Strippenkaart Online Review 2023.

Wil jij je klanten een veilige klantenomgeving bieden? Dan is Strippenkaart Online misschien wel hét pakket waar jij naar op zoek bent. Lees er alles over in mijn Strippenkaart Online Review!

Review

Strippenkaart Online in het kort aan je uitgelegd!

Laat mij je bijpraten over Strippenkaart Online! Het is namelijk geweldige omgeving voor jouw business en klanten. Je regelt de correspondentie, opdrachten en betalingen op een centrale plek!

De strippenkaart Online omgeving is gemaakt om alles dat je doet overzichtelijk te houden voor klanten en jou als aanbieder. Waarbij je alles in jouw omgeving zelf in de hand hebt en aan je huisstijl kunt aanpassen.

Je hebt met de strippenkaart Online omgeving vrijheid en overzicht. Klanten kunnen hun opdrachten starten, betalingen regelen en uiteindelijk feedback geven bij opdrachten die uitgevoerd zijn. Dat scheelt veel mailtjes in jouw mailbox en bespaard dus tijd!

De voordelen van Strippenkaart online in één overzicht!

Iedere klant krijgt een eigen beveiligde omgeving.

Je past de omgeving makkelijk aan op jouw huisstijl.

Je kunt eenvoudig verschillende online pakketten aanbieden.

Een klant kan veilig betalen via de Mollie bankomgeving.

Na betaling kunnen klanten direct een factuur downloaden.

Het aanmaken van een werkverzoek is bijzonder eenvoudig.

Alle afspraken en opdrachten staan centraal opgeslagen.

Je biedt klanten een optimale en professionele beleving.

Het is een betaalbare oplossing met meerwaarde.

Is Strippenkaart Online wel geschikt voor jou?

Strippenkaart Online is geschikt voor jou wanneer jij:

Op zoek bent naar een makkelijke klantenomgeving.

Veel tijd wilt besparen bij iedere opdracht die je krijgt.

Niet voor iedere betaling een factuur wil maken.

Bestanden veilig wil versturen naar je klanten.

Een klantenbestand wilt gaan opbouwen.

Niet teveel wilt betalen voor een klantensysteem.

De gebruiksvriendelijkheid prioriteit heeft.

Hoe werkt het?

Met een Strippenkaart Online pakket heb jij je eigen klantenomgeving binnen enkele minuten opgezet. Waarop klanten zich kunnen aanmelden om opdrachten te starten, betalingen te regelen, facturen te downloaden en contact met jou te hebben.

Je kunt de omgeving jouw volledige huisstijl meegeven en deze omgeving ziet er modern uit. Aan alles dat nodig is voor een goed klantencontact, aflevering en een veilige betaling is gedacht.

Zodra jij je eerste klanten in het systeem hebt staan merk je direct dat het je veel tijd zal besparen. Daarnaast is het fijn dat je kunt werken vanuit één systeem bij iedere klant.

Via het scherm reageer je snel op nieuwe werkverzoeken en opdrachten. Heb je voor iedere opdracht één scherm waarin alles te vinden is en geen tientallen mailtjes in jouw mailbox.

Hoe werkt het

Wat is mijn ervaring?

Ik gebruik de klantenomgeving van Strippenkaart Online nu inmiddels één jaar. Ik ben zeer te spreken over de functionaliteit en mogelijkheden. Het systeem is gemakkelijk in gebruik voor mijzelf en klanten.

Daarnaast bespaard het veel tijd. Als tekstschrijver biedt ik uiteindelijk één pakket aan waarin klanten zelf kunnen upgraden voor meer woorden.

Wat ik daarnaast prettig vind is dat je direct op vragen van klanten kunt reageren en ook bestanden kunt meesturen. Zo heb je ook de levering van opdrachten op één centrale plaats staan en kun je daar altijd op terugvallen.

Ik heb zelf het gemak van dit systeem ervaren en zie ook dat klanten het waarderen. Als ik feedback plaatst, opdrachten lever of antwoord geef krijgen klanten altijd bericht per mail dat er een nieuw bericht geplaatst is. Zo hoeven klanten niets meer te missen.

Voor wie is het?

Het is een bijzonder geschikt systeem voor freelancers. Je werkt in een heel gebruiksvriendelijke omgeving en hebt alles centraal staan. Zo verkoop ik één tekstpakket en kunnen klanten zelf bepalen of ze opwaarderen (meer woorden willen). Maar je kan ook aan de hand van tijd werken. In het systeem is een stopwatch aanwezig die je kunt laten meelopen. Met andere woorden is dit absoluut een prettig systeem voor ons als ondernemers en freelancers!

SEO Teksten

Wat kost het?

Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Het is goed om ook alvast naar jouw toekomst te kijken. Verwacht je langer van dit systeem gebruik te maken? Kies dan voor één jaarabonnement! Op die manier ben jij goed voorbereid en voordeliger uit.

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top