SEO Cursus tip Verviervoudig je websitebezoekers met SEO

Leestijd 12 Minuten.

Deze keer geef ik je een van de beste SEO tips. Ga zelf aan de slag met SEO want dat zal je uiteindelijk veel opleveren. Naast dat het een stuk voordeliger is dan het uitbesteden van je SEO natuurlijk. Dacht je dat SEO niet voor jou weggelegd was? Dan moet je echt eens kennismaken met de SEO cursus van Esmee. Je zult versteld staan wat je dat zal opleveren. Want dat is uiteindelijk wat telt! Tenminste als je er hetzelfde in staat als ik tegenwoordig doe. 

Natuurlijk kost het geld om deel te nemen aan deze cursus. Moet je het geld ook hebben om de cursus te kunnen volgen. En is er ook tijd voor hebben nodig. Maar ook jij bent op zoek naar meer bezoekers, klanten en uiteindelijk omzet. Dat doen wij eigenlijk allemaal. Maar wanneer je niet bereid bent te investeren zul je uiteindelijk niet verder komen.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


Dat is hoe ik er in staat. Bovendien neemt niemand je de kennis over onder andere SEO meer af en zul je het uiteindelijk helemaal vanzelfsprekend op alles dat je doet toepassen. Laat anderen maar praten als ze denken dat alleen goede teksten of mooie video’s zorgen voor SEO. Het is namelijk niet een onderdeel. Ja, ik schrijf voor klanten winnende teksten die echt wel SEO-Proof zijn. Maar zonder een goede website vallen ook die teksten uiteindelijk in het niets. Het zijn van die dingen die je leert als je voor de SEO cursus van Esmee kiest. In eenvoudige taal met een doortastende aanpak om daadwerkelijk meer bezoekers en klanten te krijgen.

Als jij er echt klaar voor ben moet je absoluut verder lezen. De cursus heeft mij enorm geïnspireerd om het ook met jou te delen. Je hebt er niet alleen veel profijt van. Je gaat daadwerkelijk het verschil maken op internet. Ik vertel je er graag meer over als je even de tijd wil nemen. 

Om je meer te vertellen over deze bijzonder effectieve training doorloop ik de cursus met je zodat je precies weet wat je allemaal te wachten staat. En wat ik je kan vertellen en beloven “het is echt veelbelovend en iedereen kan het”. Na deze cursus weet je alle geheimen van een goed bezochte en verkopende website. Het enige dat jij dan wil is doorpakken!

Wat is SEO nu eigenlijk?

Wat is SEO nu eigenlijk Verviervoudig je websitebezoekers met SEO

Over SEO heb je misschien al heel veel gelezen en gevonden. Je bent er misschien ook al een beetje mee bezig geweest. Misschien bewust en misschien wel onbewust. Maar wat het echt is lees je in de cursus. Je krijgt alle informatie over het inzetten van SEO en ook webmaster tools opzetten of analytics gebruiken. Een heel belangrijk hoofdstuk in jouw avontuur. 

Alles over een zoekwoorden onderzoek!

Verviervoudig je websitebezoekers met SEO Alles over een zoekwoorden onderzoekGoede zoekwoorden zijn ontzettend belangrijk. Maar hoe ga je ze vinden en pak je het aan om juist met deze zoekwoorden gevonden te worden. Daarover meer in deze cursus en dit hoofdstuk.

Je leert hoe je een goed zoekwoorden onderzoek kunt uitvoeren. Het is namelijk heel belangrijk dat je uiteindelijk op de juiste zoekwoorden gevonden kunt worden. Waar je dus ook meer klanten en omzet door kunt krijgen. Je krijgt informatie tot in detail. Dat maakt deze cursus in de breedste zin van het woord uniek. 

Ook ubersuggest is een onderdeel van dit hoofdstuk, dat je helpt aan de hand van de beste suggesties voor zoekwoorden. Omdat er vaak meer is dan je zelf kunt vinden op internet. 

Hoe maak je teksten zoekmachine vriendelijk?

Verviervoudig je websitebezoekers met seo Hoe maak je teksten zoekmachine vriendelijk_

Een tekst kun je met de juiste elementen zoekmachine vriendelijk maken. Het is wat ik bij het schrijven van content dagelijks doe. Maar Esmee geeft je absoluut een eigen kijk op de manieren die beschikbaar zijn. Die moet je gewoon lezen omdat het super leuk en interessant is. Maar vooral omdat het je echt verder brengt. 

Je krijgt tips en handvatten over de titel tot aan vele onderdelen die deze ondersteunen waardoor je beter vindbaar bent. Dus eigenlijk wat ik doorgaans in mijn schrijven voor klanten doe. Maar geen paniek want jij kunt het zelf ook na het lezen van dit hoofdstuk. 

Afbeeldingen zoekmachine vriendelijk maken?

Afbeeldingen zoekmachine vriendelijk maken_

Dacht je dat afbeeldingen niet zoekmachine vriendelijk kunnen zijn. Nou dat is toch echt niet waar. Met goede afbeeldingen op je website bereik je ook publiek. Laat het je dus niet in de weg staan en ga ermee aan de slag. 

Achter een goede afbeelding gaat een ALT-tag schuil. Die ervoor zorgt dat Google en andere zoekmachines weten wat het onderwerp van je afbeelding is. Een afbeelding zelf is namelijk nog altijd lastig te lezen voor een zoekmachine. Daar moet je dus een beetje bij helpen waar dit mogelijk is. 

Over de EAT strategie en hoe je het toepast.

Over de EAT strategie en hoe je het toepast.

Oei! Een nieuwe techniek en strategie waarvan je misschien nog nooit gehoord heb. Tijd om het uit te zoeken en je erin mee te nemen. Het bepaald namelijk een groot deel van het succes dat je zal hebben. Dat laat je niet liggen toch? Het komt ook niet voor niets terug in deze geweldig complete seo cursus.

Een eenvoudige uitleg is dat je content van hoogwaardige kwaliteit moet zijn. Dat vinden zoekmachines steeds belangrijker en is de techniek ook op afgestemd. Maar hoe kan een zoekmachine de kwaliteit nu beoordelen. Daarvoor moet je echt dieper in deze strategie en achterliggende techniek duiken. 

Goede ideeën zijn goud waard!

Goede ideeën zijn goud waard!

Dat een goed idee goud waard is hoef ik je vast niet te vertellen. Maar hoe beginnen deze goede ideeën en hoe geef je het vorm. Het is toch iets dat vaak verder gaat dan alleen maar opschrijven wat je precies denkt. 

Om tot een goed idee te komen is het belangrijk dat je jouw concurrentie kent. Wat doen ze goed, wat wil jij beter doen en wat wil je niet wat jouw concurrentie heeft. Het is een onderdeel van de SEO op je website waardoor jij gevonden kunt worden. Hier is in de cursus volop aandacht voor. Omdat je nu eenmaal met concurrentie te maken hebt en die niet kan negeren als je beter wil worden. Hoe je het uiteindelijk vorm geeft is natuurlijk afhankelijk van wat je ermee kunt en je een idee op jouw unieke manier ook vorm kunt geven. Laat je fantasie en dromen dus de vrije loop. 

Vergroot je website waarde in de breedste zin.

Vergroot je website waarde in de breedste zin.

De waarde van een website is belangrijk. Het bepaald voor een groot deel hoe Google en ook andere zoekmachines je zien. Heeft je website een grote waarde? Dan behaal je steeds betere punten en kom je hoger in de ranking bij google.

Op internet wordt de waarde van een domeinnaam en de achterliggende website altijd in DA en PA aangeduid. Daarover krijg je volop informatie en hoe je de waarde echt kunt vergroten. Het is niet eenvoudig te vertellen in deze review. Daarom moet je ook echt aan de slag met deze geweldig leuke cursus!

Goede linkbuilding uitvoeren, doe je best!

Goede linkbuilding uitvoeren, doe je best!

Een van de dingen die je absoluut op de juiste manier moet doen en anders beter kunt laten is linkbuilding. Het kan zomaar veel bezoekers opleveren maar ook zorgen dat een zoekmachine je terugzet in Ranking. Niet onbelangrijk om te weten. Ga dus niet overal waar je maar denkt een link te kunnen plaatse linkbuilden. Maak er een echt plan van.

In deze SEO cursus is er gelukkig aandacht voor twee soorten linkbuildingen. De interne linkbuilding die je helemaal zelf in de hand hebt en de Externe linkbuilding. Beide zijn ze even belangrijk en kunnen ze niet los gezien worden. Dat maakt het goed dat hierover volledige aandacht is. Waarbij het in veel andere trainingen die ik gevolgd heb vaak te kort schiet. Terwijl het juist verschil kan maken. 

Het ontwerp van je website en de rol.

Het ontwerp van je website en de rol.

Hoe ziet je website er voor bezoekers uit. Niet alleen het ontwerp maar ook de structuur die je website heeft. Alles moet namelijk wel te vinden zijn en aansluiten op wat jij te bieden hebt. Dus niet gemaakt voor die zoekmachine, niet gemaakt voor jouw producten maar gemaakt voor je bezoeker. Je denkt vast dat je daarvoor je website ook gemaakt hebt. Maar heb je jouw website ook al eens bekeken door de ogen van een bezoeker of klant? Heel belangrijk om te scoren. En vraag ook vrienden en familie eens wat ze er allemaal van vinden. Het helpt je absoluut. 

Over het layout is veel informatie in de cursus te vinden. Zijn alle belangrijke elementen op jouw website te vinden, op een effectieve manier toegepast en hebben ze een echte meerwaarde?

Alles over snelheid van je website.

Alles over snelheid van je website.Er zijn heel veel elementen die invloed hebben op de snelheid van een website. Het is niet zomaar iets. Daarin scoort deze cursus absoluut omdat hier aandacht voor is. Dat het niet vergeten wordt maakt dat deze cursus SEO absoluut een aanrader is. Ik heb hem helemaal gevolgd en ben bijzonder tevreden. Nu jij nog! 

Ben jij benieuwd naar de cursus?

Neem dan eens een kijkje op de website!

Ga naar de website van de SEO Cursus


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *