Tekstschrijver Utrecht

Starten met PayPro

De informatie die je nodig hebt.

Product box

Investeer in kwaliteit

Kies voor de beste kwaliteit.
Product box

Investeer in marketing

Kies voor uitstekende marketing.
Product box

Investeer in verdienen

Ga aan de slag me geld verdienen.

Waarom starten met PayPro?

Punten

Als jij op zoek bent naar een snelle en betaalbare betaaldienst is het platform PayPro absoluut een goede keuze. Maar minder bekend is de mogelijkheid om geld te verdienen met PayPro. Dit kun je doen door jezelf aan te melden als Affiliate. Waarna je toegang hebt tot een groot aantal mooie en waardevolle producten. Want over de commissie die je kunt verdienen gesproken is deze niet mis. Deze kan zelfs oplopen tot honderd euro (en soms meer) per product. Alle reden om er serieus naar te kijken als je het mij vraagt. Laat ik een drietal redenen noemen waarom jij voor PayPro zou moeten kiezen!


 • Het is een snelle en betrouwbare betaaldienst.
 • Ze bieden een groot aantal producten voor affiliates.
 • Je kunt tot honderden euro's per verkoop verdienen.


Mooie voordelen die je zeker niet moet onderschatten. Breng eens een bezoek aan de website van PayPro en kijk wat het je te bieden hebt. 

Wat kun je met PayPro?

Punten

De basis dienstverlening van PayPro is het aanbieden van een snelle en betrouwbare betaaldienstverlening. Waarbij je kunt denken aan de losse betaalpagina's tot integratie op bestaande webwinkel systemen in een veelvoud van soorten en maten. Maar dat is absoluut niet het enige dat PayPro je te bieden hebt. Want achter deze geweldige betaaldiensten zit een uitgebreid Affiliate Marketing netwerk. Met producten waar je veel aan kunt verdienen. 


In tegenstelling tot andere aanbieders gaat het bij PayPro voornamelijk om digitale producten. Je kunt denken aan videotrainingen, ebooks en toegang tot specifieke verdienmodellen. Een platform die nog altijd aan het groeien is. 


Maar de dienstverlening stop niet bij betaaldiensten aanbieden of het beschikbare affiliate marketing netwerk. Er zijn ook andere diensten beschikbaar waaronder het maken, versturen en beheren van facturen voor je bedrijf. Een handige toevoeging voor de startende ondernemer. 

Wat maakt PayPro bijzonder?

Punten

Wanneer je op zoek bent naar eenvoudige betaaldienstverlening is het zeker de moeite waard om een kijkje bij PayPro te nemen. Het heeft alles in huis om je van dienst te kunnen zijn. Maar je bent hier vast ook vanwege de affiliate marketing mogelijkheden. Ook daarin ben ik echt wel van mening dat het soort producten dat je bij PayPro kunt vinden een uitstekende en vooral unieke keuze kunt maken. 


 • Snelle dienstverlening voor betalingen ontvangen
 • Lage kosten per transactie die je realiseert.
 • Stevige basis van affiliate marketing producten.
 • Hoge verdiensten van commissie voor affiliates.

Wat kost PayPro voor affiliates?

Punten

Dat jij je niet gratis kunt aanmelden als affiliate zorgt voor het realiseren van hogere kwaliteit en minder bevuiling binnen het netwerk. Maar wat kost dat aanmelden dan? Dat kost (op het moment van schrijven) maar 60 euro. Maar dan krijg je wel toegang tot 500+ campagnes en de vele mogelijkheden die het platform je te beiden hebt. 


Wanneer je kiest voor de betaaldienstverlening betaal je per transactie een percentage of vast bedrag. Dit bedrag verschilt per soort betaling of betaaldienstverlening. De actuele kosten zijn op de website te vinden.

Hoe verdien je geld met PayPro?

Punten

Is dat verdienen geen mooie praat? Zou kunnen! Maar als ik vanuit mijn ervaring mag spreken komen er elke maand vele honderden euro's mijn kant op. Daar hoef ik vrij weinig voor te doen. Zo had ik afgelopen week nog een commissie van 237,- verdiend. Om over de uiteindelijke maand opbrengsten nog maar te zwijgen. Je kunt er dus een leuke boterham mee verdienen als je het serieus aanpakt en er helemaal voor gaat. 


Daarnaast heb ik ook collega affiliates die er eveneens een leuk centje mee verdienen. Sommige gaan over de 1157 per week!!! Daar ben ik echt wel jaloers op. Maar uiteindelijk ben ik er nu pas enkele jaren mee bezig en lopen de commissies niet alleen vanuit PayPro maar ook heel andere platformen. 

Zijn er PayPro alternatieven?

Punten

Op zoek naar een betaaldienst? Wil je aan de slag met affiliate marketing of facturen kunnen versturen waarbij je betalingen kunt ontvangen. Dan zijn er bijzonder veel alternatieven. Maar de vraag is niet welke een goed alternatief is. De vraag moet zijn of je wel genoeg aan PayPro hebt. Dat is absoluut het geval. Er zijn overigens niet veel alternatieven beschikbaar die een zelfde soort producten voor affiliates aanbieden. 

Waar kan ik mij inschrijven voor als affiliate van PayPro?

Punten

Wil jij je als affiliate inschrijven? Dan is het eerst belangrijk om je aan te melden. Om je aan te melden moet je naar de aanmeldpagina. Waarna je later kunt aangeven dat je gebruik wilt maken van affiliate marketing programma's. Je betaald hiervoor eenmalig een bedrag van (op moment van schrijven) 60,- euro.


 • Een PayPro account kun je makkelijk aanmaken.
 • Kies voor de aanvullende dienst affiliate marketing.
 • Schrijf je in voor deze dienst op de website.
 • Regel de eenmalige betaling van 60 euro.
 • Ga aan de slag met affiliate marketing programma's.

Is PayPro wel echt betrouwbaar?

Punten

Over de betrouwbaarheid van PayPro hoef jij echt niet te twijfelen, dat zit absoluut goed. Je krijgt alle betalingen netjes en snel op je rekening en alles is overzichtelijk. Bovendien moeten ze aan strenge eisen van voldoen om hun betaaldienstverlening en aanvullende diensten te mogen aanbieden. 

Wat heeft PayPro nog meer te bieden voor mij?

Punten

Met PayPro integreer je in een handomdraai een betaaldienst op jouw website. Je maakt professionele en geoptimaliseerde betaalpagina's aan op de website of koppel je webwinkel aan deze betaaldienst. Ze hebben een groot aantal diensten en mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. 


 • Gebruikmaken van een professionele betaaldienst.
 • Kiezen voor professionele integraties van de betaaldienst.
 • Aan de slag met affiliate marketing programma's.
 • 1-Click upsell mogelijkheid op de betaalpagina's.
 • Aanmaken, versturen en beheren van facturen.
 • Verzorgen en regelen van automatische incasso's.


De dienstverlening verbeterd en vernieuwd voortdurend. Waar jij veel profijt van hebt. Zo hebben ze recent zorg en aandacht aan al de betaalpagina's besteed. Waardoor deze geoptimaliseerd zijn. En zijn er de afgelopen tijd veel nieuwe affiliate programma's bijgekomen. 

Aan de slag met PayPro?

Punten

Op de website is heel veel informatie te vinden over hoe je de diensten kunt gebruiken, beheren en integreren. Ik zou zeggen start met het ontdekken van al de mogelijkheden en gemakken. Zodat je alles weet dat je nodig hebt om van jouw website een succes te maken, betalingen te ontvangen of geld te verdienen. 


Natuurlijk staat er altijd een gedreven helpdesk voor je klaar! Vanuit mijn persoonlijke ervaring heb je snel antwoord op vragen of krijg je goede hulp dat je verder brengt.

Verbeter je succes met deze gratis ebooks.

Download het gratis e-book zoekmachine optimalisatie.

Hoger in Google komen en grote hoeveelheden gratis bezoekers naar je website krijgen?

Download het gratis e-book Affiliate marketing

Met €0,- of een klein budget, razendsnel je omzet opschalen met affiliate marketing en succesvol worden.

Download het gratis e-book Conversie optimalisatie

Meer leads en klanten uit je bezoekers halen en een volautomatische marketingfunnel opzetten?

Bekijk de volledige collectie GRATIS ebooks en download!

Kom je bij de club?

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, seminars, masterminds en coachingstrajecten in verschillende vormen aangeboden om ondernemers te helpen met online marketing. Deze maken nu plaats voor één complete totaaloplossing!
Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down