Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Starten met affiliate marketing? Lees mijn affiliate Marketing Revolutie review!

Starten met affiliate marketing? Lees mijn affiliate Marketing Revolutie review!

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review neem ik je mee in mijn ervaring met een van de meest populaire verdienmodellen van dit moment. Dan heb ik het natuurlijk over de Affiliate Marketing revolutie! Ik heb zelf dankzij dit geweldige verdienmodel vele successen bereikt en wil jou deze kans ook bieden! Voor mij de reden om hierover te schrijven en je mijn verhaal te vertellen.

De affiliate marketing revolutie is een product van Internet Succes Gids (ISG) en ongekend populair op internet. Inmiddels maken al meer dan 10.000 mensen gebruik van het platform, waarbij je ook toegang tot een geweldige community hebt, een waardevolle aanvulling. Ik ga je met mijn review antwoord geven op een aantal belangrijke vragen en de mogelijkheden die je aangeboden krijgt.

  1. Hoe is mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie?
  2. Welke cursusmaterialen kun je verwachten?
  3. Krijg je echt onbeperkt toegang na je aankoop?
  4. Wat gaat de affiliate marketing revolutie je echt opleveren?
  5. Is de Affiliate Marketing Revolutie de investering waard?

De afgelopen tijd is er flink geïnvesteerd in de Affiliate Marketing Revolutie, zo is er een Clarity Call die je kunt inplannen en is de community het bruisende hart van het geheel! Natuurlijk naast de heel uitgebreide videocursus waarin je alle informatie uitgelegd krijgt die je verder zal helpen. 

Affiliate Marketing Revolutie

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Hoe werkt de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een digitale videocursus. Aan de hand van de video’s ga je aan de slag om je website te verbeteren of een nieuwe website te starten. De insteek van de cursus is je op weg te helpen in de wondere wereld van affiliate marketing. Waarbij je binnen je website een aantal elementen leert gebruiken waardoor je meer succes kunt krijgen. 

Hoewel er binnen de affiliate marketing revolutie veel promotie is voor het inzetten van Market theme ben ik daar niet helemaal over te spreken. De software is kostbaar en visueel gezien niet heel sterk. Beter kun je voor Phoenixsite kiezen, waarbij je zeker bent van website software waar je echt mee kunt scoren of gewoon een eigen WordPress website starten wanneer je geen geld wil gaan investeren. Maar dit is natuurlijk een keuze die je zelf moet maken!

Laten we in het kort de verschillende modules even doornemen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en waarom het je absoluut succes kan opleveren. Nog wel even een aantekening, want affiliate marketing is geen manier om snel geld te verdienen! Het is er vooral om je te helpen op de langere termijn een passief inkomen te krijgen. Soms kan dit maanden tot een jaar duren! Waarin je dus veel tijd moet investeren zonder dat het je ook maar een euro opgeleverd heeft!

Een complete affiliate marketing cursus

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Wat is internet succes gids voor soort onderneming?

Je vraagt je misschien ook af wat internet succes gids met de affiliate marketing revolutie te maken heeft. Toch staan deze twee onlosmakelijk met elkaar in verbinding, ze zijn beide eigendom van Jacko Meijaard (Meijaard Media). Het is tevens de plek waar je de cursus gaat volgen en kunt deelnemen aan de community. Maar er is veel meer dan alleen maar de affiliate marketing revolutie, je kan namelijk ook kiezen voor een uitgebreid VIP abonnement of lid worden van de 10K club. 

Wat ik je ook wil aanraden is het lezen van de blogs die Jacko en zijn team in de afgelopen jaren hebben geschreven. Je krijgt er veel inspiratie door en dat kan de motivatie zijn om er ook druk mee aan de slag te gaan. 

Verder is er ook een leuke podcast te vinden en beluisteren. Daarin worden heel verschillende soorten onderwerpen besproken. Zo ging de laatste toen ik deze review aan het schrijven was over niets minder dan een bizarre paar dagen. 

Internet Succes Gids is dus de plek waar jij aan de slag gaat om van je affiliate marketing business een succes te maken! Aan de hand van het #1 verdienmodel van dit moment maar zeker zo belangrijk de community waar leden elkaar helpen. 

Affiliate marketing training

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Affiliate Marketing Revolutie module 1 Starten met affiliate marketing

Wanneer je met de eerste module aan de slag gaat krijg je alle informatie die belangrijk is om te gaan scoren met affiliate marketing. In deze eerste module wordt ook reclame gemaakt voor marketheme waar ik dus Phoenixsite software zou aanraden! Omdat je hier toe meer mogelijkheden mee hebt. 

Verder ga je in deze module kennismaken met affiliate marketing, bedenken welke producten je wil gaan promoten en tot slot alles klaarmaken om aan de slag te kunnen! Er komt in de eerste module veel waardevolle informatie op je af, neem ruim de tijd voor het voorbereiden van alles omdat je daar echt van zal profiteren.

Affiliate Marketing Revolutie module 2 Website inrichten

Wanneer je alles voorbereid hebt is het tijd om je website in te gaan richten. Je krijgt informatie over de website structuur aan de hand van een doeltreffend menu en vele andere zaken die belangrijk zijn om succes te hebben. Je krijgt daarnaast de waardevolle tip om er geen kermis van te maken hoe verleidelijk dit ook is. Want alles dat kan afleiden zorgt nu eenmaal voor afname van verkoop of een goede focus waardoor jij je geld kunt verdienen. Hou het dus eenvoudig, dat is het motto!

Affiliate Marketing Revolutie module 3 Hoog scoren in Google

De module hoog scoren in Google vind ik het meest waardevol wanneer je een goede website basis hebt neergezet. Omdat je alle informatie krijgt die nodig is om van je website een online succes te kunnen maken. Je krijgt inzichten die je misschien nog niet had, over de titel, het verdienmodel en hoe je het beste je blog berichten kunt schrijven bijvoorbeeld. De video’s vertellen het heel helder waardoor je het makkelijk kunt overnemen op je eigen website. 

Aan de hand van de voorbeeld video’s krijg je direct meer inzicht in het vinden van zoektermen en deze inzetten om gevonden te worden. Juist omdat het geen hogere wiskunde is kun je daar heel veel mee bereiken, zeker de moeite waard. 

Affiliate Marketing Revolutie module 4 Website live zetten

Aan de hand van een aantal praktische video’s ga je jouw website nu eindelijk live zetten. Door je website live te zetten is deze bereikbaar voor je bezoekers en kan de website gevonden worden door zoekmachines als Google. Een handige module als je wat meer uitleg en hulp wil. 

Ik ben zelf echter van mening dat een nieuwe website best live gebouwd kan worden. Maar er zit een goede gedachten achter om dit tijdens de voorbereiding en optimaliseren nog niet te doen. Jij hebt misschien wat meer tijd nodig om te ontdekken of de website naar wens te maken. Dan is het echt beter om te wachten en module 4 te volgen.

Affiliate Marketing Revolutie module 5 Meten is weten

Wanneer je website live gaat is inzicht krijgen belangrijk. Dit kun je doen door te kiezen voor Google Analytics waarover je in deze module de informatie krijgt die je nodig hebt. Zeker als je er voor de eerste keer mee aan de slag gaat kan het best lastig zijn, deze video is dan ook een goede aanvulling om uiteindelijk meer te kunnen bereiken! 

Ik vind het zelf bijzonder prettig om niet alleen afhankelijk te zijn van een soort statistieken op mijn website en gebruik ook de interne statistieken van het programma dat ik gebruik. Deze is niet alleen sneller te raadplegen maar geeft ook een goed inzicht!

Affiliate Marketing Revolutie module 6 Puntjes op de i

Met de video’s uit deze module leer je de website echt klaar te maken, je krijgt informatie over zowel het inzetten van een Call-To-Action en het belang van breadcrums op je website. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken voor je business. Het kan zomaar zijn dat de puntjes op de i zetten voor jou het verschil gaat maken! 

Affiliate Marketing Revolutie module 7 Afronding

Nu je website draait is het belangrijk dat je er met grote regelmaat nieuwe berichten op gaat zetten en bestaande berichten waar nodig zal aanpassen. De kunst van het herhalen wat je in de cursus ook geleerd heb. Daarnaast krijg je in deze module de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek in te plannen waarmee je nog meer kunt gaan bereiken. 

