Project taxi enschede

Soort opdracht: Taxi bedrijf teksten
Soort Kopie: Commerciële teksten


Voor een Taxibedrijf Regio Enschede heb ik verschillende teksten mogen schrijven. Om deze website in de zoekresultaten van Google en Bing naar voren te krijgen. Zodat het bedrijf meer klanten zou krijgen. Daarnaast om klanten natuurlijk daadwerkelijk te overtuigen van wat dit taxibedrijf te bieden had. Van zakelijke ritten tot aan particuliere ritten en alles wat hierbij komt kijken. Dit is middels doeltreffende commerciële teksten en het inzetten van SEO en Semantic Search op een juiste manier bereikt waardoor er nu meer succes is.

Er is onder de verschillende taxibedrijven een enorme concurrentie. Daardoor is het ook lastig om online op de juiste zoekposities te komen. Hiervoor hebben wij een sterke aanpak bedacht die ook effectief lijkt te zijn voor de inmiddels langere termijn.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep