Project vergelijk het gewoon

Soort opdracht: Vergelijk het gewoon website
Soort Kopie: Commerciële website teksten


Voor deze vergelijk website schrijf ik sinds de start van mijn bedrijf teksten. Van de teksten op pagina’s als blog artikelen en social media invulling. Het doel van de website en teksten is commissie verdienen via affiliate marketing. Waardoor de website een informerende maar zeker ook commerciële invulling nodig heeft. De vergelijk website is hierdoor enorm gegroeid, van slechts enkele bezoekers per dag tot meer dan honderden vergelijkingen. Dat zorgt ervoor dat de website inmiddels een enorm succes is geworden en nog steeds aan het groeien is. 

De website moest ingevuld worden volgens een strak doordacht concept. Waardoor de klant steeds geprikkeld zal worden om een vergelijking te maken of blog te lezen.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingcommissiesocial mediavergelijk het gewoonvergelijk websitevergelijkingswebsite

Geef een reactie