk honderden potentiële klanten. Een goed blog heeft een informele schrijfstijl waarbij het vooral om achtergrond informatie over producten gaat. Je kunt denken aan ervaringen of meningen.

Meer over website blog teksten.

Wanneer heb jij voor het laatst een blog artikel gelezen. Je kunt ze namelijk op steeds meer websites terugvinden. Van grote bedrijven tot de bakker of timmerman uit het dorp. Een blog helpt je gevonden worden, in contact te blijven met klanten en vooral te vertellen wat je op andere website pagina’s niet kunt vertellen. Een open plek met mogelijkheden dus.

Ik zorg graag voor een boeiende blog op jouw website. Een blog waarmee je beter vindbaar bent met je website. Maar ook waarmee je klanten meer kunt vertellen over hoe bijzonder je product of dienst is. Voor het vindbaar maken van het blog ga ik aan de slag met SEO en Semantic Search. Hoe de optimalisatie eruit komt te zien hangt af van de website en het soort blog dat je nodig hebt.

Met het schrijven van blog artikelen heb ik veel ervaring. Ik schrijf inmiddels voor een groot aantal particulieren als bedrijven. Daarnaast heb ik ook nog eigen projecten lopen. Om het succes van blogs te blijven realiseren heb ik een nauwlettend contact over het verloop. De kennis die hieruit voortkomt is belangrijk om het schrijven steeds te verbeteren en successen te vergroten.

Het schrijven van blog artikelen is voor veel bedrijven een klus waar geen tijd voor is. Een goed artikel schrijven kan namelijk veel tijd in beslag nemen en is een terugkerend proces. Zo moet je steeds opnieuw artikelen op jouw website plaatsen om actueel te blijven voor je klanten en zoekmachines. Je kunt dit schrijven uit handen geven. De tijd die je hierdoor bespaard kun je aan andere werkzaamheden besteden.

Bij het schrijven van krachtige blog artikelen zorg ik voor een schrijfstijl die volledig bij je website past. Zo schrijf ik voor verschillende vrouwen websites, zakelijke websites als particuliere websites die een blog hebben. Waarbij de websites elk hun eigen schrijfvorm en wijze vragen om boeiend en zeker zo belangrijk succesvol te zijn en blijven.

Website blog teksten laten schrijven?

Een blog voor je website laten schrijven is een goede keuze. Waarvan ik als tekstschrijver begrijp dat het best spannend kan zijn. Je weet immers niet wat je kunt verwachten. Daarom vertel ik je graag waarom het goed is om jouw blog artikelen wel te laten schrijven. Zodat jij verder kunt bouwen aan het succes van je website.

Wanneer het schrijven van blog artikelen veel tijd kost kan het zelfs als een moeten voelen. Je gaat langzaam maar zeker het schrijven uitstellen en ook vooruit schuiven. Iets dat zonde is van het resultaat dat je al hebt. Zelfst als dat maar enkele bezoekers per dag zijn. Niet doen dus! 

Er zijn verschillende soorten blog artikelen die ik voor je kan schrijven. Je kunt kiezen voor een algemeen website blog, zakelijk blog, blog voor een vereniging of affiliate marketing blog. Bij iedere blogvorm staat de wijze waarop informatie geschreven wordt centraal. 

De een is bijvoorbeeld heel informatief waar de ander commercieel en vol overtuigingskracht zit. Ik stem mijn schrijven dan ook volledig af op het soort blog dat je hebt.

Bij het schrijven van een blog is de juiste tone heel belangrijk. Je wilt iets aan je bezoekers en mogelijke klanten overbrengen. Door daarop in te spelen heb je sneller succes. 

Ik help je graag bij het maken van een goede blog keuze. Wat is de juiste content die je wilt publiceren, wat is de boodschap en hoe breng je dit aan je doelgroep zodat jij je doel bereikt. Daar denk ik graag over na. Zodat wij hier samen de juiste invulling aan kunnen geven.

Meer bereiken met blog website teksten?

Er zijn een aantal manieren hoe je met blog teksten op je website meer kunt bereiken. Welke manieren het beste werken hangt samen met factoren als het onderwerp van de website, aantal huidige bezoekers en de manier hoe een website ingedeeld is.

Soms kun je met kleine aanpassingen binnen de structuur van de teksten en website veel verschil maken. Je kunt denken aan beter vindbaar zijn met je website tot het verhogen van verkoop. Daar help ik je als tekstschrijver mee.

Je hebt uiteindelijk een duidelijk doel voor ogen. Je wilt beter vindbaar zijn, meer verkopen of klanten werven. Maar dat succes of de groei komt niet vanzelf. Daar moet je echt iets voor doen. In veel gevallen maakt kwaliteit content hier een belangrijk deel van uit.

Zodra je eenmaal de voordelen van goede content hebt ondervonden zal jouw behoefte naar goede content alsmaar groeien.

Wat voor soort blog website teksten zijn er?

De meest bekende soorten blogs zijn de affiliate marketing blogs, zakelijke blogs en particuliere blogs. Maar dan ga ik voorbij aan de blog diensten als de Wix, Tumblr tot aan de blogger blogs. 

Dat zijn toch echt de websites die nog iedere dag actief zorgen voor nieuwe blogs. Waarop je ook nog eens geld kunt verdienen door bloggen.

Wat kosten website blog teksten?

Je vraagt je natuurlijk af wat het schrijven van een goed blog artikel je zal kosten. Daar kan ik je in een vrijblijvende offerte antwoord op geven. Maar voor een goede prijsindicatie kun je natuurlijk ook gebruik maken van de online kostencalculator. 

Je krijgt met de kostencalculator een prijsberekening door de woorden, het soort tekst te kiezen, gewenste focus zoekwoorden, de levertijd en of je ook social media posts bijgesloten wilt krijgen. 

Door het maken van een berekening weet je direct wat een tekstschrijven je kost en wat de mogelijkheden zijn. De uiteindelijke prijs voor het schrijven van de teksten kun je vinden in de uiteindelijke offerte.

Wat vinden klanten affiliate marketing teksten?

Het schrijven van blog artikelen doe ik voor verschillende particulieren en ook zakelijke klanten. De teksten die ik schrijf worden zeer goed beoordeeld. Je kunt de klantbeoordelingen teruglezen op de pagina klant beoordelingen.

Ik zou het leuk vinden als je mijn klantbeoordelingen eens leest. Want op de beoordelingen ben ik meer dan trots. Ben je na het lezen van hoe klanten mijn dienstverlening beoordeeld? Neem dan gerust contact met mij op en je ontvangt binnen een aantal werkdagen een offerte.