De persoonlijke coaching is niet altijd mogelijk en moet je dus echt op een goed moment inplannen. Wanneer je er mee wacht kan het zijn dat je van Internet Succes Gids een mail gaat ontvangen, omdat ze je echt verder willen helpen! Wat wel verwarrend kan zijn is of dit gesprek je geld kost of het gratis is, ik weet uit ervaring dat het geen gratis traject is en je dus echt een verstandige keuze moet maken of je het wil en er ook de tijd voor heb. Anders is het absoluut zonde van je geld! 

Instructie modules met aanvullende informatie over het toepassen van de affiliate marketing revolutie!

Binnen de cursus zijn er verschillende instructie video’s te vinden die je helpen bij problemen of waar je tegenaan kunt lopen. Het is goed om deze bekijken, je krijgt er net wat meer informatie door en leert alles begrijpen. Zeker wanneer je niet voor Marketheme kiest zijn de extra modules een must follow omdat deze gericht zijn op gebruikers met een eigen omgeving, bijvoorbeeld WordPress.

Inspiratie en motivatie module, een absolute aanwinst van de affiliate marketing revolutie!

Natuurlijk heb je motivatie nodig als je iets wil bereiken. Zoals ik al had omschreven is het Affiliate marketing geen manier om snel geld te verdienen en heeft het tijd nodig. Je kan dus best wel eens vastlopen of het gevoel hebben dat je er nog niets mee bereikt hebt. Grote kans dus dat dit voor jou een plek is die je goed kan gebruiken. 

Daarnaast is er een heel actieve community aanwezig, bijzonder handig als je vragen hebt over iets dat niet in de cursus terugkomt. Er zijn veel mensen die je willen helpen of misschien wel hetzelfde hebben meegemaakt, daar kun je dus van de community profiteren. Inmiddels zijn er ruim 10K aan klanten aanwezig, dit weerspiegelt natuurlijk ook een beetje de waarde.

Terugkomend op de inspiratie, een goede voorbereiding gaat je ook helpen! Want hoe beter je op affiliate marketing voorbereid bent hoe meer je uiteindelijk kunt bereiken en gemotiveerd je kunt blijven om door te gaan!

Inspirerende community

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Affiliate marketing teksten laten schrijven! Je krijgt goede informatie hoe Jacko Meijaard dit aanpakt!

Voor het uitbesteden van teksten op je website kun je terecht bij vrijwel elke tekstschrijver op het internet, ook ik ben hierin actief als tekstschrijver. Het uitbesteden van teksten kan je namelijk veel opleveren, omdat je constructief aan het bouwen bent. Je kunt je misschien voorstellen dat als je te pas en onpas iets plaatst het tegen je kan werken, hoe goed of uitgebreid je informatie ook is. Dat maakt het dus echt wel verstandig om ook een tekstschrijver in de armen te nemen. Zodat je altijd nieuwe content kunt publiceren wat goed is om gevonden te worden. 

De content op een affiliate marketing website bestaat doorgaans uit teksten, video’s of foto’s die je met bezoekers deelt. Maar het kunnen ook andere zaken zijn zoals het aanleggen van een handige kennisbank, kortom alles dat je doet en mogelijk maakt zal je website en kans op succes vergroten waardoor het de moeite waard is. Wees je bewust dat je beter gespreid kunt publiceren dan dat je ineens grote hoeveelheden teksten op je website zet en dan een poosje niets! 

Maak een goede start!

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Is de affiliate marketing revolutie een totaalpakket?

De affiliate marketing revolutie is als je het aan mij vraagt absoluut een totaalpakket. Je hebt niet alleen toegang tot waardevolle informatievideo’s maar ook links en een community. Daarmee heb je dus heel snel een goede basis als je op zoek bent naar succes met affiliate marketing. Waar het op sommige websites nog altijd een beetje aan ontbreekt. Daar heeft Jacko Meijaard samen met zijn team achter Internet Succes Gids absoluut goed voor gezorgd. 

Het platform is in zijn geheel dus gericht op online geld verdienen. Dat merk je aan alles en de manier hoe er naar een website gekeken wordt. Een website is niet langer een visitekaartje maar krachtige manier om je producten of diensten aan de man te brengen. Daar pluk je dus echt wel de vruchten van als je het mij vraagt. Daarbij vind ik het leuk dat de community aansluitend is en er elke dag wel nieuwe tips en belangrijke items te vinden zijn. Ik ben dan ook van mening dat meedoen op deze plek heel belangrijk is om uiteindelijk succes te kunnen bereiken. Je kan het niet los van elkaar zien! 

In de regel kun je er vanuit gaan dat je nog maar weinig van affiliate marketing afweet, ook ik heb dit helemaal ontdekt na deze cursus en het forum waarop veel waardevolle informatie te vinden is. Het sluit dan ook perfect op elkaar aan en gaat je over de streep trekken. 

Dat je gemotiveerd bent wanneer je aan de slag gaat is de eerste stap in de goede richting. Daarmee kun je uiteindelijk je succes bereiken. Zo vertel ik middels prachtige reviews en informatie ook over vele producten die je kunt kiezen! Ze zijn stuk voor stuk een onderdeel van de cursussen die ik heb mogen volgen, waaronder de affiliate marketing revolutie! 

Je kunt er dus vanuit gaan dat als je voor de affiliate marketing revolutie kiest (net als mij en vele anderen) je veel kan bereiken en succes kan hebben zolang jij de kracht en motivatie hebt om er echt voor te gaan! 

Stap voor stap meer verdienen

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Wat heb ik de affiliate marketing Revolutie? Het nummer 1 verdienmodel van dit moment!

Wat je aan de affiliate marketing revolutie hebt kan ik alleen vanuit mijn eigen ervaring en wat ik heb gezien beantwoorden. Als ik kijk naar hoe de cursus is opgebouwd moet ik absoluut mijn petje voor deze cursus afnemen en raad ik het iedereen aan. Hoewel de cursus misschien eenvoudig lijkt en je denkt dat je er al veel vanaf weet is dit vaak niet het geval. Zo heb ook ik veel waardevolle informatie mogen lezen en toegepast met de nodige successen. Bovendien is de prijs die je voor een levenlang lid zijn betaald eenmalig, geen abonnementen dus! 

Om je te vertellen wat je aan de affiliate marketing hebt is het belangrijk om de verschillende online onderdelen te begrijpen. In de structuur en opzet van de cursus zit dan ook een belangrijke lijn die je moet volgen, waarna deze je absoluut zal helpen om de kans op succes te vergroten. Hierna vertel ik je per onderdeel wat het je oplevert en je er aan hebt! 

Compleet verdienmodel

Stap voor stap naar een passief inkomen.

De affiliate marketing Revolutie cursus! Een stap naar het verdienen van een passief inkomen!

Ik begin echt bij het begin en dat is de cursus die je zeker gevolgd moet hebben. Je leert tijdens de cursus hoe je een goede website op kunt zetten, jouw basis binnen affiliate marketing. De video’s die je kunt bekijken zijn duidelijk, informatief en bieden je alle informatie over het verdienmodel. Ze staan dan ook in verhouding tot elkaar! 

De Affiliate Marketing Revolutie is dus een cursus die je moet afronden tot je website er echt staat en je alle tools en handvatten hebt toegepast. Vanuit daar kun je naar mijn mening aansluiten als lid van de community en nieuwe tips, informatie of handvatten ontdekken. 

Een passief inkomen verdienen?

Stap voor stap naar een passief inkomen.

De affiliate marketing Revolutie community! Een plek voor je vragen en antwoorden.

Als je website staat is het goed om aan de slag te gaan op de community. De leden zijn er echt om je te helpen succes te ervaren. Je kunt vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, anderen helpen met je eigen ervaringen of waardevolle tips lezen. Wat ik vooral leuk vind is dat je jezelf kunt voorstellen en er geen probleem wordt gemaakt van het feit dat jij je website deelt om feedback te krijgen. 

Een persoonlijk coaching traject! Ook dat is Internet Succes Gids van Jacko Meijaards affiliate marketing revolutie.

Wanneer je wat verder bent en inmiddels al een grote koffer met informatie, bagage en tips hebt is het slim om te kiezen voor de coaching die aangeboden wordt. Echter is het goed te weten dat deze niet kosteloos is en je er echt wel de tijd voor moet hebben. 

Dit zal tijdens het gesprek ook duidelijk worden! Je gaat tijdens het traject echt aan de slag om je website naar een hoger niveau te tillen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken die je nergens anders kunt vinden. Dit zorgt in veel gevallen voor een explosieve toename aan inkomsten via affiliate marketing! 

Zoals gezegd is het niet gratis of vrijblijvend en moet je er echt de tijd voor hebben om te gaan ontdekken. Hou daar rekening mee als je er echt voor gaat kiezen. Vraag ook informatie over hoe het traject eruit komt te zien, zo heb je inzicht in wat je kunt verwachten! 

Persoonlijke coaching

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Voor wie is de affiliate marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie is voor iedereen die serieus aan de slag wil met het verdienen van een passief inkomen door affiliate marketing. Er is geen directe doelgroep, zelfs zonder website is het raadzaam om ervoor te kiezen! Je krijgt alle ins- en outs te lezen en zien. In de praktijk zorgt dit dan ook voor het beter begrijpen en inzetten van een verdienmodel en daar succes mee hebben.

Van een eenvoudig blog met verzorgingsproducten tot een uitgebreide website over alles dat met geld verdienen te maken heeft, ik heb werkelijk van alles voorbij zien komen. Het is dus echt een  verdienmodel voor iedereen die ermee aan de slag wil. 

Ik persoonlijk investeer wekelijks een aantal uren aan affiliate marketing, de afgelopen weken wat meer omdat ik mijn reviews wilde vernieuwen! Daarmee verdien ik een leuk zakcentje en kan het je dan ook aanraden. De verdiensten die ik heb investeer ik direct, maar dat is een keuze die ik zelf maak! 

Voor echte internet ondernemers

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Welke voordelen krijg met de Affiliate Marketing Revolutie cursus en community?

De voordelen van de affiliate marketing revolutie zijn werkelijk gigantisch, anders dan dat kan ik het niet concluderen! Zeker omdat de informatie voorziening aanzienlijk is en je het komende jaar vast en zeker vooruit kunt met zowel de cursus als de community of het geweldige coaching traject! Laat ik de voordelen eens op rij zetten zodat je deze zelf kunt lezen!  

Voordeel 1 Je betaald slechts een éénmalig bedrag! Dat je slechts een klein bedrag betaald voor veel toegang is natuurlijk geweldig! Daarmee ben je dus echt verzekerd van een waardevolle cursus en kun je de video’s eindeloos terugkijken of gebruik maken van de community. Natuurlijk heb je wel de keuze om verder te gaan, zo is er aansluitend op de Affiliate Marketing Revolutie ook de 10K club en enkele andere mogelijkheden. Daar zijn echter wel kosten aan verbonden!

Voordeel 2 Je krijgt toegang tot een complete videocursus! Geen video is uitgesloten nadat je voor de affiliate marketing revolutie cursus gekozen hebt. Er staat letterlijk uren aan beeldmateriaal op de website die je eindeloos kunt bekijken en gebruiken voor je eigen business! Dat alles aan de hand van praktische video’s opgenomen is zorgt ervoor dat iedereen succes met deze cursus en affiliate marketing kan hebben. 

Voordeel 3 Je gaat echt aan de slag met het verdienmodel! Vanaf de eerste video tot de laatste staat alles in het teken van online geld verdienen en een passief inkomen. Alles dat je te zien krijgt of waar je mee aan de slag gaat is dan ook een volgende stap in jouw unieke avontuur. Dat het verdienmodel zo nadrukkelijk aanwezig is blijkt in de praktijk een absolute must! Zeker een aanrader dus die jouw droom om online geld te verdienen een stap dichterbij brengt! 

Voordeel 4 Er is een waardevolle community aanwezig! Op de community kun je jezelf voorstellen of vragen stellen en antwoorden op vragen van andere leden. Het is daarmee een mooie aanvulling op je website. Het is goed om regelmatig op de community te kijken. Op die manier mis geen tips of andere waardevolle informatie en kun je nog beter aan je affiliate marketing website bouwen. Ik ben in het bijzonder te spreken over de uitgebreide community en zeg dat je er zelfs perfect kunt gaan netwerken. Benut zelf de mogelijkheden! 

Voordeel 5 Er is altijd ruimte voor groei en opschalen! Dat merk je aan de mogelijkheden die je hebt of de community die elke dag opnieuw aan het groeien is. Door de juiste vragen te stellen of jouw unieke avontuur te delen komen er mooie reacties of de beste feedback op je af! Zeker een leuke en waardevolle aanvulling als jij serieus aan de slag wil gaan!

Voordeel 6 De kans van slagen neemt aanzienlijk toe! Als je het goed aanpakt kun je veel bereiken met de affiliate marketing revolutie. Zo heb ik in maar liefst 6 maanden een groei van 32% mogen realiseren, vaak door de meest eenvoudige tips uit de cursus! En ook het komende jaar ga ik zeker groeien, daar ben ik nu al van overtuigd! 

Voordeel 7 Dat iedereen online geld kan verdienen is waar! Ook jij kunt geld verdienen met iets dat je heel graag doet! Want affiliate marketing kun je heel makkelijk toepassen op je eigen website en zelfs hobby. Dat is natuurlijk van heel grote waarde!

Voordeel 8 Je kunt ook voor persoonlijke coaching kiezen! Na verloop van tijd is het zeker goed om persoonlijke coaching te overwegen. Zeker als je er zelf het gevoel bij hebt om klaar voor te zijn! Je moet je wel realiseren dat het de nodige tijd in beslag zal nemen, succes komt niet zonder erin te investeren! 

Voordeel 9 Meer dan 10K leden is actief op de community! Dat is veel kennis! Zeker als je het mij vraagt, want iedereen heeft wel iets moois met de wereld te delen. Je kunt denken aan tips hoe je het aan kunt pakken of vragen als je ergens niet helemaal uitkomt. Soms helpt het zelfs om leden met je mee te laten kijken. Hoe beoordelen ze je website en  wat kun je met de feedback! 

Voordeel 10 Er zijn geen verborgen kosten! Zeker niet! Want de affiliate marketing revolutie volg je voor een vast bedrag, natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om meer kennis te krijgen en kun je zelfs lid worden van de 10K club, maar in de basis heb jij het komende jaar genoeg aan de training die je gaat volgen! 

Ik denk dat je met de bovenstaande voordelen een goed beeld heb hoe ik de affiliate marketing revolutie ervaar en wat je kunt bereiken als je het goed aanpakt. Maar in de praktijk zul je zeker meer leuke voordelen en mogelijkheden ontdekken van de amr dat is ook mijn ervaring, omdat de omgeving voortdurend aan het groeien is en de jij zelf de enige beperking in jouw groei bent. Ik heb mijn website dan ook al flink kunnen verbeteren en het afgelopen jaar 32% groei mogen doormaken. Dat is niet niets! 

Profiteer van de voordelen

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Welke nadelen heeft de affiliate marketing revolutie?

Natuurlijk moet je ook de affiliate marketing revolutie nadelen weten! Hoewel de nadelen sowieso niet opwegen tegen wat je kunt bereiken of hoe weinig de investering is om de cursus te mogen volgen! Maar goed, dit moet je er over weten!

Nadeel 1 De affiliate marketing revolutie helpt je niet snel geld verdienen! Eigenlijk is er geen enkele manier waarop je snel geld kunt verdienen! Hoewel je het voor een groot deel wel zelf in de hand hebt, hoe meer goede artikelen je kunt plaatsen hoe groter de kans uiteindelijk zal zijn. Maar in de regel kan het zomaar een jaar of langer duren! Dat vraagt om een behoorlijke motivatie, gelukkig is de community een plek waar je kunt sparren en motivatie kan vinden! 

Nadeel 2 Je hebt voldoende tijd nodig om de video’s te bekijken en het toe te passen! Hoe makkelijk de affiliate marketing revolutie ook in elkaar steekt, je moet wel de tijd hebben om alle video’s te bekijken en de technieken of het verdienmodel op je website vorm te geven. Zeker als je er nog niet helemaal in thuis bent kan dit de nodige tijd in beslag nemen. Denk hier dus goed over na voor je gaat beginnen. 

Daar staat wel tegenover dat je na het bekijken van de video’s en het toepassen van alles op je eigen website grote kans hebt om geld te gaan verdienen! Een passief inkomen waar je verder niets meer voor hoeft te doen. Op termijn zal de content dus echt voor je gaan werken! 

Nadeel 3 De promotie voor Marketheme vind ik niet meer passen bij deze tijd! Iets waar ik mij wel behoorlijk aan irriteer is dat ik Marketheme niet bij deze tijd vind passen en de mogelijkheden in verhouding met de prijs wat beperkt zijn. Ik zou je dus eerder aanraden om eens te kijken of een Phoenixsite niet meer bij je past. Je hebt met een Phoenixsite namelijk alles in handen om op internet een succesvolle en winstgevende website neer te zetten! Maar het is wel een persoonlijk irritatiepuntje waar jij misschien een andere mening over hebt.

Niet goed? Geld terug!

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Is Internet Succes Gids betrouwbaar en veilig? Dit weten wij van Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing cursus!

Wanneer je voor de affiliate marketing revolutie kiest heb je een betrouwbare cursus in handen. Een plek waarop Jacko Meijaard alles deelt wat hem tot aan de dag van vandaag veel succes oplevert. Nu ken ik Jacko niet zelf, maar weet door het volgen van de cursus en zijn activiteiten op de community wel dat jij online geld verdienen serieus neemt. 

Het oprichten van de affiliate marketing revolutie is niet voor niets een succes! Iedereen die een website heeft wil geld verdienen op internet, Jacko Meijaard is daardoor voor vele onder ons een groot voorbeeld van hoe het kan, dat motiveert je gewoon! Mij wel in ieder geval en dat vind ik heel belangrijk. 

Op de vraag of Jacko Meijaard (Meijaard Media) en internet succes gids betrouwbaar zijn kan ik je absoluut een ja als antwoord geven! Ik ben inmiddels al vele jaren lid en doe echt mijn voordeel met de kennis die je krijgt en niets is gelogen. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen! Daar kan ook Jacko en zijn team weinig aan veranderen. 

Hoe dan ook! Jij profiteert van de kennis en het succes. Hoewel niet iedereen op korte termijn succes zal hebben vormt goede informatie in ieder geval de basis. Waar veel cursussen of ebooks gericht zijn op wat mensen zelf vooral hebben bereikt en in mindere mate hoe je het moet bereiken of wat er voor nodig is doet Jacko dit wel! Het is daarom een goede keuze om deze kleine investering te doen en daar van te gaan profiteren! Ik doe dit zelf ook en heb gaande weg meer inzicht gekregen in wat affiliate marketing is, waar je het verschil kunt maken en hoe ik het heb aangepakt!

Betrouwbaar & veilig

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Persoonlijke coaching met de 10K Club Een mooie een waardevolle aanvulling om nog meer te bereiken!

Wanneer je eenmaal met affiliate marketing aan de slag bent gegaan is de kans groot dat je de smaak te pakken hebt. Of je nu de eerste commissie door de tips uit de affiliate marketing revolutie te pakken hebt of nog helemaal niet, jij wil succes en daar kun je coaching vast en zeker goed bij gebruiken! Dan is de 10K Club absoluut voor jou!

Om voor de 10K Club in aanmerking te komen wordt er eerst samen met jou gekeken naar of je een match bent met wat Jacko Meijaard of een van zijn teamleden kan bieden. Is dit het geval dan krijg je een unieke mogelijkheid, waarbij de opbrengsten in de meeste gevallen gigantisch zijn! Zo zijn er veel succesverhalen en kun je die eveneens terugvinden op de community! 

Natuurlijk is de 10K Club niet gratis! Dat moet je absoluut weten voor je ermee aan de slag gaat en je winst mee wil behalen. Het is echter wel een investering waarmee je veel kunt leren van de echte specialisten en kenners als het over affiliate marketing gaat. Dus of je er nu wel veel mee kunt verdienen of het nog wat meer tijd nodig heeft, de kennis is het waard!

Maar er is veel meer …

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Verdienen door affiliate marketing een passief inkomen zonder grenzen en verdienplafond!

Natuurlijk vraag jij je vast en zeker af hoeveel ik met affiliate marketing verdien. Logisch, dat is absoluut een motivatie om ook voor de affiliate marketing revolutie te kiezen. En mijn verdiensten met affiliate marketing zijn absoluut geen geheim! 

