Project taxi enschede

Soort opdracht: Taxi bedrijf teksten
Soort Kopie: Commerciële teksten


Voor een Taxibedrijf Regio Enschede heb ik verschillende teksten mogen schrijven. Om deze website in de zoekresultaten van Google en Bing naar voren te krijgen. Zodat het bedrijf meer klanten zou krijgen. Daarnaast om klanten natuurlijk daadwerkelijk te overtuigen van wat dit taxibedrijf te bieden had. Van zakelijke ritten tot aan particuliere ritten en alles wat hierbij komt kijken. Dit is middels doeltreffende commerciële teksten en het inzetten van SEO en Semantic Search op een juiste manier bereikt waardoor er nu meer succes is.

Er is onder de verschillende taxibedrijven een enorme concurrentie. Daardoor is het ook lastig om online op de juiste zoekposities te komen. Hiervoor hebben wij een sterke aanpak bedacht die ook effectief lijkt te zijn voor de inmiddels langere termijn.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

Taxi bedrijf teksten

Geef een reactie