Project Puppy Praatjes

Soort opdracht: Puppy Praatjes met Samantha
Soort Kopie: Fysiek boek te koop bij bol.com


Op aanvraag en in goede samenwerking met Samantha Dijkstra (Hondenspecialist Utrecht) heb ik de teksten in van het boek Puppy Praatjes geschreven en mogen vormgeven. Het boek omvat vrijwel alle informatie die je nodig hebt bij het opvoeden van een pup. Van de benodigdheden voor in huis tot socialisatie, het aanleren van basis commando’s als diepgaande informatie over de verzorging van een pup.

Het boek is inmiddels al honderden keren over de toonbank gegaan en de tweede druk is een feit, daar ben ik als schrijver natuurlijk bijzonder trots op en feliciteer ik Samantha Dijkstra in het bijzonder mee. 

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

boekhondenschoolhondenspecialist utrechtpuppy praatjestekstschrijver

Geef een reactie