Affiliate Held Review 2023.

Wil jij serieus geld verdienen met affiliate marketing? Dan is Affiliate Held misschien wel de software waar jij naar op zoek bent. Lees er alles over in mijn Affiliate Held Review!

Review

Affiliate Held in het kort aan je uitgelegd!

Laat mij je bijpraten over Affiliate Held! Het is namelijk geweldige WordPress Plug-in om jouw affiliate marketing business een behoorlijke boost te geven.

De Affiliate Held plug-in is gemaakt om producten vanuit een affiliate netwerk op jouw website te tonen. Waarbij je de weergave helemaal zelf in de hand hebt en aan jouw huisstijl kunt aanpassen.

Je hebt ontzettend veel vrijheid bij de weergave en kiest per pagina of bericht welke producten er gepromoot moeten worden. Het is hierdoor heel gemakkelijk om gericht met jouw affiliate website aan de slag te gaan en meer commissie te verdienen.

De voordelen van Affiliate Held in één overzicht!

Deze plug-in werkt met verschillende affiliate netwerken.

Alle productinformatie wordt dagelijks automatisch bijgewerkt.

Je past de weergave volledig aan op jouw huisstijl.

Het is mogelijk om meerdere producten te importeren.

Er is voor iedere stap een duidelijke handleiding aanwezig.

De commissie op jouw website zal aanzienlijk stijgen.

Je website krijgt een professionele uitstraling voor bezoekers.

Je kunt precies zien welke producten het best scoren.

Het is een gebruiksvriendelijke WordPress plugin.

Is Affiliate Held wel geschikt voor jou?

Affiliate Held is geschikt voor jou wanneer jij:

Je affiliate marketing inkomsten een boost wil geven.

Je wilt focussen op groei met jouw affiliate website.

Veel waarde hecht aan een goede support.

Precies wil weten wat je commissie heeft opgeleverd.

Een unieke ervaring wil bij het bouwen van je website.

Tijd en aandacht wil besteden aan je business.

Je website gebruiksvriendelijk en professioneel wil inrichten.

Hoe werkt het?

Affiliate Held is een premium wordpress plug-in voor affiliates. Na aankoop moet je deze plug-in op jouw website installeren en kun je de weergave en functies inschakelen en beheren.

Enkele affiliate netwerken waarmee je Affiliate Held kunt verbinden zijn Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize en Adtraction. Nadat jij je netwerken hebt gekoppeld kun je producten live zoeken en toevoegen in je eigen database.

Zodra jij je eerste producten hebt geïmporteerd kun je deze op iedere pagina van jouw website plaatsen. Je hebt hierbij de keuze uit een carrousel of lijstweergave.

Als de producten eenmaal op jouw website staan zorgt het systeem dat deze op gezette tijden en momenten bijgewerkt worden. Zo ben je er altijd zeker van dat prijzen en waarderingen actueel zijn.

Hoe werkt het

Wat is mijn ervaring?

Ik gebruik de Affiliate Held plug-in met alle functies nu inmiddels één jaar. Ik ben zeer te spreken over de functionaliteit en mogelijkheden. Het systeem is gemakkelijk in gebruik dankzij de handleidingen, video’s en informatie die online op de website te vinden is.

Na het installeren van Affiliate Held wordt je eigenlijk automatisch meegenomen in hoe het werkt. Ik moet daarbij wel zeggen dat je wel de tijd moet nemen. Soms is het goed om meer van een bepaalde functie te ontdekken; wat je bij een volgende keer veel tijd zal besparen.

Naast de functie om producten te tonen in pagina’s en je berichten is er meer. Je kunt namelijk ook een inhoudsopgave in berichten invoegen of een FAQ te maken waar je meer informatie aan lezers kunt geven.

Ik heb mijn inkomsten sinds het gebruik van deze plug-in zien stijgen. Wat ik zelf als bijzonder handig ervaar zijn de statistieken. Je kunt dus precies zien welke producten, pagina’s en berichten het beste presteren. Dat inzicht maakt het dus mogelijk om ook door bepaalde onderwerpen aan te snijden meer inkomsten te krijgen.

Voor wie is het?

Ben jij serieus op zoek naar een manier om je affiliate website naar een volgend niveau te tillen? Dan moet je zeker overwegen of je de éénmalige uitgave wilt doen. Het gaat je dus serieus geld opleveren zonder maandelijkse kosten! Ik ben van mening dat de plug-in voor beginnend als ervaren affiliates van grote toegevoegde waarde is. Een echte aanrader die van mij inmiddels al een vijf-sterren review heb gehad!

SEO Teksten

Wat kost het?

Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Het is goed om ook alvast naar jouw toekomst te kijken. Verwacht je meerdere websites? Kies dan voor meerdere licenties! Op die manier ben jij goed voorbereid en voordeliger uit.

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top