Project smart home

Soort opdracht: Smart home webwinkel
Soort Kopie: Categorie webwinkel teksten


Voor een website over smart home mogelijkheden. Waaronder slimme verlichting, warmte en speakers heb ik voor alle categorieën onderscheidende teksten mogen schrijven met een omvang van meer dan duizend woorden. Om in zoekmachines te kunnen ranken en bezoekers ook de nodige informatie te geven. De website draait op dit moment op volle toeren en heeft eerste successen met de positie in zoekresultaten al kunnen bereiken. Daarbij wordt het informatieve karakter door klanten aangemerkt als bijzonder prettig.

De webwinkel van de opdrachtgever was volledig vernieuwd. Daardoor was er meer ruimte voor krachtige informatie. Om de webwinkel meer kracht te geven op het gebied van SEO.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

categorie tekstenslim huisslimme verlichtingsmart homesmart home tekstenwebwinkel teksten

Geef een reactie