Hondenschool

Geweldige dienstverlening. Onze nieuwsbrief is niet langer een reclame folder maar echt informatief. De eerste positieve reacties hebben wij inmiddels al binnen van onze klanten.
Anonieme hondenschool
Zelfstandig ondernemer

Schoonmaakbedrijf

Voor ons schoonmaakbedrijf hebben wij de volledige website en sociale media laten vernieuwen en tijdelijk beheren. Dit was de juiste keuze en inmiddels hebben wij hier veel succes mee.
Klarenbeek Maarssen
ZZP schoonmaakbedrijf

Blog honden website

Leuk zo’n blog, echter hadden wij geen idee wat wij ermee aan moesten. Na een korte mailing was het ons meer dan duidelijk en hebben wij de basis opzet en verzorging van het blog laten verzorgen door flexteksten.nl. Top service en dienstverlening.
Honden trainer
Ondernemer/zzp

Gedichten website

Eigenlijk schrijf ik elke dag wel een gedicht. Maar het schrijven van een over mij pagina was andere koek. Ik heb dit dan ook laten doen. En met groot succes. Het is niet alleen een pagina die verteld wie ik ben, ook een pagina die een bezoek meer dan waard is.
Bianca anoniem
Dichter/schrijfster

Moppen website

Sinds jaar en dag beheren wij een grote moppen website. De moppen en grappen pagina’s waren echter geen probleem. Wel de informatie pagina’s waarop onze bezoekers achtergrond informatie konden lezen. Deze hebben we dan ook laten schrijven en optimaliseren.
Anoniem
Beheerder moppen website

Zakelijk intranet

Voor ons is intranet een belangrijk onderdeel voor interne communicatie. Sinds dit jaar zijn wij begonnen met minder zakelijke berichten te delen met als doel inspiratie en het aantrekkelijker maken. Dit is gelukt. Na contact zijn de eerste berichten geschreven en geplaatst.
Anoniem
Zakelijk kantoor netwerk