Blog en webteksten

Laat je blogteksten en webteksten schrijven voor meer online succes.

Lukt het je maar niet om de juiste woorden vinden? Heb je niet de tijd om blogteksten en webteksten te schrijven? Maar wil je wel jouw klanten online bereiken? Dan is dit hét moment om een tekstschrijver te omarmen.

Juist omdat blogs en websites steeds nieuwe teksten nodig hebben. Om te groeien en commissie te verdienen. Dan kies je graag voor een tekstschrijver die weet wat er nodig is om de beste teksten te schrijven en ervoor zal zorgen dat jij kunt groeien.

Copywriting

Over blogteksten en SEO webteksten

Wanneer heb jij voor het laatst een blog artikel gelezen. Je kunt ze namelijk op steeds meer websites terugvinden. Van grote bedrijven tot de bakker of timmerman uit het dorp. Een blog helpt je gevonden worden, in contact te blijven met klanten en vooral te vertellen wat je op andere website pagina’s niet kunt vertellen. Een open plek met mogelijkheden dus.

Ik zorg graag voor een boeiende blog op jouw website. Een blog waarmee je beter vindbaar bent met je website. Maar ook waarmee je klanten meer kunt vertellen over hoe bijzonder je product of dienst is. Voor het vindbaar maken van het blog ga ik aan de slag met SEO en Semantic Search. Hoe de optimalisatie eruit komt te zien hangt af van de website en het soort blog dat je nodig hebt.

Met het schrijven van blog artikelen heb ik veel ervaring. Ik schrijf inmiddels voor een groot aantal particulieren als bedrijven. Daarnaast heb ik ook nog eigen projecten lopen.

Kies voor blog en webteksten met een commerciële kracht.

Om het succes van blogs te blijven realiseren heb ik een nauwlettend contact over het verloop. De kennis die hieruit voortkomt is belangrijk om het schrijven steeds te verbeteren en successen te vergroten.

Het schrijven van blog artikelen is voor veel bedrijven een klus waar geen tijd voor is. Een goed artikel schrijven kan namelijk veel tijd in beslag nemen en is een terugkerend proces. Zo moet je steeds opnieuw artikelen op jouw website plaatsen om actueel te blijven voor je klanten en zoekmachines. Je kunt dit schrijven uit handen geven. De tijd die je hierdoor bespaard kun je aan andere werkzaamheden besteden.

Bij het schrijven van krachtige blog artikelen zorg ik voor een schrijfstijl die volledig bij je website past. Van informeel, zakelijk, commercieel tot informerend.

Typmachine

Blogteksten en webteksten laten schrijven?

Een blog voor je website laten schrijven is een goede keuze. Waarvan ik als tekstschrijver begrijp dat het best spannend kan zijn. Je weet immers niet wat je kunt verwachten. Daarom vertel ik je graag waarom het goed is om jouw blog artikelen wel te laten schrijven. Zodat jij verder kunt bouwen aan het succes van je website.

Wanneer het schrijven van blog artikelen veel tijd kost kan het zelfs als een moeten voelen. Je gaat langzaam maar zeker het schrijven uitstellen en ook vooruit schuiven. Iets dat zonde is van het resultaat dat je al hebt. Zelfst als dat maar enkele bezoekers per dag zijn. Niet doen dus! Er zijn verschillende soorten blog artikelen die ik voor je kan schrijven. Je kunt kiezen voor een algemeen website blog, zakelijk blog, blog voor een vereniging of affiliate marketing blog. Bij iedere blogvorm staat de wijze waarop informatie geschreven wordt centraal.

De een is bijvoorbeeld heel informatief waar de ander commercieel en vol overtuigingskracht zit. Ik stem mijn schrijven dan ook volledig af op het soort blog dat je hebt. Bij het schrijven van een blog is de juiste toon heel belangrijk. Je wilt iets aan je bezoekers en mogelijke klanten overbrengen. Door daarop in te spelen heb je sneller succes.

Ik help je graag bij het maken van een goede blog keuze. Wat is de juiste content die je wilt publiceren, wat is de boodschap en hoe breng je dit aan je doelgroep zodat jij je doel bereikt. Daar denk ik graag over na. Zodat wij hier samen de juiste invulling aan kunnen geven.

Meer bereiken met blogteksten en SEO webteksten?

Er zijn een aantal manieren hoe je met blog teksten op je website meer kunt bereiken. Welke manieren het beste werken hangt samen met factoren als het onderwerp van de website, aantal huidige bezoekers en de manier hoe een website ingedeeld is.

Soms kun je met kleine aanpassingen binnen de structuur van de teksten en website veel verschil maken. Je kunt denken aan beter vindbaar zijn met je website tot het verhogen van verkoop. Daar help ik je als tekstschrijver mee.

Je hebt uiteindelijk een duidelijk doel voor ogen. Je wilt beter vindbaar zijn, meer verkopen of klanten werven. Maar dat succes of de groei komt niet vanzelf. Daar moet je echt iets voor doen. In veel gevallen maakt kwaliteit content hier een belangrijk deel van uit. Zodra je eenmaal de voordelen van goede content hebt ondervonden zal jouw behoefte naar goede content alsmaar groeien.

Welke verschillende soorten blog en SEO webteksten zijn er?

De meest bekende soorten blogs zijn de affiliate marketing blogszakelijke blogs en particuliere blogs. Maar dan ga ik voorbij aan de blog diensten als de Wix, Tumblr tot aan de blogger blogs. Dat zijn toch echt de websites die nog iedere dag actief zorgen voor nieuwe blogs. Waarop je ook nog eens geld kunt verdienen door bloggen.

  • Blog website teksten
  • Website pagina teksten
  • Kennisbank webteksten
  • Informerende webteksten
  • Product blogteksten
  • Affiliate marketing blogteksten
  • Campagnepagina webteksten
Soorten affiliate marketing teksten
Spaarvarken

Wat kost het laten schrijven van blogteksten en SEO webteksten?

Hoeveel kost het schrijven van blogteksten of SEO webteksten nu eigenlijk? Daarvoor kun je het beste contact met mij opnemen. Zodat ik je een passende offerte kan sturen. Maar voor een indicatie van de kosten kun je ook gebruikmaken van de kostencalculator.

Met de kostencalculator krijg je een goede indicatie van de mogelijke kosten waarmee je rekening kunt houden. Eenvoudig berekend aan de hand van verschillende mogelijkheden.

Wat vinden klanten van de blog- en SEO webteksten?

Het schrijven van blog artikelen doe ik voor verschillende particulieren en ook zakelijke klanten. De teksten die ik schrijf worden zeer goed beoordeeld. Je kunt de klantbeoordelingen teruglezen op de pagina klant beoordelingen. Ik zou het leuk vinden als je mijn klantbeoordelingen eens leest. Want op de beoordelingen ben ik meer dan trots. Ben je na het lezen van hoe klanten mijn dienstverlening beoordeeld? Neem dan gerust contact met mij op en je ontvangt binnen een aantal werkdagen een offerte

F R E E L A N C E    T E K S T S C H R I J V E R

Als jij het kunt bedenken,
kan ik het schrijven !