Ik ben sinds begin vorig jaar opnieuw gestart, een aantal websites hebben plaats gemaakt voor nieuwe projecten. Het aanpassen van de websites, optimaliseren van content en verbeteren van mijn posities zou namelijk meer kosten dan een nieuwe website starten. Na een aantal maanden werk ontving ik mijn eerste verdiensten via bol.com affiliate marketing (38,32 EUR). Waarna het in korte tijd heel snel ging! Nu een jaar later zit ik met een enkele website (ik heb er meerdere) al op 837 EUR per maand. Daar moet ik wel over kwijt dat ik door corona binnen ons gezin enige tijd geen aandacht voor mijn website had tijdens het belangrijkste moment. 

Het komende jaar verwacht ik opnieuw een groei, mijn doel is het bereiken van 100 euro per dag met die website, waarvan ik de helft in nieuwe content investeer om te blijven groeien! 

De affiliate Marketing revolutie geeft je motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen!

Natuurlijk zijn we allemaal mensen! Met andere woorden, wanneer iets te lang duurt zijn we vaak sneller geneigd om te stoppen met iets! Gelukkig is er binnen de Affiliate Marketing Revolutie een goed gevulde community aanwezig die je absoluut verder helpt en zorgt dat jij het niet zomaar zal opgeven! Want stel je eens voor dat je een half jaar lang elke dag een uur aan je website hebt besteedt en je stopt! Dan heb je ruim 150 uur weggegooid! Dit terwijl het soms wel tot een jaar kan duren voor je echt succes gaat hebben. Doorzetten is dan ook belangrijk! 

Dat je gemotiveerd bent, blijft en zal zijn is dus heel belangrijk wil je echt succes gaan bereiken op internet met de affiliate marketing revolutie. Denk hier bij het starten van de cursus en meedoen op de community al over na. Op de community kun je ook je bedenkingen met de andere leden bespreken, wellicht komt dit tot mooie ideeën en gedachten om er voor te gaan! 

Mijn conclusie over de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een goede manier om een uitstekende basis neer te zetten waar je gaandeweg geld mee kunt verdienen. Mijn conclusie over deze geweldige cursus is dan ook dat ik je het absoluut kan aanraden voor Internet Succes Gids te kiezen! Want je krijgt veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt. 

De kleine investering zorgt er bovendien voor dat het absoluut de moeite waard is te volgen en zo te ontdekken wat het jou kan opleveren. Ik was in het begin van de cursus zelf ook voorzichtig en ook terughoudend, je weet het gewoon niet als je geen toegang hebt. Gelukkig heb ik de stap gemaakt en alleen het afgelopen jaar al 32% groei mogen doormaken. Ook het komende jaar ga ik weer voor een groei en succes. Dat gun ik iedereen! Daarom wil ik je de affiliate marketing revolutie absoluut aanraden om te ontdekken! 

Ook wij zijn lid!

Stap voor stap naar een passief inkomen.

De affiliate marketing revolutie kopen?

Inmiddels is de affiliate marketing revolutie al duizenden keren verkocht en vliegen de successen je om de oren op de community. Het is dan ook een heel praktisch ingerichte cursus die je stap voor stap leert wat je moet doen en wat er belangrijk is. 

Je leert niet het geheim van affiliate marketing maar wel wat de beste manier is om het op jouw website of blog toe te passen! Dat is dan ook de kracht die Jacko Meijaard met zijn cursus neer weet te zetten en elke dag door groeit. Zelf heeft Jacko ook een aantal websites onder beheer en deelt zijn successen regelmatig met zijn leden en cursisten!

Wat ik een absolute aanwinst vind is dat je zelf kan indelen hoeveel tijd je aan affiliate marketing wilt besteden en welke successen je ermee kunt bereiken. 

Koop met korting!

Stap voor stap naar een passief inkomen.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

2 reacties

  1. Ik ben inmiddels al 3 jaar lid van AMR en heb er al veel voordelen uit kunnen halen. Ik zou het iedereen willen aanraden, al is het enkel om actief te kunnen meedoen op de community vol actieve leden! Doe er dus je voordeel mee, zeker omdat de investering klein en eenmalig is.

  2. Goede review met duidelijke info! Ik ben vorige week lid geworden en tot nu toe zeker geen spijt van. Wat mij opvalt is dat het allemaal in hapklare blokken verdeeld is en de video’s je duidelijke informatie geven waarom je iets doet of juist niet! Goede koop dus en een leuke kleine investering, zou het iedereen met een website of blog aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: