Showcase webteksten

Benieuwd naar wat ik schrijf, ik voor jouw kan betekenen? Bekijk mijn showcase voorbeelden of vraag naar de mogelijkheden. Ik schrijf de teksten voor jouw website.

BEGRIJPELIJKE WEBTEKSTEN

VANAF 2,0 CENT PER WOORD

Nieuwsbrief hondenschool

Als ik aan de zomer denk zie ik honden in auto’s, naast een fiets op heet asfalt rennen of ontdaan worden van hun beschermende vacht. Dat is zomer,…

Blog Klarenbeek

Voor de website van Klarenbeek facilitaire dienstverlening heb ik verschillende blog artikelen geschreven. Op de website kun je de blog artikelen lezen.

Website Gedichten

De website Geschreven Gedichten is een eigen project. Op deze website lees je meer dan honderd door mij geschreven gedichten. Zowel de teksten als de website heb ik…

SEO moppentop

Voor de moppen en grappen website moppentop.nl heb ik de pagina teksten en zoekmachine optimalisatie verzorgd. De website draait nu goed in zoekmachines.

Ik ga je helpen

Als jij er klaar voor bent kunnen wij aan de slag. En ga ik je helpen met de teksten op je website. Van nieuwe teksten schrijven tot bestaande teksten een opfrisbeurt geven. Neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden van onze tekstschrijver diensten.

Showcase webteksten voor meer bereik op het web.

Naast het schrijven van teksten voor het web kunnen wij je ook adviseren over het gebruiken van teksten en optimaliseren van je wordpress website. Wil je voorbeelden van websites door ons geoptimaliseerd? Neem hiervoor gerust contact op.