Welke soorten teksten laat jij schrijven?

Ik investeer voortdurend in mijn kennis en manier van schrijven. Van het tekstueel inrichten van websites, schrijven van het boek Puppy Praatjes tot blogartikelen schrijven en een webwinkel van productteksten voorzien. Dat maakt tekstschrijven gevarieerd en uitdagend. 

Slider 1 flexteksten
Slider 2 flexteksten

SEO website teksten nodig?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan!

Affiliate marketing tekstencontent

Affiliate marketing teksten zijn erop gericht klanten te overtuigen van een product of diensten van een andere webwinkel. Om deze vervolgens aan de klant te verkopen. Voor iedere verkoop krijg je een vergoeding. Dat maakt krachtige webteksten die passen bij het doel belangrijk.

Commerciele webteksten

Commerciële webteksten

_

Commerciële webteksten zorgen ervoor dat de klanten op je website overtuigd zijn om voor je diensten te kiezen of producten te kopen. De teksten zijn dus echt no-nonsense verkoopgericht geschreven. Waarbij verschillende verkoopargumenten en tactieken worden gebruikt.

webwinkel producttekstren

Webwinkel product teksten

_

Webwinkel product teksten hebben een kenmerkende indeling waardoor klanten direct weten wat een product kan. Deze teksten geven geen ruimte aan klantvragen of twijfel bij klanten. Er zijn dan ook geen twijfelwoorden aanwezig binnen sterke webwinkel product teksten.

artikel marketing teksten

Artikel marketing teksten

_

Artikel marketingteksten worden steeds vaker ingezet door linkbuilders en SEO specialisten. Je kunt door artikel marketing op een verantwoorde wijze linkbuilden. De waarde van linkbuilding door artikel marketing is veel hoger dan reguliere links op een website of startpagina.

website blog artikelen

Website blog teksten

_

Website blog artikelen zijn steeds belangrijker geworden. Met een krachtig blog bereik je makkelijk honderden potentiële klanten. Een goed blog heeft een informele schrijfstijl waarbij het vooral om achtergrond informatie over producten gaat. Je kunt denken aan ervaringen of meningen.

Tekst oplossingen

Maatwerk tekst oplossingen

_

Maatwerk tekst oplossingen is een relatief breed begrip. Je kunt denken aan de landingspagina teksten voor actuele campagnes, je artikelen op een social media platform of de teksten voor categorie pagina’s van je website. Als tekstschrijver denk ik graag mee in passende tekst oplossingen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]