Social Media kalender

Leestijd 8 Minuten.

Heb je nog altijd geen social media kalender? Zonde! Je kunt er namelijk veel profijt van hebben. Van meer bezoekers, naamsbekendheid tot verkopen. En dat is wat ook ik bij een van mijn klanten heb mogen ervaren! Goed nieuws voor jou dus. Maar het echte nieuws heb ik je nog niet verteld, dat lees je in mijn artikel over 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender!

Ik ben vast niet de enige die over de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender schrijft en je hem wil aanbevelen. Maar ik ben wel een van de weinige die er een echte positieve ervaring mee heeft. Zo heb ik de kalender voor een van mijn klanten gekocht en er een start mee gemaakt. Ik moet daarbij direct kwijt dat het bijzonder prettig werkt. Je hebt alles dat je moet doen in enkele minuten geregeld. Was je gisteren nog uren naar goede inspiratie aan het zoeken? Dat regel je nu in slechts enkele minuten. Bovendien kun je op veel social media platformen berichten ook inplannen. Meer dan handig want met een enkel uurtje werk zet jij je social media in een handomdraai om in een winnend en vooral belangrijk platform. 


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


Ben jij klaar voor een kalender die je helpt geïnspireerd te blijven om je social media kanalen elke dag te vullen? Dan moet je zeker verder lezen. Ik vertel graag wat het mij heeft gebracht en je erbij krijgt. 

Krijg voorbeeldberichten voor iedere dag van het jaar.

Krijg voorbeeldberichten voor iedere dag van het jaar.

Elke dag is anders en dat wil je bezoekers en mogelijke klanten vertellen. Maar natuurlijk wel met een bijzonder veelzeggend social media post. Daarom krijg je voorbeelden voor iedere dag van het jaar. Je moet er natuurlijk wel je eigen draai aan geven. Maar dankzij de vele tips en trucs is dat geen enkel probleem. En vul jij je Facebook, Twitter of jouw Instagram account met content van waarde.

De voorbeelden zijn goed overdacht. Ook jij kunt er je voordeel mee doen. Zo heb ik voor een van mijn klanten de eerste opzet gemaakt. Maar laat ik ook eerlijk, eigenlijk kan iedereen aan de slag met de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender. Het is gewoon bijzonder compleet en gericht om je echt te helpen.

Mis vanaf nu geen belangrijke dag meer.

Mis vanaf nu geen belangrijke dag meer

Miste je nog wel eens een belangrijke dag? Vanaf nu nooit meer dankzij de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender. In deze kalender zijn alle dagen namelijk opgenomen en kun je er mooi op inspelen. Dat zorgt voor een absolute meerwaarde. Omdat je klanten het zullen waarderen en jij je niet voortdurend druk hoeft te maken of last minute nog die post hoeft te maken. Ze zeggen niet voor niets dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dat geldt dus ook voor jouw Facebook, Twitter of Instagram pagina. 

Inhalen op bijzondere dagen is nog vaak een gemiste kans. Omdat je er te laat achter komt en het niet meer mogelijk is om tijd te maken voor die post. Om over de inhoud nog maar te zwijgen. 

Het is een bijzonder groot voordeel van de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender. Als je deze in huis haalt tenminste. Waarbij je slechts een klein bedrag betaald. Ook en misschien wel vooral als je kijkt hoeveel je krijgt en werk er in dit pakket is gestopt. 

Krijg handvatten, tips en de beste trucs.

Krijg handvatten, tips en de beste trucs

Je komt ook verschillende tips tegen die je echt verder helpen. Over de tips is heel goed nagedacht omdat je ze voor nog meer succes ook echt nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de manier hoe jij de content op je website kunt plaatsen en doorlinken. Maar ook hoe je kunt voorkomen dat je uren druk aan het schrijven bent voor een post die eigenlijk in enkele minuten klaar moet zijn. Stoppen met twijfelen dus.

De manier hoe je het in de praktijk kunt brengen is overigens net zo belangrijk. Omdat het niet altijd vanzelfsprekend of even makkelijker is. Met de handvatten is dat het wel en heb je het sneller onder de knie. Het weerspiegeld dat de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender gemaakt is om je daadwerkelijk te helpen. Tot in de allerkleinste details. 

Ook te gebruiken voor je nieuwsbrieven.

Ook te gebruiken voor je nieuwsbrieven social media kalender

Alles dat je te lezen krijgt is natuurlijk ook toe te passen binnen andere marketing op je website. Je kunt denken aan die nieuwsbrief die je verstuurt. Ga gerust eens een uurtje zitten als je bijvoorbeeld gebruik maakt van enormail. Of welke andere mail en marketing provider ook. Zo biedt het niet alleen op social media een grote waarde aan content ideeën maar ook voor kanalen die je misschien al voor een langere tijd inzet.

Als aanvullen en wanneer je het echt ziet zitten kun je natuurlijk ook prachtige landing pagina’s aan je posts koppelen. Op die manier zorg je ervoor dat echt alles klopt en je echt geholpen bent met je aankoop.

Maak je daarbij vooral niet druk over de kosten. In vergelijking met de content die je allemaal krijgt is het slechts een klein percentage van wat het je de komende maanden zal opleveren. Leuk om te weten is dat je het direct aan je goodwill onder je klanten en volgers kunt zien.

Een van mijn klanten heeft er nu na enkele maanden 27% groei dankzij de social media kalender gekregen. Waar het in beginsel best lastig was. Je moet dus echt gemotiveerd zijn. 

Ga jij aan de slag met de social media kalender?

Ga jij ermee aan de slag_

Heb ik je al een beetje kunnen overtuigen? Dan moet je absoluut op de onderstaande site kijken voor meer informatie over de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender. Wat ik je allemaal heb mogen vertellen is nog maar een deel van de werkelijke waarde. En je kunt je voorstellen hoe belangrijk een groot podium op social media is. Het is misschien nog wel belangrijker dan jouw website. 

Wanneer je vandaag nog voor de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender kiest krijg je bovendien een leuke korting. Die wil je niet mislopen toch. Daarom moet jij naar de site gaan en nu ook jezelf overtuigen! Ik ben benieuwd wat jij er uiteindelijk van vindt en wat het je gebracht heeft. 

Ben jij benieuwd naar de cursus?

Neem dan eens een kijkje op de website!

Ga naar de website de 365 Inspiratie Kalender


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!