Project piano teksten

Soort opdracht: Piano en muziek teksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een piano en muziek website heb ik verschillende affiliate marketing teksten mogen schrijven. Voor de promotie van verschillende Paypro affiliate marketing campagnes. Die inmiddels goed gevonden worden in zoekmachines. De teksten waren vooral informatief van aard en geschreven om bezoekers te overtuigen voor online pianolessen te kiezen. De teksten zijn over het algemeen informatief, handig en waardevol. Waarna er een grotere verwijzing in de vorm van een geschreven Call-To-Action onderaan staat.

De doelgroep van de piano website is door de Corona behoorlijk gegroeid. Omdat veel mensen zoeken naar oplossingen voor thuis. Daarbij behoort dus ook Online pianoles.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingaffiliate marketing tekstenmuziek lessenmuziek tekstenpiano lessenpiano teksten

Geef een reactie