Referenties van klanten

Wat klanten vinden is de kracht van begrijpelijke teksten voor het web.

Op deze pagina lees je referenties van klanten die voor een eerlijk tarief, perfecte kwaliteit en goede service hebben gekozen. Ben jij een van onze klanten? Laat ook jouw referentie bij ons achter. Samen maken wij het verschil.

Geschreven gedichten
 Bij flexteksten leveren ze goed werk als het om een complete WordPress website gaat. Het was niet alleen een prettig en persoonlijk contact. Ook het project was snel afgerond en gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening. 
Dennis Klarenbeek
 Wij zijn zeer te spreken over de website en teksten die Wander voor ons heeft gerealiseerd. Een zeer goed en persoonlijk contact, snel gerealiseerd en boven onze verwachting als het om klanten die ons vinden gaat. Vlak na de lancering kwamen de eerste offerte aanvragen al binnen. 
Samantha
 Bij het schrijven van mijn boek heeft Wander mijn verhaal en kennis goed en professioneel verwoord. Het klopt gewoon wat er staat. Daarbij is het contact en de creativiteit heel prettig. Dat geeft een goed gevoel. Ik kan niet wachten tot het boek af is en het ook echt in handen heb.  
Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.