Project zelfvertrouwen

Soort opdracht: Zelfvertrouwen website
Soort Kopie: Affiliate marketing blog teksten


Voor een website over zelfvertrouwen schrijf ik wekelijks nieuwe blog artikelen. De website promoot het affiliate marketing product blijvend meer zelfvertrouwen. Deze komt dan ook in vrijwel iedere tekst, steeds opnieuw en op duidelijke plekken terug. Het informatieve karakter staat overigens wel centraal in de teksten. Zodat de teksten een groter raakvlak hebben en zorg dragen voor de nodige vindbaarheid, informatiewaarde en verkoopwaarde die nodig zijn voor het succes dat deze website inmiddels heeft.

De doelgroep van de website is bijzonder verschillend. Zowel vrouwen als mannen en jongeren tot ouderen. Daarop wordt dan ook (in algemene zin) ingespeeld door deze diversiteit ook in de teksten schrijfwijze tot zijn recht te laten komen.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingblijvend meer zelfvertrouwenmeer zelfvertrouwenzelfvertrouwenzelfvertrouwen website

Geef een reactie