Diensten

De beste zijn of de beste worden?

Ik schrijf winnende teksten omdat jij de beste wil zijn of worden. Het is maar waar je op dit moment staat. Ook als jij prima zelf je teksten kunt schrijven maar scoren lastiger is dan je dacht. Want dat is precies wat ik doe. Het schrijven van die sterke teksten om uiteindelijk mee te scoren bij zoekmachines. Simpel toch?

Flexteksten Sterk in tekst content versterken
Flexteksten gerichte aanpak

Kies voor een gerichte aanpak!

Was je gisteren nog jaloers op die website van je concurrent? Waarom dan? Vanwege die honderden bezoekers? Jij hebt er uiteindelijk maar enkele nodig om doeltreffend te zijn. Schiet niet langer met hagel! Dat is niet meer van deze tijd. Want dit is hét moment voor een gerichte aanpak. Door te investeren in de fundering van je website. Daarmee zul je uiteindelijk jouw posities versterken. Dat blog dat je plaatst, die landingspagina op jouw website of die kennisartikelen. Dat is wat ik doe, winnende teksten schrijven!

Het schrijven van winnende teksten.

Je bent niet voor niets op mijn website en al zeker niet voor een kop koffie. Je bent namelijk op zoek naar tekstschrijver van teksten waarmee je voor de dag kan komen. Die voor je werken en je dus uiteindelijk geld zullen opleveren.

Noem het gerust winnende teksten! En daarmee kan ik je zeker helpen. Het afgelopen jaar heb ik over een groot aantal uiteenlopende onderwerpen mogen schrijven.

Geen onderwerp of soort tekst is hetzelfde. Dat betekend ook dat afwijken van de SEO standaarden inmiddels normaal is geworden. Vreemd? Absoluut niet als je het mij vraagt. Om winnende teksten te kunnen schrijven moet je ook bereid zijn een stap verder te denken.

Waarbij ik natuurlijk zorg dat jouw tekst absoluut vindbaar zal zijn in Google en andere belangrijke zoekmachines.

Je krijgt altijd SEO-Proof teksten geleverd.

De teksten die ik schrijf en lever zijn er altijd op gericht je vindbaar te maken bij Google en andere bekende zoekmachines. Zo is er binnen de opmaak als structuur van een tekst goed nagedacht over het doel dat de tekst dient. Een informatief blog artikel is natuurlijk op veel punten verschillend met die landingspagina of het kennis artikel op jouw website. Maar ook de tekstlengte (omvang) van een artikel kan verschil maken tussen de positie die je voor ogen hebt en kunt behalen. Daar houdt ik absoluut rekening mee.

Flexteksten seo proof

Mijn teksten helpen je absoluut met winnen!

Je kunt met woorden over alles een prachtig verhaal schrijven. Wat je klanten te bieden hebt of hoe je klanten kunt helpen bij een probleem. Laat mij het voor je schrijven. Zodat klanten dit echt te weten komen. Daar pluk je uiteindelijk de vruchten van en laat ik je dan ook vertellen dat goede teksten echte blijvertjes zijn. Want als ze eenmaal op je website staan heb je er blijvend plezier van en kun je er veel geld mee verdienen. 

Ik heb ruime ervaring als het op schrijven aankomt. Zo heb ik het boek Puppy Praatjes mogen schrijven waarvan inmiddels alweer de tweede druk uitgegeven is. Ben ik voor verschillende websites de kracht achter de marketing en heb ik inmiddels ook enkele ebooks op mijn naam staan die je in de webwinkel kunt kopen. 

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep