Phoenixsite Software

Met Phoenixsite bouw je razendsnel een professionele website.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Support & Service
  • Kwaliteit
  • Productprijs
4.7/5Totale score

Phoenixsite in het kort: Wil je net als duizenden gelijkgestemde ondernemers je eigen website maken? Dan is Phoenixsite software het antwoord voor het maken van jouw professionele plek op het web. Met de software van Internet Marketing Unie bouw je jouw website in een handomdraai; alsof je met blokken aan het spelen ben. Alles dat jij voor jouw website nodig hebt is beschikbaar en tot in de kleinste details uitgewerkt. 

Voordelen
  • Er zijn verschillende abonnementen.
  • Webhosting en SSL zijn inbegrepen
  • De software is gemakkelijk in gebruik.
  • Gemaakt en getest door professionals
Nadelen
  • De software is niet de goedkoopste.

Voordelig een Phoenixsite abonnement. 

De Phoenixsite software is niet een van de vele website builders die je online tegen zal komen. Het is gemaakt om te winnen! Je kan op een professionele support van een betrokken team.  

Waar je bij andere pakketten of een wordpress website zelf de marketing en technieken moet beheersen en optimaliseren hoeft dit niet bij deze software. Je kunt je dus richten op de invulling van je website, klanten en omzet. Dat bespaart je veel tijd en werk voor het up-to-date houden.  

De keuze voor Phoenixsite maken is voor veel ondernemers logisch en vanzelfsprekend te noemen. Als ondernemer heb je niet de tijd om uren aan je website te werken, wil je een website die met je mee groeit en ondersteuning als je dit nodig hebt.  

Door de mogelijkheid om voortdurend te groeien kun je heel voordelig met Phoenixsite software starten. Laten we de verschillende abonnementen onder de loep nemen. 

Goedkoopste Phoenixsite abonnement 

Als ondernemer kun je instappen vanaf 19,- per maand bij een jaarcontract. Wat ook de slimste keuze is omdat je maar liefst 72,- zal besparen. Over de functies van dit Phoenix software abonnement absoluut geen zorgen. Je krijgt toegang tot alles dat je nodig hebt om jouw eerste stappen tot een winstgevende website te zetten. 

De functies binnen dit pakket zijn een eigen domeinnaam, complete pagebuilder aan de hand van blokken, formulieren en een e-mail marketing koppeling. Je kunt dus echt aan de slag met alles dat je voor jouw website nodig hebt. 

Het goedkoopste abonnement is een uitstekende keuze wanneer je eerst wil ontdekken wat Phoenixsite je te bieden heeft en hoe je de software kunt inzetten. Maar je moet ook rekening houden met de beperkingen die deze versie van de software heeft. Er zijn een aantal modules die niet inbegrepen zijn waaronder een phoenixsite blog, phoenixsite kennisbank of de marketing modules waarmee je pop-ups en andere elementen aan een pagina kunt toevoegen. Wil je ook van deze functionaliteiten profiteren? Dan is het verstandig om voor het premium abonnement met korting te kiezen.   

Wil je van de 72,- korting profiteren? Aan de slag met het maken van jouw website en vindbaarheid op internet. Dan is dit hét moment om jouw korting te claimen.  

Doorgroeien met je Phoenixsite abonnement 

Is het goedkoopste abonnement niet voldoende voor je ambities? Het premium Phoenix abonnement biedt je dan dé oplossing. Waarbij je veel elementen krijgt die je voor jouw website goed kunt gebruiken voor je online marketing activiteiten. 

Met het premium Phoenixsite abonnement heb je namelijk toegang tot pop-ups, magnets, ribbons, een blog en geavanceerde formulieren. Deze versie gaat je dan ook echt helpen om jouw professionele website te bouwen, uitwerken en uiteindelijk het nemen van een volgende stap door het toevoegen van uitgebreide modules en functies.  

Ben je op zoek naar deze en meer functionaliteiten? Dan kun je voor 49,- instappen met een jaarabonnement. Dat levert je een besparing van 120,- op (meer dan 2 maanden). 

Ga direct naar de kortingspagina om jouw korting direct te claimen en begin vandaag nog met het bouwen van je eigen professionele website. 

Hét Phoenixsite Ultimate abonnement 

Wanneer je het uiterste uit de voorgaande Phoenixsite pakketten hebt gehaald is er nog maar één oplossing! Dat is overstappen op het paradepaartje van IMU! Ik heb het dan over Phoenixsite Ultimate.  

Dit abonnement is de aanrader voor iedereen die er echt voor wil gaan. Waarbij het jou aan niets meer zal ontbreken. Je hebt vrijwel onbeperkte functionaliteiten en kan hier alles mee doen wat je voor ogen hebt.  

Met dit Phoenixsite abonnement heb je geen enkele beperking meer! Daarnaast is jouw website geoptimaliseerd voor mobiel en zet je in een handomdraai jouw persoonlijke kennisbank op.  

Je kan overigens ook direct aan de slag met het Ultimate abonnement. Als je vandaag nog voor dit abonnement kiest profiteer je van maar liefst 336 euro korting per jaar! 

Wat is inbegrepen bij Phoenixsite software? 

In het eerste opzicht lijkt een Phoenixabonnement prijzig en de software duur. Maar je krijgt er uiteindelijk heel veel voor terug. De webhosting is snel en gemaakt om jouw websitebezoekers en klanten een optimale beleving te geven.  

Is de software veilig en altijd up-to-date zonder dat je daar zelf achteraan moet. En uiteindelijk krijg je voor iedere vraag support en indien nodig ondersteuning.  

Het is dan ook ontworpen om je een onbezorgde ervaring te bieden zodat jij je kunt focussen op het maken van je website. Dat is een prettig idee!  

Mijn persoonlijke ervaring met Phoenixsite is bijzonder prettig. De software sluit aan op de verwachting die ik had. Je maakt een website bijzonder eenvoudig en snel aan de hand van voorgevormde blokken en kunt alles aanpassen. De snelheid van Phoenixsite is ongeëvenaard wat de beleving voor klanten verhoogt.  

Door de schone code die voor dit systeem gebruikt is worden websites ook sneller en makkelijker door Google opgenomen in de zoekresultaten. Je merkt doorgaans in enkele maanden wat dat voor jouw business betekend.  

Wat jij in Phoenixsite stopt komt er dus ook weer uit en dat voor een voordelig tarief waardoor jij helemaal ontzorgt bent. Mijn ervaring leert dan ook dat je binnen enkele dagen een complete en professionele website online kan zetten.  

Het is bovendien fijn om te weten dat je de software 14 dagen vrijblijvend kunt proberen en ontdekken. Is het niet wat je zoekt? Wat ik mij eigenlijk niet kan indenken dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Dat is voor ruim 92% van alle klanten reden genoeg om door te gaan!  

Wanneer is Phoenixsite de moeite waard? 

De software is er in drie verschillende abonnementen. Je kan de software dus helemaal op jouw persoonlijke situatie afstemmen en is het niet genoeg? Dan kun je Phoenixsite upgraden. Daardoor beleef je als gebruiker vrijheid, gemak en erkenning.  

Naar mijn mening is een Phoenixsite de moeite waard als je op zoek bent naar een heel complete en toch eenvoudig te gebruiken oplossing. Je moet het dan ook niet bekijken als een alternatief voor WordPress of andere website software. Jij kunt je namelijk echt focussen op content en structuur van je website.  

Of je nu een website voor je vereniging, bedrijf, school of club moet bouwen. In iedere situatie kun je met Phoenixsite website software aan de slag.  

Zijn jij en Phoenixsite een match?  
Ontdek het in 14 dagen geheel vrijblijvend! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *