Project steigerhout

Soort opdracht: Steigerhout, Freds bouwtekeningen
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een van mijn vaste klanten schrijf ik inmiddels een wekelijks artikel voor zijn affiliate marketing website over steigerhout meubels. Met als doel mensen het digitale product Freds bouwtekeningen te verkopen (affiliate marketing). De teksten zijn informatief en hebben als doel de vindbaarheid van de website verbeteren. Waardoor deze website inmiddels vele artikelen heeft over uiteenlopende bouwprojecten. Ondanks de keuze om een specifiek product te promoten hebben de teksten ieder een afzonderlijk informatief karakter waardoor er bij doorlezen niet altijd eenzelfde verhaal staat.

De teksten hebben verschillende soorten indelingen. Van doeltreffende stappen die je moet nemen bij het maken van een meubel tot informatie over het gebruiken van alle verschillende soorten gereedschap of mogelijkheden die er zijn.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

Geef een reactie