Tarieven en werkwijze tekstschrijver

Schrijven en bouwen van een website

Het schrijven van een teksten, bouwen van een WordPress website of het realiseren van andere creatieve oplossingen. Daarvoor kun je bij mij terecht. Ik help je met maatwerk dat je verder brengt. Ik zorg dat jij bent waar je klanten zijn. En ze daadwerkelijk weet te overtuigen. Ben jij op zoek naar een creatieve tekstschrijver, wordpress website bouwer of een passende oplossing voor jouw content tegen een eerlijk en aantrekkelijk tarief. Dan past flex teksten helemaal bij jouw.

Werkwijze, ik ga voor je aan de slag

Je hebt teksten nodig, wil een website opzetten of bent op zoek naar een andere oplossing. Wat jij graag wil laat je mij weten. En zodra alles duidelijk is geworden en je bent het eens met de prijs en afspraken die wij maken kan het schrijven of bouwen beginnen. Ik laat je tussentijds weten hoe ver ik ben of stel vragen als er toch nog iets onduidelijk is. En ook jij kan mij altijd bereiken. Zo hebben wij gedurende het proces verschillende contact moment en werk ik verder tot het project kan worden afgerond.

Een tekstschrijver met een eerlijk tarief

Natuurlijk ben jij benieuwd wat nieuwe teksten schrijven, het bouwen van een WordPress website of andere maatwerk je zal kosten. Het tarief is geheel afhankelijk van de wensen die je hebt. Vraag gerust en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een eerlijk tarief voor jouw tekst oplossingen.
Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.