Plug & Pay software

Plug&Pay van IMU is bedoeld voor ondernemers die hun online verkopen willen automatiseren en vereenvoudigen.
 • Gebruiksvriendelijk
 • Support & Service
 • Kwaliteit
 • Productprijs
4.8/5Totale score

Plug&Pay in het kort: Plug&Pay van IMU is bedoeld voor ondernemers die hun online verkopen willen automatiseren en vereenvoudigen. Het is een alles-in-één oplossing voor het creëren van een verkoopwebsite, het beheren van betalingen en het verzenden van producten.

Voordelen
 • Er zijn verschillende abonnementen.
 • Standaard sjablonen beschikbaar.
 • De software is gemakkelijk in gebruik.
 • Gemaakt en getest door professionals
Nadelen
 • Het is geen webwinkel oplossing.

Voor wie is Plug&Pay van IMU?

Plug&Pay van IMU is bedoeld voor ondernemers die hun online verkopen willen automatiseren en vereenvoudigen. Het is een alles-in-één oplossing voor het creëren van een verkoopwebsite, het beheren van betalingen en het verzenden van producten.

Met Plug&Pay van IMU hoef je je geen zorgen meer te maken over ingewikkelde technische aspecten van je verkoopwebsite. Hier zijn een aantal voordelen van deze alles-in-één oplossing:

 • Plug&Pay biedt verschillende sjablonen en ontwerpen om je verkoopwebsite op te zetten, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website.
 • Het beheren van betalingen wordt ook veel eenvoudiger met Plug&Pay. Het biedt verschillende betaalmethoden en je kunt automatisch betalingsherinneringen instellen.
 • Het verzenden van producten is ook geautomatiseerd met Plug&Pay. Het biedt verschillende verzendopties en je kunt zelfs verzendlabels afdrukken vanuit het platform.

Met Plug&Pay van IMU kun je je online verkopen automatiseren en vereenvoudigen, zodat je meer tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

Wat kun je met Plug&Pay van IMU?

Plug&Pay van IMU is een e-commerce platform waarmee je snel en eenvoudig een online winkel kunt opzetten en beheren. Het biedt verschillende functies zoals het maken van productpagina’s, het instellen van betalingsmogelijkheden en het bijhouden van bestellingen en voorraden. Hiermee kun je je focus richten op het laten groeien van je bedrijf in plaats van je zorgen te maken over technische details.

Met Plug&Pay van IMU hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van het runnen van een online winkel. Het platform biedt niet alleen de mogelijkheid om productpagina’s te maken, betalingsmogelijkheden in te stellen en voorraden bij te houden, maar ook verschillende marketingtools om de verkoop te stimuleren. Zo kun je bijvoorbeeld upsell- of cross-sell-opties toevoegen aan je productpagina’s en automatische e-mailmarketingcampagnes opzetten om klanten terug te laten keren naar je winkel. Met Plug&Pay van IMU kun je je online bedrijf snel en efficiënt laten groeien.

Wat zijn de voordelen van Plug&pay van IMU?

Plug&Pay van IMU biedt verschillende voordelen, zoals:

 • Eenvoudige installatie: Plug&Play is ontworpen om gemakkelijk te installeren te zijn, zelfs als je geen technische kennis hebt.
 • Geen technische ondersteuning nodig: IMU zorgt voor de technische aspecten, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.
 • Professionele uitstraling: Met Plug&Pay heb je een professionele checkout-pagina die bijdraagt aan de uitstraling van je bedrijf.
 • Flexibel: Je kunt verschillende betaalmethoden integreren en aanpassen aan je specifieke behoeften.
 • Veilig: IMU zorgt voor de veiligheid van de betalingen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over fraude of andere beveiligingsproblemen.

IMU’s Plug&Pay biedt niet alleen eenvoudige installatie en technische ondersteuning, maar ook andere voordelen die van belang kunnen zijn voor je bedrijf. Hier zijn nog enkele voordelen van Plug&Pay:

 • Snelle integratie: Plug&Pay kan snel worden geïntegreerd in je website, zodat je meteen aan de slag kunt met het accepteren van betalingen.
 • Geavanceerde rapportage: IMU biedt uitgebreide rapportagefuncties om je inzicht te geven in je betalingsverkeer en om je te helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.
 • Mobielvriendelijk: Plug&Pay is ontworpen om naadloos te integreren met mobiele apparaten, zodat je klanten gemakkelijk kunnen betalen, waar ze zich ook bevinden.
 • Geen verborgen kosten: IMU rekent geen verborgen kosten voor het gebruik van Plug&Pay, zodat je altijd precies weet wat je betaalt voor de service.
 • Betrouwbare klantenservice: IMU heeft een toegewijd klantenserviceteam dat je kan helpen bij eventuele vragen of problemen met Plug&Pay.

Hoe gebruik je Plug&Pay van Imu?

Om Plug&Pay van Imu te gebruiken, moet je eerst een account aanmaken op hun website. Daarna kun je de plug-in downloaden en installeren op je website. Vervolgens kun je jouw producten en prijzen toevoegen en de betalingsmogelijkheden instellen. Als alles is ingesteld, kunnen klanten jouw producten kopen en betalen via de Plug&Pay betaalpagina.

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten veilig kunnen betalen via de Plug&Pay betaalpagina, biedt Imu verschillende beveiligingsfuncties. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die ervoor zorgen dat jouw klanten een veilige transactie kunnen voltooien:

 • SSL-certificaat: Imu gebruikt een SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat alle gegevens die worden verzonden tussen de browser van de klant en de servers van Imu veilig zijn versleuteld.
 • Fraudepreventie: Imu heeft een ingebouwd fraudepreventiesysteem dat transacties analyseert en verdachte activiteiten detecteert.
 • 3D Secure: Om fraude verder te voorkomen, ondersteunt Imu 3D Secure. Dit is een extra beveiligingslaag die ervoor zorgt dat alleen de kaarthouder de transactie kan voltooien.

Door deze beveiligingsfuncties te gebruiken, kun je jouw klanten een veilige en betrouwbare betaalervaring bieden, wat de kans vergroot dat ze terugkomen voor meer aankopen.

Is Plug&Pay van IMU makkelijk in gebruik?

Ja, Plug&Pay van IMU is ontworpen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn. Het plug-and-play-systeem maakt het gemakkelijk om betalingen te accepteren zonder dat er ingewikkelde technische kennis nodig is.

Met Plug&Pay van IMU hoef je je als ondernemer geen zorgen te maken over het integreren van verschillende betaalmethoden op je website. Het systeem ondersteunt namelijk verschillende populaire betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal en creditcards. Hierdoor kunnen klanten op een veilige en betrouwbare manier betalen, wat de conversie op je website ten goede komt.

Bovendien biedt IMU uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd snel geholpen wordt bij eventuele vragen of problemen. Met Plug&Pay van IMU ben je dus verzekerd van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk betaalsysteem voor jouw online onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *