Betaalbare teksten

Sterk in betaalbare teksten.

Lukt het je niet om de juiste woorden te vinden? Heb je niet de tijd en inspiratie om te schrijven? Dan ben je vaak aangewezen op een tekstschrijver. Maar een beetje tekstschrijver kost veel geld. Het kan dus flink in de papieren lopen tot soms zelfs honderden euro’s voor die enkele tekst. Dat kan anders dacht ik een tijdje terug. Maar ook ik moet natuurlijk wel geld kunnen verdienen om mijn rekeningen te betalen. Gelukkig heb ik daar een prima oplossing voor gevonden. Lees met mij mee op deze pagina.

Flexteksten Teksten schrijven 1
Flexteksten Teksten schrijven 2

Betaalbare teksten hebben een vaste opmaak.

Een vaste opmaak? Dat scheelt tijd en uiteindelijk ook geld. Daar pluk je absoluut de vruchten van als je op zoek bent naar betaalbare teksten. Waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken of de teksten wel echt uniek zijn. Want dat zijn ze zeker. Van de titel, inleiding tot het einde. Zodat jij ze zorgeloos op je website of het blog dat je hebt kunt plaatsen en kunt groeien. Want dat is waar mijn betaalbare teksten absoluut toe in staat zijn en waardoor ze een meerwaarde zijn.

Betaalbare teksten zijn perfect in omvang.

Om het succes van een website of blogs te blijven realiseren is ook de omvang belangrijk. Daarom hebben de betaalbare teksten een perfecte omvang. Met een maximaal aantal woorden van 1000 zodat elke boodschap verteld kan worden, iedere website vindbaar is en blogs compleet zijn. Want dat is waarom je het schrijven ervan uiteindelijk uit handen geeft. Omdat je een tekst die meerwaarde voor jouw blog of website heeft wil. Daar ga ik je bij helpen, ook als je kiest voor betaalbare teksten.

Flexteksten Teksten schrijven 3
Flexteksten Teksten schrijven 4

Betaalbare teksten zijn zoekmachine vriendelijk.

De betaalbare teksten die ik schrijf zijn zoekmachine vriendelijk. Ik schrijf ze vanuit het onderwerp of het zoekwoord dat je aangegeven heb. Waarbij ze natuurlijk van alle belangrijke elementen zijn voorzien. Zo lezen de teksten niet alleen prettig voor je bezoekers en klanten. Maar kunnen ook alle bekende zoekmachines je goed vinden en indexeren. Waarbij het natuurlijk ook belangrijk is dat je teksten op een juiste manier publiceert en voorziet van aanvullende content als afbeeldingen of video.

Betaalbare teksten zijn een prima marketing.

De teksten op je website of blog zijn de basis van je online marketing. Je kunt betaalbare teksten daar ook prima voor inzetten. Juist omdat ze een vaste indeling hebben met een juiste omvang en aandacht voor zoekmachine vriendelijke elementen. Omdat de teksten vanuit een zoekwoord of onderwerp naar keuze zijn geschreven zijn ze een absolute meerwaarde. Dus ook en vooral voor de marketing van je website. Dat is belangrijk omdat het je absoluut zal helpen je vindbaar te maken en nieuwe klanten te ontvangen.

Flexteksten Teksten schrijven 5
Flexteksten Teksten schrijven 6

Maar wat maakt ze nu écht een stuk goedkoper?

Maar wat maakt de betaalbare teksten dan goedkoper hoor ik je denken. Dat heeft alles met de manier waarop ik de teksten schrijf te maken. Van de vaste opmaak tot elementen en het schrijven vanuit een zoekwoord of onderwerp. Ik voer bij betaalbare teksten geen eindcontrole of correctie uit. Dit moet je dus zelf doen. Waarbij je er natuurlijk wel vanuit kunt gaan dat de teksten ook zonder deze controle prima te gebruiken zijn. Eveneens is de betaling voorafgaand aan het schrijven.

Als jij het kunt bedenken, kan ik het schrijven !

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!